Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anita34
2018-02-14 19:13:18

Sziasztok Lányok!

Sajnos nincsenek jó híreim.....:((( Már kibőgtem magam. :(((
A tarkóredő érték 3.5! mm lett. :( A fénykép ott is maradt, mert már az orvosnál is a könnyeimmel küszködtem. :(
Mennem kell majd genetikai Uh-ra meg biztos számos egyéb vizsgálatra. Pénteken ugye kombinált tesztes Uh, amiben már egyáltalán nem is bízom. Annyira nemigen elavult a doki gépje, hogy ennyire elmérje. Anno a kislányommal 1.7 volt és a kominálton is ugyanannyit mértek.
Magam alatt vagyok teljesen. Szerettem volna jó hírekkel jönni, de szinte mint aki érezte, hogy lesz valami baj.
Most egy csomó kérdés kavarog a fejemben.....meg ugye utánaolvastam a neten is (tudom lehető legrosszabb dolog) és csak a negatív, nagyon negatív dolgokat láttam. A doki azt mondta, hogy számos betegség velejárója lehet (és nem csak Down-kór, hanem pl. szívbetegség) a magas tarkóredő, na de ezek után hogy nyugodjak meg pl. egy negatív eredmény után, hisz a legtöbb vizsgálat "csak" a Downt szűri. Már minden varriációra gondolok sajnos......:(((((( :(((((( Nem tudok többet írni ne haragudjatok.
Anitacool
2018-02-14 16:38:48

Anita34 várunk a jó hírekkel, na meg ha van, képpel ;-)
Encsy883
2018-02-14 15:51:27

Lányok! Ki mire szedi a barátcserje kapszulát? Nagyon görcsölős vagyok mensikor és azt olvastam, hogy erre is jó, tapasztalat erről? :-) A teák mellett szedhető?
Margaréta88
2018-02-14 14:47:56

Lányok! Nagyon jól néznek ki a görbéitek. Kíváncsian várom a fejleményeket. :)
Anita34: feltetlen irj mi volt az uh-on. :)
Én még nem mértem hőt, holnap reggel fogok. :)
fbara90
2018-02-14 10:38:53

Anita34 biztos minden oké lesz, de szorítok :) majd gyere ám a hírekkel! :D A mai a 13. ciklusnapom, úgyhogy lassan majd tesztelgetek. Bár tojcsi nyák még nincs. Addig lehet, hogy annyira nem pazarlom a teszteket. :D
Anita34
2018-02-14 10:35:50

Fbara, igazán nincs mit! :) Tudom, hogy mennyire fontos dolog, igaz otthonra rendeltem de én sem szerettem volna ha rajta áll a külsején a csomag tartalma.
Mikor tesztelsz vele? Remélem, hogy pozitív élményeid lesznek a tesztekkel (szó szerint, pláne meg ovu után egy jósteszttel)
Majd írd meg, hogy beválik e.
Köszönöm kérdésedet, jól vagyunk. Délután megyünk UH-ra, izgulok, hogy minden rendben legyen.
Anita34
2018-02-14 10:29:50

Csajok, sajnálom a menziket, de új hónap új remények! Szorítok Mindnyájatoknak, ez a hónap a Tietek lesz! :)

Kira, Zsuzskam, Anitacool nagyon szépek a görbéitek! Drukkolok, hogy szépen fent maradjon a hőtök nagyon-nagyon sokáig! :)

Erikasz, ügyesen eltoltad az ovut. Ha jól látom már meg is volt.

Délután orvos, már most izgulok. :)
Jövök amint tudok a hírekkel!
fbara90
2018-02-14 10:29:32

Köszönöm a gyors infót Anita34! :-* :)
Jól vagytok? :)))
Anita34
2018-02-14 10:25:34

Sziasztok!

Fbara, én egy fehér buborék csomagban kaptam A5-ös méretben és annyi állt csak rajta, hogy Lipták Zoltán EV, meg a címe Bp. xy. Ennyi.
fbara90
2018-02-14 10:17:25

GLS-el hozatnám, nem postai levélként.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!