Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Niki, Amandeen, várom a beszámolót :)
Sushi, máskor csináltál ovu után is LH tesztet? A mensi felé közeledve ismét erősödni szokott, de drukkolok, hogy ez most mást jelentsen :)
Lion86
2018-02-28 10:38:16
Hű Amandeen, ez nagyon jól néz ki, le se menjen most már :D
Encsy, erre megint az én görbémet tudom felhozni, szép lassan ment fel 37,1-ig, néha volt benne 1 tized lefelé is, semmi baj nincs a görbéddel :)
Erikasz, szuper, hogy még nem ovu, várjon csak még egy kicsit :)
Én kivettem a 36,7-et, mert aznap nagyon keveset aludtam és háromnegyed órával később is mértem, nem biztos, hogy az jó volt. Ahogy vége a vérzésnek, rögtön krémes fehér szokott lenni, aztán végig, kivéve ovu környékén, akkor se tojásszerű, hanem olyan inkább, mint a babaolaj és átlátszó. Szerintem még ezután lesz, mert most is fent van a méhnyak, de már puhább, mint tegnap, de azt nem tudtam megnézni, hogy nyitva van-e.
Sushi
2018-02-28 09:54:01
Köszi Lányok!
Valóban nem akarom fals reményekbe ringatni magam. Bár ilyen barnázás jóval mensi előtt nem szokott lenni. Meglátjuk, hogy beágyazodási vérzés vagy egy korai mensi előjele:))
Amandeen mi túl vagyunk az első lombik konzultáción. Nekem pozitív volt nagyon, még egy-két vizsgálat előtt vagyok, várom a következő lépéseket. Én már erre koncentrálok leginkább:)
Erikasz, látom már újra munkában! Reméljük a szíved, egészséged továbbra is jól szuperál, vigyázz magadra!:)
Niki, hogy alakult a cukorterhelésed?
Lányok, mindenkinek megy a drukk, remélem sikeresek lesztek ebben a hónapban Fbara, Amandeen, Margaréta, Encsy:))
fbara90
2018-02-28 09:18:27
Sziasztok! :)
Képzeljétek ma reggel mérni akartam egyet, de eltűnt a hőmérőm, az egész lakásban kerestem, fogalmam sincs hol van :D A sors is azt akarja, hogy ne mérjek.. :D
Erikasz örülök, hogy alacsonyat mértél most! :) Ez jó hír! :)
Amandeen! Látod, megmondtuk hogy felmegy ez a hő még! :D juppiiiii :D
Nagyon szép! :D Majd mesélj mi volt ezen a konzultáción :) De remélem, nem is lesz rá szükséged! ;-) Bízom benne hogy az UH segytségével tökéletesen időzítettetek! :) Reméljük a petesejted megtalálta álmai lovagját :D :D
Encsy Neked úgy látszik ugrálva elemkedik a hőd, a minta alapján holnap szerintem megoint nagyot mérsz! :D
Sushi ez még elég halvány, kb nekem is ilyen volt előző ciklusban a jós, abból sajna nem lett baba.. :( Remélem Neked majd erősödni fog.. minden nap csinálj, de reggeli pisivel,mintha hcg teszt lenne :) a barnázást nem tudom mi okozhatja, a hőd jóó magason van :) remélem neked már nem jön meg a Piroska, csak a gólya! :D
Niki nagyon remélem, mert mi már nagyon várjuk az érkezését! :)))
remélem jó lesz a cukrod :) és akkor nem kell minden nap méricskélni :) megy a drukk! :)
Margaréta kb egyformán jártunk.. ma én is kíváncsi lettem volna, de hát ugye a hőmérő úgy döntött sztrájkol :D és elbújt :D
Margaréta88
2018-02-28 09:01:48
Sushi: remélem erősödni fog az lh teszted és ez valóban egy jel :)
Viszont nem rosszból írom, de egyszer velem előfordult, hogy a nem várt napján majdnem full pozi volt az lh teszt, sajnos aznap este megjött. De bízz!!! :)
Amandeen: valóban szépen fenn van a hőd ma, nagyon kíváncsi vagyok és szurkolok hogy ez babát jelentsen. :)
Majd írj, hogy mi volt! Bárcsak tényleg nem lenne szükség rá!
Encsy: ez a leesés semmi, jó lesz ez! :)
Erikasz: de jó, hogy még nem volt ovud, tényleg korai lett volna.
Én ma sokkal korábban ébredtem, mint szoktam, fel is keltem, úgyhogy nem mértem. Majd holnap, bár annyira kíváncsi voltam vajon mennyi. :D
Niki111
2018-02-28 08:33:08
Sziasztok !
Sushi : beagyazodasi vérzés ? Figyeld , h erősödik -e a csík ! :)
Amandeen : ez nagyon izgiiiiiii!!!!! De jó lenne , nagyon drukkolok!!!!
Anita 34: jelentkezz :(
Anitacool : mi újság felétek ?
Erika : de jó , h még nem volt ovud :) jó munkát , vigyázz magadra
Csuti : hogy vagy ? Rég jelentkeztél
Barbi : örülök nagyon , h sikerult a hitel! Tuti erre várt a Babóca ;)
Én épp vércukor terhelésen ucsorgok , majd Irok még
Sushi
2018-02-28 08:15:05
Sziasztok, Jó Reggelt,
Futtában, de igyekszek olvasni Benneteket Lányok!
A tanácsotokat kérném, megvagyok lepődve, nem tudom hová tenni de tegnap este és ma reggel észre vettem egy kis barnázást. Semmi más tünetem nincs. Korai lenne még a nemvárt, így csináltam egy jóstesztet gyorsan bár még csak ma vagyok kb 10 dpo és hát sztem halványan de látszik az a csík. Korábbiakban a jósteszt mindig hómező volt, ezt most biztos nem mondanám annak bár nagyon halvány. Nem merem elhinni. Lehet előbb fog megjönni??? Mit gondoltok? https://www.kephost.com/image/JSmx
Amandeen
2018-02-28 07:39:56
Encsy, nemsokára indulok, 11.15-re van időpontom. Estére jelentkezem!
Encsy883
2018-02-28 07:28:14
Erikasz: szép napot neked a munkába!
Amandeen: hányra mész ma? reméljük, hogy így lesz, ahogy írtad és nem lesz már rá szükség! ;-)
Amandeen
2018-02-28 07:25:01
Erikasz, jajjj, bár úgy lenne!!! Ha 11 nap luteálissal számolok, akkor az pont ma van, máskor erre az időre már csökkenőben volt a hőm. De még nem merek bizakodni.
Ma megyek egyébként első meddőségi konzultációra. Olyan jó lenne, ha spontán babóca miatt nem kéne már végigcsinálni ezt a lombik programot!
Sushi, máskor csináltál ovu után is LH tesztet? A mensi felé közeledve ismét erősödni szokott, de drukkolok, hogy ez most mást jelentsen :)