Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Sushi
2018-02-05 15:21:30

köszi Lion:))
Igen, AMH is volt most decemberben, 6,11ng/ml az eredményem. Kevésnek nem kevés, talán kicsit magas? Nem tudom, erre a magasabb tartományra nem találtam infót. Remélem jó és még kitart az állományom pár évet:D
Lion86
2018-02-05 14:54:57

A hormoneredményed teljesen jónak tűnik, bár nem vagyok szakértő :D Az enyémen rögtön látszott, hogy valami nem stimmel. Majd a 2. után kiderül, hogy tényleg nagy-e a baj.
AMH-t nem néztek nálad? Az FSH-d alacsony és az ösztogén is jó hozzá, amennyire meg tudom ítélni, ezért nem gondolnám, baj lenne a peték minőségével. A TSH is szuper.
Lion86
2018-02-05 14:46:31

Sushi, még nem hallottam erről a vizsgálatról. Viszont olyanról igen, hogy pl. olyan savas a hüvely Ph-ja, hogy nem tudnak mozogni, túlélni odabent a spermiumok. Lehet, hogy valami egész aprócska oka van az eddigi sikertelenségnek, ami könnyen kezelhető, de csak alapos kivizsgálás után derül ki. Szurkolok, ha van is ilyen, könnyen orvosolható legyen.
Sushi
2018-02-05 14:35:03

Reméljük, holnap sikerül a vérvétel Lion!
Igen, sokat kattogok én is, hogy mi lehet a gond. Ha petesejtjeim túl "öregek" vagy nem lennének egészségesek szerintem azt a ciklusomon illetve a hormoneredményeimen is látnám, nem?
Még egy dolog, amit lehet megnézetek, már korábban javasolta a dokim. Egy mintavétel együttlét után pár órával. A mintából vizsgálják, hogy a spermiumok meddig jutnak el x óra elteltével és milyen a nő nyákja. A spermiumok élnek-e még egyáltalán vagy a túlélők még "úton" vannak. Előfordul, hogy a nő nyáktermelésében van olyan anyag ami megöli a spermiumokat. Sajnos. Nem tudom pontosan mi a vizsgálat és ennek az esetnek a pontos neve. Azoknál a pároknál szokták megnézni, akiknek látszólag jók az eredményei és régóta próbálkoznak már, mégsem történik teherbe esés. Ilyenkor szokták az inszeminációt javasolni. Nyilván ez nálam már nem fog szóba jönni. De talán érdemes lenne ezt megnézetni... Erről hallott valaki? Személyes tapasztalat esetleg?
Lion86
2018-02-05 14:11:07

Sushi, nem tudom akkor mi lehet, de egy meddőségi központban biztos alaposan kivizsgálnak. Ha a főbb vizsgálatok rendben voltak, csak nem lehet olyan nagy baj.
Lion86
2018-02-05 14:08:56

Képzeljétek, annyira nincs szerencsém mostanában, hogy nem volt ma vérvétel betegség miatt. Hát ilyen ez a kisváros :/ Remélem holnap még nem késő, 16-18 között mozog a luteálisom, holnap már 10.dpo. Azért elmegyek majd.
Sushi
2018-02-05 14:08:16

Szia Lion,
Köszii. Igen megvolt az is. Minden tiszta, átjárhatóak voltak, nem volt gond.
Lion86
2018-02-05 13:57:14

Köszönöm Sushi :) Sajnálom, hogy új görbét kellett kezdened. Átjárhatósági vizsgálatod is volt?
Sushi
2018-02-05 13:48:12

Drukkolok, hogy valaki babás legyen már mielőbb!
Nagyon ígéretes a görbétek Margaréta, Erikasz! Még a nemvárt odébb van, kitartást!
Lion a Tiéd is nagyon szép, kíváncsi vagyok milyen lesz a mostani eredményed:)
Amandeen, végül bejelentkeztél dokihoz ma? Találtál endokrinológust? Vagy vársz még egy picit?
Gyémánt, reméljük fenn marad a hőd neked is! Gyerkőceid hogy vannak? Túl vagytok a nehezén?
Anitacool, készülődik az ovu?!:o) Vigyázz azért nehogy meghúzd magad:)
Ha már lesznek hírek, alig várjuk, hogy megoszd velünk;-)
Kira, teljesen átérzem a helyzetedet:s :( Szerintem jól teszed, hogy kerestek egy klinikát. Nézzetek alaposan utána. Meg kell próbálni mielőbb, mert utólag bánni fogja az ember, hogy nem tett meg mindent.
Kira84
2018-02-05 13:36:56

erikasz
A málnában több a progeszteron? Elég napi egy bögre?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!