Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szisztok! Én nem mértem pár napja. 4.ciklus napon vagyok. Semmi izgi. Voltam 3.napi vérvételen. Majd ovu teszteznem kell és aszerint menni megint 3 alkalommal vérvételre a meddőségibe. Várom nagyon az eredményt. Amandeen nagyon sajnálom, bár nem akarom elhinni hogy ilyen nagy a baj. Szerintem is mindenképp másik orvossal is konzultálj. A másik hogy mindenhol azt olvasom hogy lehet javítani az Amh eredményen!!! Ne keseredj el!! De akár az is lehet hogy már ott a babóca! :) Hogy állsz ma?
Encsy883
2018-03-01 07:30:18
Sziasztok! :-) Ma stagnál a hőm, lehet megint elkezd vonalzóban 36.7 lenni mensiig?!
erikasz
2018-03-01 06:50:44
Jó reggelt lányok !!!:)
Lion :Mindjárt ovud lesz a stagnált hő erre utal !
Itt az enyém hát nem érzek semmit csak derék ,hát fájást !
Lion86
2018-03-01 06:45:22
Kezd izgalmas lenni a görbém :D
Lion86
2018-03-01 06:44:00
Mennyi lett Amandeen?
Amandeen
2018-03-01 00:44:29
Megjött az új AMH eredményem. Jobb lett, mint a múltkori! Legalább valami pozitív a sok rossz között.
Amandeen
2018-02-28 21:33:49
Niki, köszi az infót a dokiról. Ha nem titok, elárulod a nevét?
Ha minden húr szakad, termédzetesen megyek majd máshova is.
Szegeden a Kaáliban is hallottam egy dokiról, az mondjuk közelebb lenne nekünk, mint Bp., de ha kell, valahogy megoldjuk azt is, hogy odamenjek.
Amandeen
2018-02-28 21:29:17
Csajok, köszi a biztatást!
Igazából eszemben sincs még gyógyszert szedni, de lehet félreérthetően írtam, nem azt mondták, hogy azonnal szedjem be, hanem azt mondták, hogy mindenféle kezelés megkezdése előtt mindenképp meg kell bizonyosodjunk afelől, hogy van-e odabenn valaki.
Negatív betaHCG esetén kell majd szedjem a bogyókat, ha addig nem jön meg magától. Két hét múlva kell vinnem a véreredményt, szóval akár jövő héten is ellenőriztethetem még. Ha ma vagyok 11-12. DPO-n lehetséges, hogy még nem termelődött kellő mennyiség, és túl korán voltam. Azt olvastam, hogy fogamzás után 10.-14. napon kezd nőni a mennyisége. Most lehet, csak vigasztalom magam ezzel, de azért még bizakodom. Sovány vígasz, de azért lehetséges, nem?
Várok most pár napot, aztán ha nem jön meg, és a hőm is fent marad, akkor tesztelek majd újra, azaz elmegyek egy újabb vérvételre, és akkor már okosabb leszek, csak nehéz a várakozás.
A "cisztára" visszatérve, azt olvastam, hogy ciszta 4cm átmérőtől számít cisztának, az orvosok meg hajlamosak még nagyobb tüszőket is cisztának nevezni, ezzel megrémítve a pácienseket. Az én "cisztám" 30mmx20mm, tehát kisebb, mint 4cm. A meg nem repedt tüsző helyén keletkezett ciszta esetén magasabb az ösztrogénszint, tehát alacsonyabb hővel jár. Nekem akkor nem ez van, mivel felment a hőm. A ciszták másik csoportja a sárgatest ciszta, ami a megrepedt tüsző helyén a bevérzéstől keletkezik és még akár koraterhességben is előfordul, hogy esetleg az átlagnál nagyobb lesz (sárgatestté fejlődik vissza ugye minden megrepedt tüsző, és ez UH-n látszódhat cisztának), bántani nem szabad, mert ugye termeli a progit, aztán meg majd visszafejlődik, vagy ha netán megmarad, a baba megszületése után műthető. Most lehet, hogy ezekkel az infókkal megpróbálok reménysugarat keresni magamnak és minden lehetséges fűszálba kapaszkodom, de ugye mindig ott van a "mi van, ha mégis?" dolog.
Encsy883
2018-02-28 20:49:27
Amandeen: én is csak csatlakozni tudok a többiekhez, mindenképpen menj el máshova is, kell hogy legyen megoldás!!! Próbálj meg bízni, hinni és kitartani!
Sushi
2018-02-28 20:39:33
Szia Amandeen,
Én a helyedben elmennék egy másik orvosi véleményt is kérni a napokban. Ezek elég kemény értékelések, rendkívül megviseli az embert. Ezt épp ésszel nem is lehet felfogni és elfogadni. Viszont a technika nagyon fejlett manapság, de nagyon fontos, hogy egy nagyon jó orvost és klinikát találj e mellé. Ha valaki gyógyszerrel, hormonnal rögtön neked akar esni alaposabb kivizsgálás nélkül, onnan menekülj. Szurkolok, hogy találj egy jó dokit, aki segít majd, hogy kisbabád legyen. Mert lesz, ne add fel! De ez egy nagyon kemény és hosszú út lesz!
Niki, gratulálok a kisvirgonc kisfiúhoz:)) Isteni hallani, hogy minden rendben:) Ezt a kontakt orvos megírnád? Engem is érdekelne;-)
Lion, igen csináltam már 12-13-dpo-n jósteszteket korábban, de nem ezzel a zölddel, hanem kék csíkkal, akkor full fehér volt minden alkalommal, ezért is lepődtem meg a ma reggeli halovány csíkon. Meglátjuk mit mutatnak a következő napok;-) A barnázás viszont úgy tűnik elmúlt.