Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki111
2018-02-15 09:43:49

Kira: ez fogós kérdés! :)
Még várj mindenképp. Esetleg hétfőn?
Jaj, annyira drukkolok neked!!!!
Ez a görbe gyönyörű :)
Kira84
2018-02-15 09:15:56

Na lányok, jövőhéten Kedden nem várom a piroskát,, Mit gondoltok elég izgi most a görbém mikor teszteljek? :D
Niki111
2018-02-15 09:15:13

aranymaszat: szia. Szerintem ezt a görbét így nem lehet értelmezni.
Nálad mit állapítottak meg? 5 év? jaj, az már nagyon sok idő :(
Csuti: merre vagy? hogy vagy?

Mi is tegnap maratoni orvosvárakozáson voltunk . A kisebbik fiam sajnos szemüveges lesz. 9-re mentünk, azt mondta az asszisztensnő, h akkorra menjünk, mert a kisebbeket előre hívják. Boti 5 éves.
2-en voltak a rendelőben, mikor odaértünk, így magamban örültem, h oh itt hamar végzünk.
Fél 1-kor jöttünk el......
Volt előttünk, akinek tágították a pupilláját, így őt mielőtt sorra kerültünk volna behívták. Közben jött egy roma család egy down-szindrómás kicsivel, akit előre engedtünk természetesen. Na, mi következtünk volna, akkor lépett be egy csaj babahordozóval. Úgyh megint lecsúsztunk.
És nagyon sokáig voltak bent. A picikének gyulladt volt a szeme, mert az anyjának hüvelyi fertőzése volt és úgy szülte meg. Mindezt el is mesélte ott a rendelőben.... Hát én biztosan nem mondtam volna ott mindenki előtt, főleg, h voltak kiskamasz fiúk, lányok, volt aki az apjával. 3 hetes körüli volt a baba.
Aztán végre bekerültünk, Boti is kapott pupillatágító szemcseppet, nem nagyon örült neki, csípte nagyon a szemét. Majd fél órát üljön kint a gyerek csukott szemmel a váróban.....gondolhatjátok, egyszerű volt véghezvinni egy ízig-vérig eleven fiúgyerekkel :)
Úgyh jól elvoltunk. Majd optika és potom 40ezer ft-ért lett is szemüvege, holnap lesz kész. Szilikon, törhetetlen.
Niki111
2018-02-15 09:04:15

Sziasztok!
Amandeen: vajon ez visszavezethető vmire, hogy ilyen fiatalon kimerül a petefészek?
Ha lombikos babátok lesz is az a legfontosabb, hogy lesz!! Ne foglalkozz azzal, hogy ki mit szól és legfőképpen ne okold se magad, se a párod. Több ismerősömnek van lombikos babája és szuperül érzik magukat. Nincs az ráírva a homlokára :) Volt kolleganőm egy éve szülte az ikreket ,lombikkal, pedig ő is 30 körüli csak. Nála vérzékenység állt fenn, amit csak akkor fedeztek fel,amikor nem sorban elvetélt.
Persze, h egyszerűbb természetes úton teherbe esni, de ha nem megy, nem megy. Ez olyan, mint a természetes szülés császár, ki meddig szoptat, miért nem tudott szoptatni stb dilemmák. Semmi értelmük. Én mindkét gyereket császárral szültem és még csak szoptatni sem tudtam normálisan, úgyh minden támadást átéltem. Mikor most az elején úgy volt, h ikrek a babák, volt olyan aki azonnal azt kérdezte, hogy nem tudtál normálisan teherbe esni? Mondom tessék?? Mintha ikrek spontán nem is fogannának....
Szóval, ne foglalkozz csak magatokkal, zárj ki minden negatív befolyásoló tényezőt. És nagyon drukkolok, h most el tudjátok kapni a megfelelő pillanatot :)
Kira: juuuuuuj, tiszta szívemből drukkolok!!!Gyönyörű a görbéd!!!! De jóóóóóóóóó :)
Anita34: hogy vagy? tudtál aludni?
Erika: szépen látszik az ovu :) szíved hogy van?
Margaréta88
2018-02-15 09:00:31

Anita34: Tudom könnyű ezt mondani, ne próbálj meg megnyugodni, a babának nem tesz jót az idegeskedésed. Tegyetek meg mindent, ami tőletek telik, menjetek további vizsgálatokra, hidd el minden rendben lesz.. Légy erős és sokat gondolunk rád! :)
Kira: továbbra is nagyon szép a görbéd, ígéretes! :)
aranymaszat87
2018-02-15 08:50:52

Köszi Erikasz! :) Megnézem. Csak 2 éve amikor mértem, rögtön a hőleesés után másnap felment a hőm, és emiatt csodálkozom, hogy most miért nem. De akkor reménykedem. :)
erikasz
2018-02-15 08:46:54

aranymaszat87 :Vagyis ezt üsd be :D Bocsi :)
Hömérséklet alakulása - Babát Tervezök Otthona
erikasz
2018-02-15 08:44:39

Hömérséklet alakulása - Babát Tervezök Otthona
erikasz
2018-02-15 08:43:34

aranymaszat87 :Ne izgulj megrepedt az, csak pár nap és megindul ,idő kell neki ! Van olyan 4 .nap indul meg vagy a 7. napra !
Görbe kiértékelés üsd be és tájékozódhatsz !
erikasz
2018-02-15 08:40:03

Kira : csodálatos a görbéd ,nagyon drukkolok !!!:D:D
Amandeen :Végre ovu ,hála az Úrnak !!! :D
Én ma igy :)
Ovu megtörtént :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!