Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen :El sem hiszed ,mennyire sajnálom,nem tudom mi lehet veled !!:(:(
Lehet most van az ovud ?
Hogy érzed ?
Amandeen
2018-02-06 07:31:31
Erikasz, sajnálom, hogy neked is megjött!
Per pillanat nem bánnám, ha már nekem megjött volna, kivételesen, csak legyek már túl rajta!
Ma 36,1-t mértem. 46. ciklusnap.
erikasz
2018-02-06 07:09:48
Sushi :Sajnálom hogy megjött :( :(:(
De nem vagy egyedül ,nekem is reggelre :(
Nem is értem a gépet ,ha szeptember ota 22,20,21,18 ,23 naposak a ciklusaim akkor mért 29 nek jelöli !!
26 db ciklust vezettem fel már ,abból 3 ciklus volt csak hosszú !
Mit gondoltok erről ?
Vagy töröljem ki a hosszú ciklusokat ?
Amandeen
2018-02-05 22:21:32
:) köszi Csajok, akkor valószínű vetetek majd vért a héten. Szerdára gondoltam, az akkor kész lesz csütörtökre és pénteken vihetem magammal.
Anitacool, én is erre gondoltam, főként, hogy a doki csak 3 hetente rendel, jó ha minél több infót tudok neki adni már most, különben várhatok 3 hetet, mire újra beszélhetek vele, és felírhat valami kezelést, ha szükséges.
Lion86
2018-02-05 22:11:22
Én sem tudtam hol tartok, de azért elmentem :D
Lion86
2018-02-05 22:10:22
Hát ha mindenképp magánlaborba mész, akkor érdemesebb lehet előtte megcsináltatni, de azért vidd az októberit és a görbéidet is. Legfeljebb nem kell, de minél több infó, annál jobb.
Anitacool
2018-02-05 21:58:03
Sushi sajnálom, hogy megjött :-( Reméljük, idén utoljára! :-)
Anitacool
2018-02-05 21:56:49
Amandeen menjél, különben azt mondja az endokrinológus, hogy találkoztok legközelebb, ha lesz véreredményed. ;-) Majd elmondod neki, hogy mikor készült, fogja tudni értékelni.
Amandeen
2018-02-05 21:48:47
Lion, Margaréta, nem vagyok elég okos, hogy menjek-e már most vérvételre. Azon töprengek, lehet-e az eredményben olyasmi, ami mond valamit a dokinak, amiből tudna már most következtetni?
Sohasem voltam még endokrinológusnál. Ha most nem viszek friss hormonsort, akkor mit mondjak neki? Mennyire releváns, ha elviszem az októberi eredményeimet? Vigyem esetleg a görbéimet is? Amúgy magánrendelésre megyek, ott nem szoktak beutalót adni, szóval mindenképp magánlaborba mennék vérvételre is. Hmmm, nem vagyok elég okos.
Margaréta88
2018-02-05 21:29:21
Ja azt elfelejtettem, hogy szerintem is várd meg mit mond a doki, ő tudja majd pontosan hogy mit is akar látni, addig se vered magad költségbe. (mondom én, aki lassan törzsvendég a magán laborba :D)
Lehet most van az ovud ?
Hogy érzed ?