Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Na megint lemaradt..
Natus mi Martinra egy evet vartunk, remeljuk hamarosan bekopogtat a golya hozzatok is.
KittyCat
2021-01-04 06:51:07
Na vmi nem valtozott, most se kuldte el a masik felet a szovegnek..
Nashua mi majd megprobaljuk, hogy ovu elott leszunk egyutt, illetve en csak ovutesztelni fogok, homerozni nem, nekem igy a vegen mar jobb volt, de kivancsi leszek. Vitaminokat lassan en us veszek, aztan meglatjuk. :)
Szia Natus!
KittyCat
2021-01-04 06:48:08
Szia Nashua, mi is ugyan igy vagyunk, jo lenne a vegyes paros..:)
Lion rad is emlekszek, bar sajnalom, hogy nem sikerult meg a babasok taboraba becsatlakoznod, remeljuk most mar nemsokara
Lion86
2021-01-03 21:18:37
Sziasztok! Boldog új évet mindenkinek!
Én még mindig itt vagyok, 3,5 éve...
Remélem sikeresebbek lesztek a tesóprojetben mint én :)
Nashua34
2021-01-03 20:48:32
Sziasztok :) én is újra itt, bár egyelőre csak félig, 13 hónapos a kisfiam. Én még egy picit szeretnék várni, és a hőmérőzés se menne jelenleg, mert azt a 4 órát amit naponta sikerül aludnom, van hogy 3 részletben hozom össze... Így biztos nem adna valós képet. De azért már szedem a vitaminokat, és olvasgatok, mint régen. Kislányt szeretnénk másodiknak, esetleg ha valakinek van ilyen jellegű tapasztalata a tervezésre, ne tartsa magában :D azt tudom, hogy a peteérés előtt közvetlen jobb kihagyni egy napot, hogy a lassabb katonák érjenek célba, de hátha van más jó ötlet is. De persze ha fiú lesz, az sem baj :)
Drukkolok mindenkinek!
Natus
2021-01-03 17:02:27
Szia Kitty!
Nálunk novemberben volt két éves a kisfiúnk. Mi 1 éves kora után szerettük volna elkezdeni a tesó projektet, de megvártuk míg januárban a nőgyógyász mindent rendben talált... Hát azóta sem változott a helyzet :-(
KittyCat
2021-01-02 20:36:50
Sziasztok lányok!
Újra itt, Martin 15.-én 1 éves lesz, beszélgetünk a tesóról...vannak itt régi-új tagok?
Boldog Új évet, babákban gazdagot mindnekinek!
Csiszi
2020-12-30 10:25:17
Hát ha 8-a az első nap, akkor 5-én kellene megjönnie újra. De mindenképp jelentkezem :)
Santein
2020-12-30 10:20:32
Ha viszont menzesznek kell tekinteni akkor jó két hét van a következő menzeszig én azt megvárnám.Drukkolok! Majd jelentkezz:)
Csiszi
2020-12-30 10:17:14
Nem kell kontrollra mennem. Azt mondta az orvos, hogy tekintsek erre egy sima menstruációként. Mivel a beágyazódás megszakadt, nincs szükség regenerálódásra sem.
Natus mi Martinra egy evet vartunk, remeljuk hamarosan bekopogtat a golya hozzatok is.