Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Encsy, ha jól emlékszem mikor számoltuk a luteálisodat, 16 nap jött ki, úgyhogy most elvileg 26 napra fogja megjönni. Az mindig állandó, ami változik, az az ovu előtti follikuláris szakasz. Nem érdekes, hogy előbb volt ovud, a lényeg, hogy jókor legyetek együtt.
A vérvétel a 3.napi az fix, +/- 1 nap, a luteális közepi pedig az ovu után 8 nappal a Te esetedben, vagyis most a 18.napon kéne menned. Tankönyvi ciklusnál lenne 21.nap, 14.napi peteéréssel és 14 napos luteális szakasszal.
erikasz
2018-02-26 20:57:03
Encsy :Mikor beágyazódott akkor emelkedett csak !!
erikasz
2018-02-26 20:54:47
Encsy :6 hete nem dolgozom ,cipőfelsőrészt csinálok tűzőnő vagyok .
Fel teszem a terhes görbém nézd meg .
Encsy883
2018-02-26 20:53:04
Erikasz: szerinted így, hogy korábban volt ovum, a mensi attól még úgy esedékes mint eddig? És az mitől lehet, hogy pl 3 évvel ezelőtt tuti, hogy középidőben volt peteérésem, mikor megfogant a kislányunk, normális ez, hogy előrébb jött most? :-)
fbara90
2018-02-26 20:52:11
Erikasz ne is mondd, 4 napja fáj a fejem nekem is a fronttól meg a széltől..
Kitartás, hamar visszarázódsz! :)
erikasz
2018-02-26 20:50:50
Margaréta :Bocsánatot kérek nevet elírtam ,aranymaszatot akartam írni !
Nagyon szépen felment a hőd jó magasra :D
Reménykedek nem az ovum mert megint korai lenne !!
aranymaszat :Sajnálom hogy megjött :(
Amandeen : Mondtam hogy megfordul a hőd ,hála az Úrnak !!!:):D
Encsy883
2018-02-26 20:50:38
Erikasz: köszi a bíztató szavakat neked is! :-) remélem minden rendben és hogy megy még feljebb a hőm. :-D jövő héten szerintem marad csak az általános vérkép, aztán ha májusig nem sikerül teherbe esnem, akkor mindenképpen elmegyek komplett hormonvizsgálatra. De akkor menni kell egyszer ciklus elején, meg egyszer ciklus 21-23. napja körül is, hogy mindenről megfelelő érték legyen?!
Mióta nem dolgoztál most erikasz?
erikasz
2018-02-26 20:41:10
Kira :A mellfájásnak el kellene mulnia másnap ha megjön a menszi !
Kettő a hőnek napközben is 36.5,a legnagyobb ha megjön !
Mérd már meg reggel is !
Fbara :Jó telt a napom!
Csak a hátam fájt rettenetesen ,bele kell rázódni a munkába!
Izom fájdalmam van , de lehet a széltől és a hideg fronti hatástól !
Margaréta :Nagyon sajnálom hogy megjött :(
Encsy : Olvastalak ,és látom a hőd nem olyan magas !
Terhes lehetsz 36.6 ,36.7 hővel nem a hő magassága mert az egyéni ,hanem a luteláris hossz a névadó !:)
Én is 36.6 ,36.7 tel terhes voltam soha nem volt magasabb !!!!
Ne ijedj meg ,holnap feljebb megy !
De ha nézetel egy progit kiváncsi lennék rá ,szerintem jó lesz magas lesz !
Van olyan hogy 37.0 ,371 hővel alacsony a progeszteronja ,és akinek kevesebb a hője annak tökéletes !!!
A vérvétel a 3.napi az fix, +/- 1 nap, a luteális közepi pedig az ovu után 8 nappal a Te esetedben, vagyis most a 18.napon kéne menned. Tankönyvi ciklusnál lenne 21.nap, 14.napi peteéréssel és 14 napos luteális szakasszal.