Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Sushi
2018-02-14 21:08:12

Sziasztok, Anita kérlek bízz és hidd, hogy egészséges a kisbabád! Én is elmennék megnézetni máshol is, amint lehet és a vérvételre mindenképp,amiből sok mindent kiszűrnek. Most pénteken reméljük jobb híreket kapsz. Nagyon szorítunk és gondolunk Rátok!
Anitacool
2018-02-14 21:08:09

Anita mi anno a kisfiamnál integrált tesztet kértünk, de akkor javasoltak egy harmadikat is, ami a tuti fix volt az eredményt illetően, de sajnos akárhogy kerestem nem találtam meg a nevét a vizsgálatnak :-( Az nagyon drága volt, de mindent a jó hír érdekében, ha megtehetitek! Esetleg kérdezz rá arra is a dokidnál majd. Bocsi, hogy nem jut eszembe :-/
aranymaszat87
2018-02-14 20:44:50

Szisztok! Új vagyok, bár már írtam régebben is ide! Sajnos mi 5 éve várjuk a mi kis első csodánkat! Megint elkezdtem mérni, bár csak pár napja. Meg ovu tesztet is használtam, és az Vasárnap lett egyértelműdn pozitív. Az ovut mégis 2 nappal később rakta be. Hétfőn voltunk együtt, az jó időzítés vajon? Mindenkinek szurkolok, Anita neked meg végképp!!! De biztos hogy minden rendben lesz!! :)
Encsy883
2018-02-14 20:30:21

Anita34! Mindenképpen menjetek tovább és ne olvass a neten semmit, ja és tényleg ne szomorodj még el, próbálj pozitív maradni! Nagyon szorítok, hogy minden rendben legyen!!!
Anita34
2018-02-14 20:25:52

Fbara köszönöm és Mindenkinek, hogy így mellettem vagytok ismeretlenül is. Nagyon-nagyon jól esik!!! Kicsit jobban is érzem magam a soraitokat olvasva.
Niki, ez nekem a 12. heti genetikai UH volt, csak a nőgyógyásznál. A kombi teszteset magánban csináltatom.
Amint tudok valamit jelentkezni fogok és bízom benne, hogy én is egy leszek a pozitív példákkal szolgálható kismamák közül.
Anita34
2018-02-14 20:22:15

Niki, Anitacool köszönöm! Próbálok pozitív maradni, de nem sikerül. :((( Mindenképpen megyünk tovább és tovább. Kapok holnap beutalót genetikai UH-ra (fogalmam sincs mikorra lesz időpontom), pénteken pedig kombinált teszt UH-ja. Ott majd sok minden kiderül szerintem. Van hogy "jól vagyok" (ha ránézek az alvó kislányomra) másik percben meg a sírás jön rám.
Azt sem tudom mi vár rám és ez a bizonytalanság a legrosszabb. Biztos, hogy csinálnak valamiféle mintavételt - félek tőle nem kicsit.
Szerintetek a magzatvíz vagy a korionboholy mintavételből mik mutathatók ki? Úgy értem nálam ha elvégeznék ezt/ezeket akkor megnyugodhatnék, hogy tényleg minden rendben van???? Vagy semmi sem 100%???
fbara90
2018-02-14 20:18:46

Anita34!!!
én is mondok neked egy példát a közvetlen környezetemből. Egyik várandós kolléganőmnél is pont ekkora tarkóredőt mértek, ráadásul nekik még az orrcsontra is azt mondták, hogy rövid.. hetekig sírt, több kilót fogyott teljesen pánikba esett... elmentek erre a 70akárhányezres tesztre, és kiderült, hogy makk egészséges és kislány lesz. Márciusra vannak kiírva, Nőnapkor fog elvileg megszületni a leányzó. :) Kérve kérlek ne keseredj el még, és ne is olvass semmi badarságot össze a neten, nem is biztos hogy baj van. Mindenképp menjetek el erre a tesztre ti is, mielőtt bármi meggondolatlant cselekedtek!! KÉRLEK!! Imádkozom értetek! Sok lelkierőt küldök!!! és szoros ölelést! Remélem mikor a vérteszt eredménye megjön, már örömödben fogsz sírni! Addig is amennyire lehet próbálj nyugodt maradni, az a legjobb a kisbabádnak! meg nem utlsó sorban neked is!
Niki111
2018-02-14 20:13:52

Nekem a 12.heti volt egyben a genetikai is . Mindenképp nezessetek meg máshol is .
Anitacool is tud jó példát , higyj kérlek !
Niki111
2018-02-14 20:12:02

Anita34: a hideg futkos rajtam :(
Annyira nagyon sajnálom ! Istenem ...
mindenképp nézessétek meg máshol is . Akár magánban . A kombinált tesztet megcsinaltatjátok ugye ? Nem is tudom mivel biztassalak. Annyira eszemben voltál ma , csak egész nap mentunk .
Veled vagyunk , tudod . Sírj ha kell , ne fogd vissza :(
Anitacool
2018-02-14 20:10:50

Anitám, mielőtt teljesen összeomlasz, olvass el kérlek! Az egyik ismerősömnek pontosan 3,5mm-t mértek a tarkóredőre, a kislány most 3,5 éves és 100% egészséges! Ő is végig aggódta a terhességet :-(
Ne olvasgass neten kérve-kérlek!
Mikor mész vissza vizsgálatra?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!