Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira : Hát persze hogy lehet inni a teát van aki csak 2 naponta issza !
Holnaptol ihatod a palást is ha a hőd igazolja hogy megtörtént az ovu biztosan !:D
erikasz
2018-02-09 10:17:32
Anitacool :Én is erre gondoltam 11,12 DPON van kb ,29 től számolva !
Anitacool
2018-02-09 10:13:06
Encsy azt írtad jan. 26-án volt + ovu teszted, akkor nem lehetett 25-én peteérésed. Az ovu teszt előre jelez, szóval 26-28-án lehetett. A hőgörbéből látszik utólag, mikor volt. Most hogy vezeted, látni fogjuk ;-)
Kira84
2018-02-09 10:08:21
erikasz nagyon remélem igazad lesz, most 6 óta megint iszom a málnalevél teát,+ méhpempő. A teát meddig lehet inni?
Anitacool igen ugyan oda húzta be remélem most sikerült,én is drukkolok neked :D
Encsy883
2018-02-09 09:55:46
Igen, ugye nekem már van egy 25 hós kislányom, nála is azt javasolta a nőgyógyászom, hogy fogamzásgátló abbahagyása után 3 hónapot várjunk a próbálkozással és az azt követő hónapban már lehet, ő akkor első próbálkozásra jött is! Most szeretnénk neki kistesót, és nem nagyon értek ezekhez a dolgokhoz, mert annó nem kellett ugye mérnem, tesztelnem, mivel kiszámoltam, hogy elvileg mikor van peteérésem, és akkor tényleg akkor is volt. Most viszont nem ilyen egyszerű a helyzet, mert ugye nem rendszeres 28 napos a ciklusom.
Nem tudom, hány napos nekem, de ha az előző hónaphoz számolom, akkor elvileg olyan 16 nap körüli lehet?! December 10-én betegedtem meg és elvileg a peteérésem 25-én volt és január 11-én jött meg ismét, 4 napos késéssel.
erikasz
2018-02-09 09:55:45
Kira :de gyönyörűen felment a hőd !!
Mondtam hogy ovus fájás !!!
Az időzités tökéletes !
fbara90
2018-02-09 09:51:29
Sziasztok!
Lion nagyon gyanús a görbéd!! :D
Anitacool örülök, hogy behúzta!! Juppiii! :)
Szia Encsy! :) Nekem is digitális hőmérőm van. A lényeg, hogy ne csak csippanásig mérj vele. Nekem ez is ugyanúgy 10 percig a számban van, nyelv alatt!! :) És minden nap ugyannakor mérj, max fél óra eltérés legyen, de legjobb ha annyi sincs. :) A menstruáció előtt nem mindenkinek, és nem minden esetben esik le a hő, nekem pl sokszor a mensruáció ideje alatt csökkenik le fokozatosan alaphőre. :) Remélem nem kell sokáig görbét vezetned! :) ;-)
erikasz
2018-02-09 09:50:57
Gyémánt :Nekem 10 éves koromban és 21,22, naposak voltak !:D
Anitacool
2018-02-09 09:50:20
Köszi mindenkinek a biztatást lányok! :-)
Lion huuu ez a mai egy gyönyörű, reményteljes mérés volt! Maradj itt fent még jó soká! Hamarosan újra tesztelhetsz! ;-)
Margaréta sajnálom, hogy leesett a hőd. Nem akarlak hiú ábrándokkal kecsegtetni, mert az ilyen leeséseknek általában menzesz a vége. De a 12. dpo-n nem korai? Minden esetre kívánom, hogy te legyél a szabályerősítő kivétel!
Encsy láttad már a görbémet? Vagy inkább vonalzómat? Persze, hogy lehetséges ugyanazt az ébredési hőt mérni! Én hagyományosal mérek nyelv alatt 5 percig, nekem bevált így. Ha digitálissal mérsz, akkor is 5 percig mérj! Ha olyan, ami kikapcsol, vedd a szádba és később indítsd be!
Az infóid alapján 14 napos a luteális fázisod (azaz az ovu után eltelt napok száma), az alapján átlagosnak számít, és nem is biztos hogy késett, csak kitolódott az ovud esetleg.
Gyémánt, örülök, hogy jobban vannak a gyerekek! Drukkolok, hogy ehhez a szép vállaláshoz minden megadasson nektek is! 4 gyerek hatalmas boldogság lesz ;-)
Szépen látszik az ovud, a ciklus eleje ugrándozhat, a vége szokott “lehiggadni”. Nincs baj a görbéddel ;-)
Kira nekünk most ugyanarra a napra tette a gép az ovut. Együtt várakozunk :-) Drukkolok neked! Az 5-i együttlét príma lehet! ;-)
erikasz
2018-02-09 09:49:47
Gyémánt :Első menszi mikor történt meg ,és utána hány naposak voltak az számit !
Holnaptol ihatod a palást is ha a hőd igazolja hogy megtörtént az ovu biztosan !:D