Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm, Nektek is sok sikert:)
Az év vége durva volt, mert novemberben elkaptam a koronavírust, majdnem 1 hónapig szenvedtem. Féltem, hogy megint nem jutunk el a klinikára, de addigra pont meggyógyultam.
KittyCat
2021-01-06 12:14:22
Szurkolok Lion, hát ez a tavalyi év..hát igen..
Reméljük jdén minden jobb lesz!
Lion86
2021-01-05 12:00:38
Tavaly januárban hívtam fel a meddőségit, márciusban mentünk volna, de jött a vírus... addig is próbálkoztunk, hőmérőztem, 32-46 közötti ciklusaim voltak,de mindig volt ovu, meg menstruáció is óramű pontosan 16 napos luteális után.
Végül decemberre kaptunk új időpontot. Közel 1 év eltelt a semmivel. Az orvos előírt vizsgálatokat, vérvételt stb. Megvolt a 3. napi, az eredmény teljesen jó, a pajzsmirigy is. Minden jó eddig, csak kiderült, hogy ureaplasma bacim van (ami meddőséget okozhat, de ez nem magyarázat a rendszertelen ciklusra). Erre most szedünk antibiotikumot a férjemmel. Lesz majd spermavizsgálat, átjárhatósági, cukorterhelés, 21. napi hormon, emlő UH. aztán kiderül hogyan tovább. Pénteken lesz a terhelés.
Nashua34
2021-01-04 14:45:32
Szia Vica, gratulálok!! Egy picit emiatt sem vágtunk még bele, nehogy túl hamar sikerüljön :D szerintem mi várunk amig 18 hónapos lesz, aztán majd akkor megy élesbe. Remélem nem kiabálom most el, és akkor viszont hamar sikerül :)
Lion, folytattátok a dokinál, vagy most mi a helyzet?
Én is kívánok mindenkinek Boldog Új évet :)
Csiszi
2021-01-04 14:09:14
Látom sokan vagyunk kistesóprojektesek :) Nálunk mindegy, hogy fiú, vagy lány, csak jöjjön, mert nagyon nem szeretnénk a lombikot. Bár ha nem lesz más, akkor természetesen rálépünk arra az útra....
Hőmérőzés nálunk is lehetetlen küldetés :D
Úgyhogy a nyákot lesem....
KittyCat
2021-01-04 13:54:47
Vica, hogyne emlekeznek rad is. Ohh, az szuper. Kivancsi leszek nalunk hogy alakul majd.
GőVica34
2021-01-04 13:12:01
Mi is 1 éves korátol terveeztük hogy belevágunk a tesoba.
Szedtem is vitamint már. Nem is gondoltuk hogy 1.hónapba össze is jön, kisfiam is több mint másfél évig váratott minket, végül gyógyszerrel sikerült. Most meg meglepett minket! Nem mérek már, mert értelme nincs, nem is néztem a ciklusom semmert hol igy hol ugy volt meg miota megjött újra...
GőVica34
2021-01-04 13:09:42
Szia Nashua Szia lion!
Boldog Új Évet mindenkinek!
GőVica34
2021-01-04 13:08:17
Szia Kittycat!
Nem tudom rám emlékszel-e..
Kisfiam 14hós és most vagyok 9hetes a tesóval!
GőVica34
2021-01-04 13:08:05
Szia Kittycat!
Nem tudom rám emlékszel-e..
Kisfiam 14hós és most vagyok 9hetes a tesóval!
Az év vége durva volt, mert novemberben elkaptam a koronavírust, majdnem 1 hónapig szenvedtem. Féltem, hogy megint nem jutunk el a klinikára, de addigra pont meggyógyultam.