Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Mostanában nem sok időm van feljárni, mert sokat programozunk a kisfiammal. Azért néha beleolvasok a fórumba.
Anita, szép a görbéd.
Sajnálom azokat, akik új ciklust kezdtek, de fel a fejjel. Új hónap, új esély. Tudom, mindenki ezt mondja, de rövidesen én is csatlakozom hozzátok.
Amandeen, most használsz ovu tesztet?
Erikasz, te hogy tolod el az ovut? Nem is gondoltam, hogy ilyet is lehet.
erikasz
2018-02-14 07:10:32
Anitacool :Szép a görbéd nagyon :)
Itt az enyém :)
gyémánt7
2018-02-14 06:59:44
Sziasztok
Anitacool
2018-02-14 06:15:14
Jó reggelt Csajok!
Amandeen
2018-02-13 20:38:08
Gyémánt, sok női munkatársam van és sok fiatal is, úgyhogy nem meglepő, ha sorban bebabásodnak. Igaziból most indult csak be a lavina.
Lássuk csak, az elmúlt 2 évben 3 kolléganőm szült, közülük az egyik lombikkal. Most van egy 8-9 hetes kismamánk otthon (vérezgetett, úgyhogy terhességmegtartáson van, nem dolgozik), meg most jelentette be a másik, hogy két csíkosat tesztelt. A vicces a dologban az, hogy pont az új kolléganő lett babás, aki a másik otthon babázó kolléganőt helyettesíti 2 hónapja.
gyémánt7
2018-02-13 20:29:03
Amadeen a nyákod remélem ovura utal!!!!! És abban is bízom hogy csak a tabi zavarta össze a ciklusod hosszát! Az is lehet hogy ez a hosszú ciklus hozza meg a boldogságod!!!! Ma én is elsírtam magam a férjemnek! Tudom hogy ez az első hónap mikor próbálkoztunk , de olyan rossz emlékek jutottak eszembe!!! (1,5 év peóbálkozás a másodiknál) De erősnek kell lennünk , és kitartónak!!! Amadeen hány női munkatársad van neked??? Ez a 3. Volt már ha jól emlékszem !?
Amandeen
2018-02-13 19:34:00
Sziasztok!
Kira, valóban nagyon szép a görbéd!!!! Izgi.
Sajnálom, akinek megjött (Encsy, gyémánt), de fel a fejjel!
Anitacool, lehetséges volna, hogy a ciklus nálam a Cyclo Progynova-tól zavarodott össze? Bár nem fogigátló, de hormontartalmú, mint a fogigátlók, ösztrogén és progeszteron van benne. Augusztus végén hagytam abba, 3 évig szedtem. Szeptemberben volt egy 36 napos ciklusom a tabi után, aztán lett egy 21 napos, egy 23 és egy 25 napos, most meg egy írtó hosszú. Lehetséges, hogy az abbahagyás után nem azonnal zavarodik össze?
Képzeljétek, vasárnap óta végre másabb a nyákom!!!! Eddig testápolószerű, fehér, krémes volt, most pedig tojcsiszerű, tegnap vizes, ma meg megint áttetsző, nyújtható. Tegnap este együttlét. A többit meglátjuk.
Egyébként újabb gólyahír jött ma velem szembe a munkahelyemen. Kolléganőm tegnap két csíkosat tesztelt! Mondom, ez már nem igaz. Körülöttem szinte mindenki, csak én vagyok ilyen szerencsétlen. Már bocsi, hogy mindig ezzel jövök, de pont mire kicsit összekaparom magam, mindig ér valami, amitől sikerül megint összeomlanom. :(
erikasz
2018-02-13 17:56:08
Kira :de cuki a párod !!!:D:D:D
erikasz
2018-02-13 17:54:55
Kira :Akkor jó ha iszod !
Nagyon szép a görbéd :D
Kívánom én is sikeres ciklus legyen !
Áldjon meg az Úr egy gyönyörű bébivel Kirám !
Kira84
2018-02-13 17:48:33
fbara90
Lion86, Aranyosak vagyok, igen hónapok talán évek óta nem volt ilyen görbém,tényleg nyugodt vagyok, Ami feltűnt pár napja egyáltalán nem kívánom az édességet vagy az édes dolgokat..Bizakodunk a párommal, ő is minden reggel kérdezni na mit mértél,van hogy a görbémet nézegeti mintha értene hozzá :) ....
Anita, szép a görbéd.
Sajnálom azokat, akik új ciklust kezdtek, de fel a fejjel. Új hónap, új esély. Tudom, mindenki ezt mondja, de rövidesen én is csatlakozom hozzátok.
Amandeen, most használsz ovu tesztet?
Erikasz, te hogy tolod el az ovut? Nem is gondoltam, hogy ilyet is lehet.