Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anita, én is nagyon kíváncsi vagyok mi lehet Nálad :)
Ezért is nem annyira örülök a progeszteronnak, mert bár valószínűleg tényleg kell, de így nem fogom tudni, hogy amúgy hogy alakult volna a hőm. De muszáj lesz szedni, ha netán most sikerült akkor főleg.
Anitacool
2018-02-03 15:41:05
Lion a plusz progeszteron lehet, hogy emelni fog a hődön, majd jelöld innentől mindennap, hogy szeded, van hozzá pipálható rész.
Eltelt kb 1,5 nap együttlét után, mire jelentkezett a barna cucc, úgyhogy nem hiszem, hogy amiatt. Viszont már el is múlt. Csináltam LH tesztet kíváncsiságból, de csak nagyon halványan van rajta a 2. vonal. Viszont vizes a folyás, nem tudom, most mi történik nálam, kíváncsi leszek :-)
Lion86
2018-02-03 15:06:40
A pajzsmirigyed rendben van?
Lion86
2018-02-03 14:56:48
Volt a családodban korai menopauza?
Nálunk 45 volt a legkorábbi, ezért is nem nagyon valószínűsítettem.
Lion86
2018-02-03 14:51:35
Bocsi, az ösztrogén szint ilyenkor alacsony. Az AMH viszont tényleg alacsony nagyon.
Itt egy cikk:
http://meddovagyokanyaleszek.cafeblog.hu/2015/10/06/amit-a-korai-petefeszek-kimerulesrol-pof-tudni-kell/
Lion86
2018-02-03 14:46:56
A nagyon magas FSH és ösztrogénszint utal rá, ha jól emlékszem. Múltkor alaposan utána néztem
Amandeen
2018-02-03 14:37:22
Csak az AMH-ból? Mert akkor nálam nagy baj van, 0,062 lett az eredmény, ami 40-44 éves korban jellemző érték, én meg 32 vagyok. Az én korosztályomnak referenciaértéke: 0,711-7,59 kell legyen. :( erre az adatra egyébként semmit sem mondott októberben a nőgyógyászom, azt mondta, minden rendben.
Amandeen
2018-02-03 14:33:16
Lion, ahhoz, hogy megállapítsák fennáll-e korai petefédzek kimerülés, milyen vizsgálatok kellenek? Azt miből állapítják meg?
Lion86
2018-02-03 13:39:02
Erikasz, ezt már múltkor kitárgyaltuk, ha nincs ovu, van akinek akkor is megjön, de ugyanennyi esély van rá, hogy nem.
"Szakértőnket, Dr. Vereczkey Attilát, a Versys Clinics Humán Reprodukciós Intézet főorvosát kérdeztük a témában. „Az ovuláció rendellenességei megjelenhetnek a menzesz elmaradásában vagy szabálytalanná válásában. Az anovulációnak nevezett rendellenesség során a petesejtek vagy nem megfelelően fejlődnek, vagy pedig nem képesek a petefészekből kiszabadulni. Ezek a páciensek akár hónapokig nem menstruálnak, de előfordulhat az is, hogy megmarad a szabályos menzesz, mialatt a petefészekből nem szabadul ki a megtermékenyítésre alkalmas petesejt. Az anovuláció oka lehet táplálkozási rendellenesség, a hormonháztartás zavara, pajzsmirigy-működési zavar, inzulin rezisztencia stb., míg az estek sajnos nagy részében az ok ismeretlen marad”- állítja a főorvos úr."
Lion86
2018-02-03 13:25:25
Miket ír a telefonom, szóval kizárható a gluténérzékenység.
Ezért is nem annyira örülök a progeszteronnak, mert bár valószínűleg tényleg kell, de így nem fogom tudni, hogy amúgy hogy alakult volna a hőm. De muszáj lesz szedni, ha netán most sikerült akkor főleg.