Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
a görbe alakjával ne foglalkozzatok, csomó adat hiányzik.. :D csak 1 tized a különbség, mégis olyan drasztikusnak ábrázolja :D :D
fbara90
2018-02-15 11:07:04
Amandeen de szuper!!! :) Reméljük a doktornő jól látta amit látott, és sikerül az időzítés! Drukkolok! :) szerintem a rendszer csak azért rakja korábbra az ovud, mert ott kezdett megemelkedni a hőd. :)
Én csináltam egy lh tesztet ma, hát elég haloványka még. mértem is, de keveset aludtam, -4 óránál kevesebbet- ugyhogy nem mérvadó sztem. Tojcsi nyák nem volt még. szóval az bizti hogy még ovu előtt állok. Várakozunk.
Encsy883
2018-02-15 10:34:51
Kira, tényleg gyönyörű a görbéd! :-) Csatlakoznék az előttem szólókhoz, hogy biztos ami biztos, ha fent marad a hőd, csak kedden tesztelj, az a biztos! ;-)
Lányok, barátcserje kapszula szedhető a málnalevél és palástfű teák mellett is?
aranymaszat87
2018-02-15 10:12:26
Niki igen valóban mérni kellett volna hamarabb is, mert ez így nem az igazi. :)
Igazából először 3 éve voltam kivizsgáláson, akkor még semmi probléma nem volt se hormonilag, se egyébként. Az utóbbi évben csúszik a mensi, barnázok, és tulajdonképpen, minden ami lehet elővett. Ciszta, polip, stb...:( De bármilyen orvoshoz megyek, nem akar elküldeni újabb hormonsorra, csak azt hajtják, hogy 2015-ben jó volt. Illetve hogy párom eredménye miatt, úgyis meddőségibe kell mennünk, és majd ott kivizsgálnak. Hiába mondom hogy pár hónap alatt elcsúszhat sok dolog, és hiába a tünetek. 2 hónapja Barátcserjét szedek, ez végre megszüntette a barnázást, és rendes időben jött meg. Igen az 5 év az már borzasztó sok...:(
Amandeen
2018-02-15 10:07:20
Gyémánt, hőgörbék alapján 11-12 napos a luteálisom.
Amandeen
2018-02-15 10:06:01
Niki, hát remélem! Még jó, pont tegnap mentem orvoshoz!
A fertility-s oldal egy nappal korábbra húzta be az ovut, nem is értem miért, hiszen minden adatot rögzítettem, nyák, tegnapra a nyitott méhszáj, stb....
gyémánt7
2018-02-15 10:05:15
Amadeen úgy örülök !!!!!!!!!! Én is remélem hogy nem lesz késő !!!! Luteális -od hány napos szokott lenni?
Kira szerintem mindenki ilyen görbén álmodozik!!!
Niki111
2018-02-15 10:02:49
amandeen: az uh a tuti szerintem :) de jó!!!!! drukkolok nagyon
vége lehetne ennek a maratoni ciklusodnak !:)
Amandeen
2018-02-15 09:56:47
Na, csajok ma megtört végre a jég! 36,4-t mértem!!!!!
A rendszer behúzta az ovut, de nem jó helyre tette, hiszen a tegnap esti UH-n még látszódott a tüsző és nyitva volt a méhszájam.
Jajj, remélem nem csúsztunk le, ha ma leszünk csak együtt, ahogy a doktornő javasolta!
Amandeen
2018-02-15 09:51:42
Kira, szerintem várd meg a nemvárt napját és akkor, vagy esetleg 1-2 nappal előtte, de én a inkább azt javaslom, hogy továbbra is szépen magasan lesz a hőd, akkor kedden. :)