Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Na ismét lett egy negatív tesztem, viszont ennek örülök, mert lisztérzékenységi teszt volt.
Legalább most már kizárható a pajzsmirigy betegség, a korai petefészek kimerülés és a hozz én érzékenység, ami szintén hozzájárulhat a meddőséghez. Maradt a PCOS és inzulinrezisztancia páros kivizsgálása.
erikasz
2018-02-03 12:51:45
Amandeen : Szerintem ,a forasztástól lett valami a méheddel vagy pihen ,fogalmam nincs ......nem tudom !:(
Vagy későn lesz ovud ?
Meg mért nem jött meg ...azt sem értem ,ha nincs ovu akkor is meg kellett volna jönni szerintem !
Csucs ...
Ha elmész a dokihoz akkor látni fogja a tűszőt ,ami még nem löködött ki, ugye ?
Már akkor többet fogunk tudni .....!
Anitacool : Szépen nyugisan haladsz ,szép a görbéd nagyon :D
Gondoltam a front hatása ! :D
Szerintem is korai a terhességi tünet :D:D
Lion86
2018-02-03 11:58:41
Most jut eszembe Anita, lehet, hogy az edzés, de nem túlerőltetés, hanem előrébb hozza az ovut :)
Lion86
2018-02-03 11:56:11
Az első nagy kívánosságok egyébként a 12.dpo körül voltak nálam.
Lion86
2018-02-03 11:51:04
Gyémánt, a nagyobbikkal állandóan a pacalt kívántam, képes voltam ebédre és vacsorára is azt enni egyszer :D. A kicsivel szerencsére csak a kókuszos dolgok és a meggylé.
Lion86
2018-02-03 11:48:15
Erikasz, ma kezdem el szedni, mert én hülye tegnap zárás előtt mentem a gyógyszertárba és ott nem volt, máshova meg már nem tudtam menni.
És most jól vagy? Tegnap én is szenvedtem nagyon, iszonyú fáradt voltam és minden bajom volt. Ma is fáradt vagyok, de azért kicsit jobb. Tegnap még csak a 6.dpo-n voltam, ezért nem gondolok még semmire, de erős híg krémes folyásom is volt, remélem nem felfáztam.
Gyémánt, szegény gyermek, örülök, hogy jobban van. Nem is hallottam még senkitől, hogy allergiás lenne a mézre.
Margaréta, nagyon szép eddig, remélem most így is marad :) Ha a többi hormonod rendben van, ne foglalkozz a TSH-val.
Amandeen, próbálj meg kitartani, az utolsó rendes piros vérzésem után 59 nappal volt az ovum, de volt. Ne gyötrődj most ezen, hogy kicsit pihenni akart a szervezeted. Jó ötlet az endokrinológus, szerintem előtte menj el vérvételre, mert akkor lehet, hogy ő is jobban látná, milyen irányban kéne vizsgálódni.
Anitacool, sajnálom, hogy a Te kisfiad is beteg volt, nagyon rossz elesettnek látni a gyerekeinket.
Igen, most egész jól néz ki a görbém, nem úgy mint a korábbi :D
A barnás dolgot nem tudom, ha voltatok együtt mostanság, lehet az is, de nem lehet hogy mégis előbb jön most az ovu?
gyémánt7
2018-02-03 11:44:37
Anitacool 4 es fél éves !
gyémánt7
2018-02-03 11:41:29
Erikasz bárcsak bábáskodna a szervezeted!!!!! Én az első fiamnál a rántott velőt kívántam ( sose szerettem) mire a férjem rendelt egy étteremből elvitelre(titokban) haza hozta és ahogy ki bontottam , rohantam is a WC-re
Anitacool
2018-02-03 11:37:14
Ma így. Reggel volt egy pici barnás vér a váladékban, lehet, hogy túlerőltettem az edzéssel magam? Mitől lehet?
Anitacool
2018-02-03 11:36:14
Sushi sziaaa!
Nincs konkrét nap, valamikor június végén-július elején lesz :-) Még alakulnak a részletek, de ha van valami érdemleges fejlemény, jelentkezem! :-*
Legalább most már kizárható a pajzsmirigy betegség, a korai petefészek kimerülés és a hozz én érzékenység, ami szintén hozzájárulhat a meddőséghez. Maradt a PCOS és inzulinrezisztancia páros kivizsgálása.