Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen: jó hogy azért már az endokrinológushoz megvan az időpont, és milyen hamar. :) Legalább tényleg mielőbb mond valamit és hátha szerencséd lesz és még a nődoki is tud fogadni.
Én is voltam ma vérvételen mert amúgy is kellett más miatt, és levetettem a progeszteront. 44,3 lett, a ref.tartomány szerint ez teljesen jó. A T4 és a T3 is elvileg ok.
Most várakozó üzemmódban vagyok, kb. egy hét múlva kiderül...
Lion86
2018-02-05 21:25:57
Amandeen, szerintem várd meg, hogy mit mond az endokrinológus, ha ír beutalót, legalább nem kell fizetni sem a vérvételért. Vagy próbáld meg elérni az asszisztensét és kérdezd meg vagy ahol időpontot kértél, kérdezd meg, hogy ezzel kapcsolatban tudsz-e valakivel beszélni.
Amandeen
2018-02-05 21:01:14
Sziasztok!
Sushi, sajnálom, hogy új ciklust kellett kezdened!
Ma csak félig volt sikeres a bejelentkezésem az új dokihoz, mert jelenleg ott a klinikán az orvosok is betegek, úgyhogy bizonytalan, mikor tudnak újra rendelni. Endokrinológushoz viszont sikerült időpontot kapnom péntekre. Még jó, hogy bejelentkeztem, mert az endokrinológus 3 hetente rendel csak, szóval, ha ezen héten nem megyek el, akkor várhatok 3 hetet. Szóval az meglesz. Az a terv, hogy a héten elmegyek én is egy vérvételre, igaz nem lesz 3. vagy 21. napi, de remélem a doki tud majd valamit mondani a hormonjaimról. Vagy ne csináltassak hormonsort így, hogy fogalmam sincs, hol járok a ciklusomban?
Nőgyógyászhoz egyelőre nincs időpont, mert a doki is beteg.Ha meggyógyul péntekig, akkor lehet hozzá is eljutok. A klinikán urológus is rendel, ezért a páromnak is kértem időpontot, ha már ott leszünk, nézze meg őt is doki, hátha okosabbak leszünk.
Lion86
2018-02-05 18:36:48
Egyébként oda akartam menni endokrinológushoz, de Szegedre megyek inkább, mert a kecskeméti doki nem rendel.
Lion86
2018-02-05 18:35:47
Köszönjük :)
gyémánt7
2018-02-05 18:34:23
Lion jújj ez olyan izgi!! nagyon sok boldog szülinapot kívánunk neki!!!!!! Akkor lehet rosszul emlékeztem a lakhely szempontjából!
Lion86
2018-02-05 18:28:47
Köszönöm Gyémánt, de Kecskeméttől 60 km-re lakom :)
Örülök, hogy jól vannak a gyerekek :) Az én kicsimnek ma van az első szülinapja és úgy viselkedett ma, mint akibe belebújt a kisördög :D
Az esküvő csak pár fős lesz, nem lesz nagy kiöltözés sem, de azért köszönöm az ajánlatot.
Jól alakul eddig a görbéd, csak maradjon fent jó sokáig :)
gyémánt7
2018-02-05 18:16:38
Lion még annyi hogy talán még régen olvastam, hogy kecskeméti vagy, ha holnap nem sikerül levenni a kórházba , ballószögön a saci néni( régi vérvételes ) ő igaz 3000 Ft-ért de leveszi! Vagy kerekegyhazan is van labor !( ja és ha nincs még menyasszonyi ruhád, szólj mert nekem van sok ;-)
gyémánt7
2018-02-05 18:09:47
Lion, sajnálom hogy nem sikerült a vervetelen ma túlesni , reméljük holnap még időbe leszel!! Viszont a görbéd csodás
Erikasz
Margaréta sajnálom hogy lentebb ment a hotok
,remélem holnap magasabbat mértek!
Sushi sajnálom hogy új ciklust kellett nyitnod! Köszönöm az érdeklődést! Igen jól vannak, mar ugyan ugy huncutkodnak mint elotte!
Lion86
2018-02-05 15:59:10
Sushi, ez az értek is még megfelelő,
"Az AMH normális értéke a menopauza előtt 4,0-6,8 ng/ml, alacsony fertilitást jelez 0,3 – 2,2 ng/ml között, és 0,3 ng/ml alatt már infertilitást."
A nagyon magas AMH utal PCOS-re, de erre nálad abszolút semmi nem utal (nálam igen, ezért is akarom megnézetni majd, csak kicsit leterhelt már így is a költségvetés a vizsgálataim miatt :D).
Én is voltam ma vérvételen mert amúgy is kellett más miatt, és levetettem a progeszteront. 44,3 lett, a ref.tartomány szerint ez teljesen jó. A T4 és a T3 is elvileg ok.
Most várakozó üzemmódban vagyok, kb. egy hét múlva kiderül...