Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2018-02-26 20:06:33

Köszi mindenkinek a sok infót a vérvételről! :)
fbara90
2018-02-26 20:05:56

Encsy mi meg a Zöldfánál! :D
Mindenki mellett van egy kajálda :DD hihi
fbara90
2018-02-26 20:03:43

Kira a petefészek szurkálást nem tudom hová tenni, de ha nem tudnám, hogy negatív a teszted, azt mondanám simán h mégis baba, a mellfájás meg nagyon magas hő miatt, de nem akarlak ezzel felzaklatni véletlenül sem. Nem kevesebb a vérzés mennyisége a szokásosnál?? reggel mérted ezt a hőt??
nem tudom nem-e csak a hormonjaid borultak -e meg egy kicsit. Passz. Egy uh-ra nem mész el esetleg? vagy egy vérvételre?
Kira84
2018-02-26 17:58:41

Lányok tanács kéne..
Szóval az van ugye 3napja vérzek, tenap délután óta folyamatosan nyilaldosik a jobb petefészek, ez normális dolog, ja meg kíváncsi voltam a hőre hogy le ment e egész nap 36,9 mértem a mellem is fáj még. Nem kéne már lemennie a hőnek? meg elmúlnia a mell fájásnak?
Encsy883
2018-02-26 13:49:46

Amandeen: köszi neked is a hasznos tanácsokat! :-) Általános vérképet akkor elmegyek azért jövő héten mindenképpen csináltatni, de akkor a többit egyelőre hagyom. Igazából azt beszéltük meg a nőgyógyászommal, hogy júniusban térjünk vissza a témára, ha addig nem esek teherbe és akkor gondolom lesz ilyen jellegű vérvétel, meg ultrahang.

Kira: fel a fejjel, és csak pozitívan, még ha nagyon nehéz is! De nem szabad feladni, és hidd el, meg lesz az eredménye!!! :-)
Amandeen
2018-02-26 13:40:14

Encsy, FSH-t is csak ciklus 2.-5. napjáig érdemes nézetni, de igazából minden hormont a ciklus elején kell, különben nem értékelhető. Szóval, ha bármit nézetsz, azt tedd ciklus 3. napján vagy előtte-utána 1 nappal, de ne később!!!!!

Fbara, én is magánban nézettem, de semmiféle bejelentkezés nem kellett! Nyitvatartási időben mentem, levették azonnal a vért, aztán másnapra már meg is volt az eredmény. Ilyenkor nem kell reggeli vérvétel, lehet napközben is csinálni. Szóval én munka után mentem olyan 2 körül, de amúgy este 7-ig amíg nyitva vannak, bármikor mehettem volna.
Encsy, persze általános vétvétel az reggel kell legyen éhgyomorra, de a hormonokat a nap bármelyik szakában! A luteálisban a progeszteront egy héttel ovu után szokták nézni, tehát tankönyvi ciklus esetén 21. napon. De a többi hormont csakis ciklus elején!!!!!!!!!!!!
Én ilyeneket nézettem, hogy TSH, FSH, LH, ösztradiol, progeszteron, prolaktin, és ráadásnak az AMH, de ez így önmagában már nagyon drága, viszont ajánlom megcsináltatni, mert az mutatja meg a petefészek tartalékait, ha nagyon alacsony, akkor azt jelenti, hogy kimerülőben vannak a petefészkek, és nem érdemes vesztegetni az időt a sok várakozással, azonnal meddőségibe kell menni! Ez a helyzet nálam is. Nem tudom, hogy mennyire leszek stimulálható, mit mondanak majd az első konzultáción, de remélem, hogy van még esélyem!
Kira84
2018-02-26 13:33:37

Drága lányok köszönöm a sok biztató szót.Már most jobban vagyok igaz görcsől a hasam de már nem bánkódom, minden okkal történik.
Ami most biztos, nem mérek elengedem csak a vérzés kezdetét írom be,és olvasgatlak titeket.. Most hogy nem mérek kicsit nyugodtabb vagyok, lekötöm magam mással, és várom Áprilist hogy bele vessem magam az új kezdetbe .. Ölelés nektek ,puszi mindenkinek :)
Encsy883
2018-02-26 13:32:56

fbara: mi márcalvárosban! :-D De nádorvárosban lakik a bátyám, a Tio Pepe étterem utcájában! :-)
fbara90
2018-02-26 13:24:36

De jóó, itt van a munkahelyemtől egy köpésre! :D
Kösziii
Lion86
2018-02-26 13:23:24

Cím: 9023 Győr, Bartók Béla út 1.
Tel: +36 96 322 422, +36 30 815 22 56
E-mail: gyor@synlab.com
Laboratóriumvezető: +36 30 815 22 38

Mintaátvétel:
H-P: 8.00-15.00
Sz: 8.00-12.00

Leletkiadás:
H-P: 8.00-15.30

Vérvétel:
H-P: 8.00-11.30
Előzetes bejelentkezés nagyobb számú csoportos megjelenés előtt, és 10 éven aluli gyermek esetében szükséges a +36-96-322-422 telefonszámon.
Terheléses vércukorvizsgálatra előzetes időpontegyeztetés szükséges a +36-96-322-422-es telefonszámon, vagy e-mailben a gyor@synlab.com címen.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!