Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
aranymaszat87
2018-02-15 08:33:37

Sziasztok! Kira gyönyörű a görbéd! :) Nem ezt hívják trifázisos görbének?? :D
Szurkolok nagyon! Anitacool tudom kevés az adat, amit felvittem, ezt a ciklusomat amúgy is csak kíváncsiságból kezdtem el pár napja mérni, mert már túl vagyunk az első lombik konzultáción, ha megjön megyünk a vizsgálatokra. Nálunk alacsony a spermaszám, és sajnos lassúak is. Illetve egy ideje nálam is gondok vannak, PCOS-ra gyanakodnak, de sajnos még nem tudtam egy jó orvost sem kifogni! :( Remélem segítenek a meddőségiben. :) Úgy látom, nekem elmarad a Pé, vagy nem reped meg. Ovu teszt már full negatív. És még most sem emelkedett a hőm érdemben.
fbara90
2018-02-15 08:33:26

Kira ez csodaszéééép! Jajj nagyon nagyon szorítok Neked! :)))))

Amandeen nagyon örülök, hogy készülődik az ovud! :) Remélem természetes úton sikerrel jártok, és nem lesz szükségetek a lombikra! :)

szívből szorítok mindkettőtöknek! :)
Kira84
2018-02-15 08:26:41

Én ma így állok ,remélem így is marad :D
Kira84
2018-02-15 08:25:55

Drága Anita34
Sajnálom hogy ilyen nehéz időket kell átélnetek. Kérlek ne add fel,. Az egyik ismerősömnek is pont ilyen adatokat mértek a babánál,felmentek Pestre a
Istenhegyi Géndiagnosztikai Centrum ba, ott a magzatvizből vettek mintát, igaz nem olcsó, de 2 nap alatt eredmény van, ja és a baba makk egészséges .Őt is riogatták teljesen ki volt, Áprilisban megszületik a babája..
gyémánt7
2018-02-15 07:25:22

Anita ! Nagyon sajnálom hogy ilyen adatokat mértek, de semmiképp ne olvasgass , hisz azzal csak felzaklatod magad, ami a babádnak a legrosszabb!Bízni kell a jóban! A helyedben én is elmennék minden olyan vizsgálatra ami szűri ezeket! Csupa jót kívánok nektek! Csak pozitívan!
Amadeen ez egyben jó hír is, meg nem is! Hátha a mostani együttlétetekből baba lesz és akkor semmi szükség a lombikra! Annyira szorítok ! A lombik kap én annyira nem vagyok tisztába ! Ott mennyi idő alatt lehet babád... tehát eloszor vizsgálatok .... Milyen hisszú folyamat van előtte ? Jajj csak adná az Úr hogy ne legyen rá szükségletek !
Amandeen
2018-02-15 00:14:38

Anita34, úgy sajnálom, hogy ilyen híreket kaptál, de én is csak azt tudom ismételni, amit a többiek! Ne olvasgass utána, és nézesd meg még máshol is, másik nőgyógyásznál, másik gépen! Fel a fejjel, pénteken talán már okosabb leszel!!!! De én bízom benne, hogy minden rendben van!
Ma akkor egyszerre voltunk nőgyógyásznál! Képzeljétek, kb. 3 órát kellett várnom, mire sorra kerültem este fél8-kor! Szép kis Valentin nap, mondhatom!
Amandeen
2018-02-14 23:56:53

Zsuzskam, nem használok most ovu tesztet, úgy döntöttem.

Kira, nagyon szép a görbéd továbbra is!!!!!!!! :-)

Erikasz, nálad is megvolt az ovu?

Gyémánt, 36,3-t mértem és közeleg az ovu!!!!! Ma elmentem a választott nőgyógyászomhoz is, megnézett UH-n meg megvizsgált és azt látta, hogy nyitva van a méhszájam, bő vizes-tojcsis nyákom és egy 16x20mm tüszőm! Azt mondta,hogy holnap-holnapután várható, hogy megreped. Azt tanácsolta, hogy ma ne, de holnap-holnapután legyünk együtt, hátha sikerül. Úgyhogy feléledt a jobb petefészkem végre és lett benne egy tüsző. Viszont, ettől teljesen függetlenül, az AMH értékem miatt azonnal beutalt meddőségi konzultációra, és lombikot javasolt, mivel az AMH azt mutatja, hogy kimerülőben vannak a petesejtjeim.:( Február 28-án kell mennünk, ahol majd megmondják milyen vizsgálatok kellenek még, és mi lesz a további teendő.
zsuzskam
2018-02-14 22:14:41

Anita, sajnálom, hogy nem tudtál jobb hírekkel jönni. Ne add fel, bízz! A kombinált teszt majd biztosabb eredményt ad. Addig is próbálj megnyugodni, és a legjobbakra gondolni.
Niki111
2018-02-14 21:46:28

Anita 34: Ja értem . Orrcsontja , atccsontja ? A többi értéke hogy alakult ?
http://prenatest.hu/?gclid=EAIaIQobChMItIHDuaKm2QIVFeEbCh2fUweCEAAYASAAEgIiuPD_BwE
Ez a baromi drága vizsgálat , de azt hiszem van az az eset , amikor semmi sem drága
Anitacool
2018-02-14 21:10:21

Aranymaszat neked nem jelölt a rendszer ovut, akkor sötét színnel jelölné. Ennyi adatból sajnos csak tippelgetni tud a program is, de a teszted alapján a pozitív nap után 24-48órán belül lehetett valamikor. A hőd picit változott csak, így abból sem tudunk következtetni egyelőre.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!