Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira én is itt vagyok már több mint fél éve köztetek, de azóta ez a legeslegszebb görbéd, én nagyon drukkolok neked! :) kívánom, hogy sikeres ciklus legyen :)
Kira84
2018-02-13 17:36:49
erikasz
a málnát 2 naponta a palástfűt,minden nap,+ a vitaminok ,folsav E vitamin D vitamin,Pocaklakó terhesvitamin,crom meg a méhpempő.
Kíváncsi leszek mi lessz ebből a hónapból,elvileg jövőhéten Kedden leszek a 35 napon mikor megjönne.., Ha fent marad a hőm szerintem majd ráérek akkor tesztelni..
erikasz
2018-02-13 17:31:52
Fbara : Ez gyönyörű !
Zuhansz ,hamar lesz ovud ,nem lesz már maratoni ciklusod meglátod !
erikasz
2018-02-13 17:28:51
Gyémánt ,Encsy nagyon sajnálom hogy megjött nektek !
Pedig olyan biztató volt a görbétek !
fbara90
2018-02-13 17:21:28
Erikasz az enyémen még nem sokat látsz :D a napokban fogok többet mérni, mert lassan számítok az ovura. Csináltam ma egy lh-tesztet, de még elég halványka.
erikasz
2018-02-13 17:19:11
Kira :gyönyörű a görbéd !!:D
Iszod a teát vagyis a palást és a málnát?
Anitacool ,Fbara ,Amandeen nagyon kiváncsi vagyok a görbétekre !!!!
Lion86
2018-02-13 15:58:30
Encsy, ha van kéznél vmi vékony, tiszta pamut anyagdarab, abból is csinálhatsz ideiglenesen teafiltert, jó szorosan összekötve.
Lion86
2018-02-13 15:56:18
Gyémánt, Encsy sajnálom, hogy Ti is így jártatok.
Kira, csodálatos a görbéd. ;) A cicifájás nálam a luteális közepe felé rendszeres szokott lenni, majd' meg őrülök néha, nem is fáj, hanem inkább bizsereg vagy nem is tudom.
Encsy, én a DM-ben vettem tölthető teafiltert, 100 db volt 700 Ft körül és nem kell így szűrögetni. Előre betöltök jópárat és a végét összekötöm cérnával, de azt hiszem valahol lehet kapni filter összenyomót is.
Ma szörnyű vérengzést rendeztem, pedig pásztortáskát is ittam, de most az sem használt egyelőre. Végül is nem csoda, mert 74 nap óta ez az első rendes vérzés, a januári csak pötyögés volt.
Encsy883
2018-02-13 15:39:55
fbara: köszi a hasznos infókat! :-) van a környékünkön ilyesmi üzlet, úgyhogy holnap meglesem, hátha van náluk is! Reggelig meg még kitalálom, hogy oldjam meg a szűrést :-D
fbara90
2018-02-13 15:37:41
Encsy amíg nem kaptam sehol műanyag szűrőt, addig széthajtogatott orvosi gézkockával szűrtem le-átmeneti megoldásnak tökéletes volt, de most műanyagboltban kaptam teaszűrőt, aminek a szűrője is műanyag :)) múltkor ilyen "eurós" olcsó boltban is belefutottam :D