Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
erikasz, a málnát és palástfő teát leh inni nem kavarnak be egymásnak. Melyiket mikor igyam, mert én most a málnát este iszom..
erikasz
2018-02-09 10:44:19
Encsy :A málna tea erősiti a méhfalat ami neked most kellene ,és a minőségi hüvely folyást ! De azt már csak a követkaző menszesz 1 napjától kel kezdeni a follikulárisban !
A palástfűvet a ovu után kell kezdeni ,elősegiti a beágyazódást és progeszteron nővelésére készteti az agyalapi mirigyet a gyermek megtartása érdekében !
Mert ha kevés a progeszteron a sárgatest elsorvad és kora vetélés történhet !
fbara90
2018-02-09 10:39:01
Lányok én azt szeretném megkérdezni, hogy ha mondjuk már 3 hónapja iszom majd a teákat, érdemes ebben is pihenő szünetet tartani, mondjuk egy ciklusnyit? vagy ezeket lehet inni folyamatosan?! Mert ugye pempőre, vitaminokra mindenre azt mondják, hogy kúraszerűen kell szedni. aztán kis szünet kell mielptt valaki újrakezdi. Így vetődött most fel bennem a kérdés.
Lion86
2018-02-09 10:35:21
Anita34, hát nem tudom, ma sem bírtam ki és mintha negatívabb lett volna mint tegnap :D
Én már az egyenletes progeszteronszintnek is örülök, de azért még jobban örülnék, ha lenne bent egy kis "kazánfűtő", aki fent tartja a hőmet :D
Lion86
2018-02-09 10:31:40
Akkor 12-13 körül lenne várható, hogy megjön. Drukkolok, hogy ne :)
Encsy883
2018-02-09 10:28:40
Igen Lion86, pontosan így értettem! :-)
Lion86
2018-02-09 10:27:08
Szia Encsy! :)
Az előző peteérésre gondoltál, hogy dec. 25-én volt? Mert én úgy értettem most, hogy dec. 10-én megjött, 25 körül volt az ovu és jan. 11-én megint megjött. Azóta meg Jan. 26-án volt pozi teszt, vagyis most 27-28 körül ovuláltál. Ha jól értem, akkor valóban 16 napos a luteális.
Anita34
2018-02-09 10:24:58
Sziasztok!
Amandeen, tudom, hogy tudod, hogy mikor kell menni vérvételekre. Nem is arra értettem, ne haragudj ha félreérthető voltam. Csak azt szerettem volna kihozni belőle, hogy a 3. és a 21. napi lesz a megbízható szerintem. Most elmentél, hogy ne üres kézzel menj az orvoshoz, tudom. De lehet, hogy így ez nem igazán értékelhető lesz, emiatt mondtuk, hogy ne idegeskedj rajta. Mindenesetre nemsokára kiderül, hogy mi a helyzet. Nagyon várunk és szorítunk, hogy jókat mondjon az orvos.
Lion, micsoda emelkedés. Látod, látod.....korán teszteltél. Jujj, de izgi, nagyon drukkolok!!!!
Anitacool, szép a görbéd neked is! Drukkolok Neked is, hogy sikeres legyen ez a hónap!!!
Margaréta, ne add fel, ez még csak 36.7. És ott van Niki, akinél ez a szám jött be a babás görbénél. Amíg nem jön meg addig ne add fel! Szorítok érted is!!!
Encsy, nekem hagyományos hőmérőm van. Az a legtutibb és mindig szájban mértem 5 percig. Kívánom, hogy minél hamarabb sikerüljön a kistesó. Majdnem egyidősek a kislányaink, enyém 26. hónapos. :)) Egyébként Anitacool hőgörbéjét nézd meg, ott van csak igazán vonalzózás. És most milyen szépen volt ovuja is. Úgyhogy ez nem befolyásol semmit. Sőt!!!
Gyémánt, te is szépen haladsz. Megy a drukk oda is! Ügyesen "elbántál" akkor a 4 kis csibésszel! :) Fogsz majd tesztet csinálni?
Erikasz, hogy érzed, most is hamarabb fog jönni az ovu? Gondolom beveted akkor a citromos vizet. ;)
Kira, úgy látszik ez ovu. Simán jó lehet az 5.-i együttlét! :) Drukkolok nagyon!
Lányok, mindenkinek pozitív teszteket kívánok ciklus végére!
Anitacool
2018-02-09 10:24:42
Erikasz én azt is megkockáztatnám, hogy holnapra, vagy holnap utánra nem várja, hogy megjöjjön :-)
Encsy883
2018-02-09 10:23:58
Holnaptól akkor mindenképpen legalább 5 percig mérem a hőt, szájban a legbiztosabb amúgy? Van itthon hagyományos higanyos hőmérőm is, megnézem, hogy a kettő mekkora eltérést mutat reggel! :-) Köszönöm szépen a sok jó tanácsot, és segítséget! :-) Kíváncsi leszek, hogy alakul majd a hőm.
erikasz: teás kérdésemmel kapcsolatosan mit gondolsz?