Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira de édesek istenem....! :D És boxereeek! Amikor megláttam, nagyon meglepődtem, mi is boxerelmesek vagyunk, édesanyáméknak is szokott lenni kiskutya! A legutóbbi alomból nálunk maradt az egyik kis kan, mert annyira a szívünkhöz nőtt! És ők is csak úgy adják oda, ha szimpatikus az illető, és a későbbiekben is tudnak róla...:) Jajj csodaszép amikor 2 óránként kell őket ellátni, és a szemed előtt nőnek, erősödnek! Bár amikor odaadjuk, a szívünk szakad meg...
zsuzskam
2018-02-15 13:36:35
Ercsi, van, hogy napi kettőt veszek be, van, hogy csak egyet. Teljesen változó.
Lányok, nekem ilyen görbém még nem volt. :/
Kira84
2018-02-15 13:09:30
fbara90
Szia persze nehéz megválnom tőlük,Mindig válogatok a gazdijelőltek közől,bárki nem viheti el az én kicsikéimet,olyanok mint a gyerekeim a kezeim között születtek meg.Pót mami lettem. Mindegyik egy egyéniség imádom őket. De az az élet rendje hogy mindenki szépothonba és biztonságos családokhoz kerüljön.
Minden gazdijelőltet leinformálok.Tartom velük a kapcsolatot utána is,a facén, telefonon,A ma napig is van olyan kutyám aki 7-6 évesek kés kűldik a fotókat róluk..Sőt az egyik kislány aki már most 4 éves az ismerősömnél van imádják, A mai napig megismer mikor meglátogatom és hallgat arra a megszólításra ahogy baba korában én neveztem,, Hatalmas öröm nekem mikor mindenkiről kapom az infót hogy jól vannak :D
fbara90
2018-02-15 12:59:35
Kira! De aranyosak! :D Akkor utoljára van együtt a nagy csapat? :D Ilyenkor nem sajnálod továbbadni őket? :D nekem biztos nehezemre esne :D
Örülök, hogy sikerült a dolgaidat rendezned, remélem ez meghozza a kívánt sikert a hónapban :D Hajrá-hajráá! :D
Kira84
2018-02-15 12:55:52
Amandeen Na végre hogy behúzta szuper :D
Szia erikasz, hát még magam sem akarom elhinni hogy tényleg ilyen szép a görbén, Igaz a múlthónapban sikerült sokmindent ami a családdal kapcsolatos rendbe tennem, főleg azóta érzem ezt a határtalan békét a lelkemben, úgy érzem végre sikerűl lenyugodnom. Mint tudjátok lányok közben időm sem volt igazán magamra a 7 kis ördögfióka miatt, minden percem lekötik. A hétvégén már viszik a gazdik őket..
Teszek fel nektek egy csoport képet róluk :D
Amandeen :De szépen megy a hőd felfelé !
Hála a magasságosnak végre ,kő esett le a szívemről huuuuh....!!!:D:D
erikasz
2018-02-15 12:27:15
Anita34 :Addig mig másik géppel meg nem nézik ,ne izgulj mert csak ártól a babának !!!
Nem kell rögtön elhinni amit mérnek ,nagyon rosszak azok az ultrahangos gépek ,a méréseik meg borzasztó !!!
A ÚR vigyázz rátok !
Encsy883
2018-02-15 12:09:44
Köszi zsuzskam! :-) Vettem én is, az lenne még a kérdésem, hogy mindenképpen napi 2-t kell szedni, vagy elég az 1 is? :-D
zsuzskam
2018-02-15 11:56:44
Kira, ez nagyon izgi. Én nagy tesztelő vagyok, tuti nem bírnám a 10.dpo-nál tovább, ha ilyen görbém lenne. :) De szerintem (ha kibírod), inkább várd meg a mensi napját.
Ercsi, én szedem a kapszulát a teák mellett is.