Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm Erikasz! Köszönöm a gyors választ, akkor még várnom kell kb. egy hetet! Nem tudom hány naposak a luteláris fázisaim, csak azt, hogy eddig 31 naposak voltak a ciklusaim. 32 napnál tovább nem tartott soha.
Kira84
2018-02-04 20:05:36
Jaj lányok nagyon fura ami most van velem,tegnap óta olyan krémes folyásom van.Ami fura mert nekem nem szokott ilyen lenni. Ez ugyan mi lehet? Teákat már nem iszom,Gyulladásom nincs,nem fáj semmim sem. teljesen fehér, szagtalan tudom undi ahogy leírom de másképpen nem tudom megfogalmazni.
erikasz
2018-02-04 17:53:15
Mauri :Üdvözöllek Kötünk !!
Szerintem elhúzodott az ovud ,a ciklus 25 napjára onnan számolhatod a lutelárist !
De a gép azért nem rakja be az avuláciot ,mert eleinte nem mértél ! :D
Most vagy a 8 DPON .
Hány naposak a lutelárisaid ?
Mauri
2018-02-04 17:15:23
Sziasztok! Még csak ebben a hónapban kezdtem el hőmérőzni. A ciklusaim 31 naposak. Szerintetek mikor lehetett peteérésem? Jól húzhatta be a rendszer?
Margaréta88
2018-02-04 11:59:30
Az enyém:
Kira84
2018-02-04 11:31:01
Sziasztok lányok.
Amadeen, igen sajnos a görbénk nem fényes, remélem minél hamarabb letudod zárni ezt a ciklust..
Lányok bocsi ha nem sorolok fel mindenkit nem győztem visszaolvasni.
Szóval a lombikra vissza térve,ez nagyon nehéz döntés igen sokan nem vártak volna vele ilyen sok időt,de én bíztam abban hogy sikerűl újra spontán teherbe esnem,de hát a sors nem akarja.Ami hatalmas fájdalom és kudarc számomra,úgy érzem mint nő csődöt mondtam,így be kellett látom muszáj orvosi segítséghez folyamodnom..
Nagyon nehéz döntés ez, mind érzelmileg mind anyagilag nagyon megterhelő lesz..Amitől talán jobban félek az az oltás majd meg a sok hormon nagyon sok kérdőjel van bennem,De remélem az első konzultáció után már enyhülnek a félelmeim... Bár mos nincsenek olyan nagy ugrások a hőmben de akkor sem jó...
Amandeen
2018-02-04 11:20:33
Sziasztok. Én is csak röviden.
Íme a mai görbe. Képzeljétek, már megint belealudtam a mérésbe. Ma rekordot döntöttem, 36 percig volt a hőmérő a számban. Hogy ez mérési eredmény így mennyire releváns, nem tudom. Lehet amúgy ma is 36,2 lett volna, de így közel 36,4 lett, de mivel nem érte el a csík a 36,4-t így félnek vettem.
erikasz
2018-02-04 10:42:15
Anitacool :Ez igen ....:):):)
Anitacool
2018-02-04 10:39:20
Az enyém mókamester
Anitacool
2018-02-04 10:38:57
Erikasz ahogy Lion is írta, ez csak a 2. ösztrogéncsúcs lesz! Holnapra visszamegy ;-)