Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Sushi
2018-02-05 13:36:31

Sziasztok Lányok,

Ma én is új ciklust nyitottam:(( Elkezdem a 4. hónapot. De legalább a ciklusom rendben, 28 napra, svájci óramű pontossággal érkezett a mensim:(( Bár furi módon a hőm még fenn van, de ezt betudom, hogy még beteg vagyok sajnos.

Lányok, ez tényleg őrület, próbálom nem azon rágni magam, hogy miért nem tudok teherbe esni lassan 1,5 éve, amikor 'látszólag' minden a legnagyobb rendben - a koromtól eltekintve.
A hormon eredményeim is megjöttek, első ránézésre szerintem itt sincs nagy gond talán:
3.cl TSH 1,07, FSH 5,29, LH 8,98, Ösztradiol 222 tesztoszteron 2,1
21.cl FSH 3,05, LH 5,01, Ösztradiol 793, Progeszteron 17,6
Minden határértéken belüli, bár nyilván dokival kell majd megbeszélni. Peteérésem is van aránylag kiszámíthatóan minden hónapban és mégsem...:( Páromnál is minden eredmény rendben. Mostmár tényleg csak az vigasztal és ad reményt, hogy van már konzultációs időpontom egy meddőségi klinikára. Már teljesen elvesztettem az utolsó reményszálat is, hogy nekem természetes úton fog érkezni a kis csoda.
erikasz
2018-02-05 12:37:12

Kira : A Málnával kárt nem csinálsz azt nyugodtan ihatod !
De a palást nem ajánlom, mig nem vagyunk benne biztosak ,hogy meg volt az ovud !!
Amandeen : Te is probáld meg hátha beindul valami !!!!
Kira84
2018-02-05 10:18:44

Sziasztok lányok, Nem értem mi van, most vagy csak a fáradcságtól lett ilyen a hőm kevés alvás, vagy megint progi hiányom van,pedig szorgalmasan eszem a méhpempőt is..
Próbáljak valamilyen teát hogy be induljon pl Málna vagy Palástfű? Melyik a jobb...
Amandeen
2018-02-05 09:56:24

Lion, szép a görbéd!!!!!
Erikasz, Margaréta, sajnálom, hogy lejjebb ment a hőtök, de amíg nincs mensi, nincs minden veszve!
Én 36,3-t mértem ma.
Margaréta88
2018-02-05 08:07:22

Lion: köszi
A tied is megy felfele. Kivancsi vagyok az eredmenyedre. :)
erikasz
2018-02-05 07:57:22

Köszönöm Lion :)
Lion86
2018-02-05 07:52:50

Most délelőtt, kb. 2-3 nap az eredmény.
Drukkolok, hogy Margarétával együtt visszakanyarodjatok felfelé :)
erikasz
2018-02-05 07:47:53

Lion : Igazad van !
De nagyon szép a görbéd ,szépen megy felfelé .:D
Akkor ma minden kiderül !
Délután mész ?
Lion86
2018-02-05 07:38:29

Jó reggelt!
Ma megyek vérvételre, úgy döntöttem, csak ezután kezdem el szedni a gyógyszert, Mert tudni akarom, hogy most hogy állok. Egyébként sem tartom jó ötletnek, hogy 30 napig szedjem és nem lesz se vérzés se peteérés. A doki csak kiválasztott egy értéket, ami szerinte alacsony, pedig a follikulárisban normális. Most szedem a 18. Dpo-ig, ha akkor negatívat tesztelek, akkor viszont nem látom értelmét, hogy egy hónapig nyúzzam a szervezetem a progeszteronnal.
erikasz
2018-02-05 07:25:43

Amandeen: felment a hőd ?
Kira :Szerintem is meg volt az ovud !
Lion :Hol vagy ?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!