Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-02-06 18:15:03

Sushi, igazából még el sem kezdtem szedni a vérvétel miatt, hogy reális eredményt kapjak.
De kértem Hcg-t is, ha az indokolja, azonnal elkezdem szedni, de én nem láttam jónak úgy, ahogy a nőgyógyász mondta, hogy szedjem (30 napig egyfolytában) és így, hogy most magától is fent van a hőm, nem láttam értelmét. Majd ha az endokrinológus is ezt javasolja, akkor szedni fogom. Palástfüvet viszont iszok minden nap.
Sushi
2018-02-06 17:53:10

Sziasztok!
Köszönöm én is lányok. Anitacool megvagyok köszi, kicsit még elkeseredett hangulatban, de összeszedem magam rövidesen:) Két hét múlva lesz a konzultáció egy dokival a továbblépésről lombik ügyben. Ez tartja bennem a lelket:) Neked mielőbbi ovulálást, szerintem a sport megteszi a hatását ezügyben is ;-)

Erikasz, nagyon sajnálom, hogy fájdalmas mensin mentél keresztül. Pihenj nagyokat! Nem tudom sikerült-e eljutnod vérvételre? Szerintem neked is jól jönne egy hormonsor, hogy állsz most.

Lion, Amandeen várjuk az eredményeiteket. Reméljük mihamarabb hozzáértő kezekbe kerül az eredmény és kiderül ha kell bármit rásegíteni gyógyszeresen;) Lion, tényleg jó ránézni a görbédre, szépen haladsz fenn. Végül szeded még a progeszteron pótlást?

Gyémánt, öröm hallani, hogy jól vannak a gyerekek és virgonckodnak:o)
erikasz
2018-02-06 17:25:55

Mindőtöknek köszönöm az együtt érzést ,ez rendes menszi darabos alvadékos !Egész nap feküdtem ,pihentem, fáradt vagyok legyengített teljesen !
Fbara : Sajnálom nagyon hogy beteg volt az orvos ,és nem jártál szerencsével !
Amandeen
2018-02-06 17:04:25

Fbara, köszi, aranyos vagy! :-) Már nagyon várom a pénteket, ugyanakkor félek is attól, amit mondani fognak, remélem nincs nagy baj! :(
fbara90
2018-02-06 16:56:31

Anitacool szorítok, hogy visszaálljon minden a régi kerékvágásba! :)

Amandeen, ne add fel, én sem adom! :) Csak pihentetem a dolgot egy kicsit, ami a napi mérést illeti. Most lekötöm magam mással. Remélem a 2 orvos együttesen majd meg tudja mondani, hogy mi okozza az ovud késését és végre történik valami, valamelyik irányba...! Tudom mennyire rossz a várakozás és a bizonytalanság. Tarts ki! ♥
Amandeen
2018-02-06 16:40:20

Hű, Anitacool, megy a drukk ezerrel!!

Erikasz, péntekre kaptam időpontot endokrinológushoz, a nőgyógyász meg betegszabin van. Azt mondták, hívjam fel holnap, akkor többet fognak tudni mondani, még az is lehet, hogy péntekre meggyógyul és tud majd fogadni.
Holnap megyek vérvételre, viszek majd a dokinak friss hormonsort (ki tudja melyik ciklusnapit, de mindegy, csak lesz benne valami értékelhető dolog is).

Margaréta nagyon biztató a görbéd! Máskor is ilyen szépen fent van a hőd?

Lion, a te görbéd is nagyon jól áll, szerintem minden visszatért a régibe, nem?

Fbara, lassan én is úgy leszek vele, mint te. Kicsi hiányzik csak, hogy feladjam ezt az egészet, de azért megvárom a vizsgálatok eredményét, meg az orvosok véleményét.
Lion86
2018-02-06 13:39:49

Hű Anitacool..., drukkolok nagyon :D
Anitacool
2018-02-06 12:08:50

Köszi Margaréta, remélem :-)
Megfigyeltem már, hogy eddig mindig 36,2-n ovuláltam. Persze többször volt annyi, de amikor ovu volt mindig onnan ment felfelé.
Neked jó helyre tette a gép? 11-13. ciklusnap közöttre tenném, de akár a 13. is hihető lenne.
Margaréta88
2018-02-06 11:44:31

Lion a tied is nagyon jol nez ki. :)
Anitacool megy ám a drukk, ebbol lehet ovu lesz. :)
Anitacool
2018-02-06 11:20:43

Erikasz sajnálom, hogy megjött. Szerintem ne foglalkozz azzal, hogy hova tippel a program, úgysem számít, csak az, amikor a valódit behúzza!
Lion, Margaréta nagyon szép a görbétek eddig! Huuu megy a drukk ezerrel!
Gyémánt örülök, hogy meggyógyultak a gyerekek :-) Szépen haladsz te is!
Amandeen jó lesz már végre, ha lát endokrinológus. Tuti csak egy pici rásegítés kell. Meglásd hamarosan sikerül! :-)
Sushi hogy vagy?
Én ma lezuhantam. Meglátjuk, jelent-e valamit, minden esetre magamhoz képest ez egy korai ovu lenne, örülnék neki, mert akkor visszaállna a régi rend. :-) Drukkoljatok :-)))

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!