Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Spitzné
2021-01-15 16:05:59

Sziasztok.
Köszönöm Lion hogy írtàl. Hàt pàr ève voltam itt de emlèkszem màr akkor is problèmaim voltak az itteni hőgörbe pontossàgàval ès magàtól való össze-vissza àtàllítódàsoktól. Beíroknegy adatot ès teljesen àtrendezi az egèszet ès eltünik az ovu jelzès , mint a múlthavin is làtható. Règen is sokszor 2-3-4 napokat jelölt luteàlis fàzisnàl amiből tudtam h nem igaz mert annyira osmerem màr a testem hogy tudjam mikor van ès szokott ovum lenni, na meg a màsik appem is pontosan be szokta lőni. Rendszeresen mèrem a hőmet 3 ève. Nyelv alatt mindig ugyanabban az időben. Ezen az oldalon is nagyon sok hónapnyi adatok be vannak írvva, nem èrtem mièrt csak fèl indókat jelenít meg a grafikon.A mensi ciklusom pontos 28 napos. A mensim mindig 13.-14. Napra szokott èrkezni pontosan. Az normàl alaphőm 36.2. Az àtlagos mensim èvek óta 3 nap. Nèha max 4. Alapismereteim vannak , csak a hőgörbèvel nem nagyon tudok mit kezdeni, mi mit jelent. Csak azt tudom ovu utàn fenn kell maradnia az alaphő felett. Azonban most arra gondoltam hogy kipróbàlom az időzítèst ovu előtti időre, mert erre mèg nem volt pèlda viszont könnyen megeshet hogy lecsúsztunk a buliról ha a katonàk lustàk....
Santein
2021-01-15 14:01:06

Köszönöm szépen én is gratulálok neked :)
GőVica34
2021-01-15 13:59:21

Sziasztok!
Csizi gratulálok!
Santein neked is gratulálok!
Én most lépek a 12.hétbe majd, 25én megyek genetikára aztán integrált tesztes vérvételre.
Lion86
2021-01-15 13:15:14

Szia!
Nem tudom pontosan mennyi infód van erről a témáról.
Először is hol méred és milyen időpontban?
A telefonos appok közül a fertility friend a legmegbízhatóbb, de igazából minimum 3-4 hónap hőmérés kell bármelyiknél, hogy nagyjából pontos legyen.
A luteális fázis (ovuláció utáni szakasz) 12-16 nap között egészséges. Ez mindig fixen, mondjuk 14 nap (kinél mennyi, nálam pl.16). De ha 10 napnál kevesebb, az már nagy probléma, mert nem tud beágyazódni az embrió.
ezek a görbék nem értékelhetőek, mivel az előzőnek hiányzik az eleje, nem lehet megmondani, mikor lehetett ovuláció. De ha a hirtelen hőugrást nézzük, akkor a 19. napra lenne tehető, így a luteális szakasz csak 6 nap lenne, ami rettentő kevés.
A mostanira egyelőre szintén nem sok mindent lehet mondani, (a 2. napi mérést kivenném, mert nagyon eltérő). Az ereszkedő hő viszont már utalhat arra, hogy közeledik az tüszőrepedés napja.
Ovulációs tesztet nem szoktál használni?
Mindig 25 napos a ciklusod?
Vannak régebbi görbéid?
Spitzné
2021-01-15 01:09:47

Megmutatom a múlt havi görbèm is.
Spitzné
2021-01-15 00:49:39

Sziasztok. 2 èv utàn újra itt. Újra megpróbàljuk. Tudna valaki segíteni èrtelmezni picit a görbèm ? Szerintem kicsit korai a termèkeny időszak mert van sgy app-em ami mindig pontos ès az 17.től mutatja az első termèkeny napot. Mindig van előtte görcsölès ès mèg nincs holott itt màtól jelzi. Így most megkeveredtem mikorra időzítsünk. A közèp hőm 36.2. Jól àll eddig a görbèm ? Tudom ti tapasztaltak vagyok mikor sűllyed vagy emelkedik a hő. Köszönöm a segítsèget. Mindenkinek àldott àllapotot kívànok. :)
Natus
2021-01-12 17:54:14

Csiszi!
Gratulálok, jó egészséget kívánok!
Santein
2021-01-12 06:42:58

Waoo Csiszi gratulálok vigyázz te is magatokra!
Csilla nálatok mi újság?
Mi most léptünk a 9.hètbe, elég lassan telik az idő,várom mår hogy eljöjjön a 12hét.29én megyek legközelebb vizsgálatra,akkor meglesz a labor eredmény és megcsinålja a Down szindróma szűrést,otthon azt hiszem ez a kombinált vizsgálat.
Csiszi
2021-01-11 21:46:07

Sziasztok!
Ígértem, hogy jelentkezem. Hát pénteken negatívat teszteltem, barátnőm közölte is, hogy mindent csak beképzelek és állítsam le magam. De mivel még mindig nem jött meg, ma is teszteltem és olyan két csík lett 10másodperc alatt, hogy csak lestem :)
Remélem hamarosan UH-n is megerősítik.
Hajrá mindenkinek :)
Mircsi
2021-01-10 18:37:11

Sziasztok, régebben (2017-ben) progeszteron exeltist írták fel nekem, ennek a gyógyszerének most mi a helyettesítője.
Köszönöm a segítséget!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!