Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó lesz az Lion! :-) lehet már holnapra erős lesz a második csík is! ;-)
Lion86
2018-02-28 15:11:37
A déli tesztjeim :
https://www.kephost.com/image/JSDZ
Még nem pozitív, de határozottan erősebb, mint eddig. Az alsó zöld 40-es, a másik 25-ös.
Lion86
2018-02-28 14:50:11
A szurkálásról, görcsölésről elképzelésem sincs, ilyenkor még beágyazódást sem lehet érezni, a mensihez meg még főleg korai.
Lion86
2018-02-28 14:48:44
Encsy, ezért is tettem fel a görbém most, hogy lásd, milyen az amikor már nem normális a cikcakkolás :D Az elsőnél még én se tudtam merre hány méter, a másodiknál már kapizsgáltam, de igazán pozi ovu tesztem pl még nem volt, mert az első ciklusban erős volt a 23. napon, de nem teljesen pozitív, szóval azóta is rejtély, hogy mi volt abban a hónapban. A másodikban meg mire megjött az ovuteszt, már 2 nappal ovu után voltam, de ott meg egyértelmű volt a többi jelből. Ha eljutsz a 3. mérős ciklusig (de kívánom, hogy ne ;) ) ,addigra már sokkal könnyebb lesz, azt is fogod látni, hogy kb. milyen hőmérsékletnél történik az ovu, én is most a 36,4-re készenlétbe helyeztem magam :D
Encsy883
2018-02-28 13:32:09
Szerintetek az mitől lehet, hogy görcsölget, meg szúrkál a petefészkeim körül, meg alhasban? Ha jövő hétvégén lenne a nem várt, akkor most még szerintem elég korai, hogy már annak az előjele legyen, nem? De akkor mi lehet?
Encsy883
2018-02-28 13:15:49
Köszi Lion! :-) mivel én még ebben nagyon kezdő vagyok, hiszen ez az első görbém, így nagyon nem tudom még, hogy mikor mi mit jelent. :-D hogy mi számít jónak, vagy rossznak, vagy normálisnak. :-D
Ezért ha erikasz nem szól rám ovu körül a görbémet látva, hogy szerinte peteérésem lesz, akkor megint lecsúszunk róla, mert hát ugye középidő körül számítottam rá, így még nem teszteltem azokban a napokban. Szóval tényleg nagyon örülök, hogy itt lehetek! :-)
Lion86
2018-02-28 11:19:00
És mégegyszer a második
Lion86
2018-02-28 11:16:33
Encsy, a nem normális görbe így néz ki, ez az első görbém. 1 nap alig vérzéssel zárult, amit két hét barnázás követett.
Encsy883
2018-02-28 10:49:59
Köszi lányok, meglátjuk hogy alakul tovább! :-) de most legalább már valószínű sikerült elcsípni a peteérést! :-D nagyon örülök, hogy rátaláltam erre az oldalra és erre a közösségre, Rátok! Nagyon sokat segítetek nekem, nagyon köszönöm nektek! :-) Így azért sokkal könnyebb! :-)
Lion86
2018-02-28 10:46:09
Fbara, hátha ez valami jól előjel, hogy lelépett a hőmérőd. Lehet, hogy gondolta, itt már nem fogok kelleni és elbújt :D