Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki111
2018-02-28 18:59:01

Oh , Amandeen :( basszus . Azt mar én is olvastam , h a ciszta magasan tartja a hőt sajnos
Én is azt próbálnám meg , h máshol is megnézetni magatokat . SOTE 2-n van egy nagyon hiper -szuper lombikos orvos , ha gondolod megadom
a számát szívesen .

Túléltem a cukorterhelest , elég sokszor voltam mar , így nem volt meglepetés.
Jövő heten lesz eredmény .
És megvizsgált az orvosom is , volt Uh is . A felszivodo embrió mar csak 10mm, szóval úgy tűnik nem okoz “gondot”.
Ficánka Picurkánk pedig úgy tűnik fiúcska :) :)
És minden értéke jó , 15 hét +2 naposnak felel meg :)
Megnyugodtam
Lion86
2018-02-28 18:48:51

Amandeen nagyon sajnálom, hogy rossz híreket kaptál. Melyik intézet volt ez? Én is arra gondoltam, hogy talán másikban is meg kellene próbálni. Az örökbefogadás előtt is van még más lehetőség, nincs a párodnak vagy Neked 35 év alatti lánytestvére? Ha minden kötél szakad és már nem tudnak megfelelő petesejtet kinyerni Tőled, még ott a donor petesejtes lombik is. Tudom, ez nem ugyanaz, de ez is egy lehetőség. És mivel van még ciklusod, a spontán fogantatás sem lehetetlen. Imádkozom, hogy legyen megoldás.
Amit pedig korábban láttak tüszőt, sajnos lehet, hogy az a ciszta volt, csak elnézték, mert még kisebb volt, de persze lehet, hogy a kettő független egymástól.
erikasz
2018-02-28 18:25:16

Amandeen :Hol vagy ?
fbara90
2018-02-28 18:07:13

Esetleg másik ilyen centrumba nem tudtok elmenni? Hatha pozitivabban állnának a dologhoz masik intezmenyben!! Szerintem segítettek mar sokkal rosszabb helyzetben levoknek is babasodni... vagy hülye ötlet?
fbara90
2018-02-28 17:59:10

http://terheslap.blogspot.hu/2010/06/hcg-hormon-terhessegi-teszt.html
Ez is hcg-s írás
fbara90
2018-02-28 17:57:53

Amandeen nagyon nagyon sajnálom, el sem tudom mondani mennyire! Bár én segíthenék!! :(
Azt olvastam-most rákerestem neked, hogy 2-3 nappal mutatható ki előbb vérből, mint terhesteszttel a terhesség.
Egy ilyen felsorolásra bukkantam:
HCG szintek a fogamzástól eltelt idő szerint:
9. nap min. 17- max.119
10.nap min. 17- max. 147
11.nap min. 33- max. 220
12.nap min. 33- max. 429
13.nap min. 70- max. 750
14.nap min. 111- max. 1690

még egy ilyet is találtam:
https://piszenpisze.hu/tablazatok/hcg-szintek-a-terhesseg-alatt/

Ezek alapján neked sajnos negatív a eredmény. A ciszta is magasan tartja a hőt, nagyon nagyon sajnálom. :( Talán sikerül az AMH-t feltornázni!! Teljes szívemből kívánom Neked!!! Remélem mégis belevágnak veletek és sikerrel jártok! Ha mégsem, az örökbefogadás lehetőségét nem fontoljátok meg?
erikasz
2018-02-28 17:57:37

Amandeen :Még a luteláris 11 napján vagy még beágyazódás sem volt ,mitől lenne még HCG !!!!!
erikasz
2018-02-28 17:48:39

Amandeen :Az a kurva ultrahang ,ugy utálom !
Hugomnak is most nézték polipnak a méhszájsebjét amit plasztikáztak !
Írtam is nektek .
Utána még sem volt az, elment másik orvoshoz egy kis huscafat volt a plasztikázásból !
erikasz
2018-02-28 17:44:00

Amandeen :A ciszta is magasan tartja a hőt !
De akkor mért volt domináns tűsződ a multkor, mért volt pozitiv az LH teszt !
Szerintem el ne kezd a gyógyszert hogy megjöjjön a menszeszed !
És ha terhes vagy, megölöd a gyermeked !
Várj még ,luteláris 22 napján nézték nekem vérből és pozitiv volt !
Amandeen
2018-02-28 17:13:11

Sziasztok csajok!
Nincsenek jó híreim, és bevallom nagyon el vagyok keseredve és fogalmam sincs, hogy mi van velem!
Megvolt az első konzultáció, megnézték az eddigi leleteim, megvizsgáltak UH-n. A doktornő, aki vizsgált, azt mondta cisztám van a jobb petefészkemen, 30x20 mm-es. Terhességet meg nem látott ugye, mert még korai lenne bármit látni, ezért elküldött vérvételre, beta HCG vizsgálatra. Most jött meg az eredménx, és kisebb mint 0,100 mlU. :( ez ugye negatívat jelent? Na, de akkor azt nem értem, hogy miért van ilyen szépen fenn a hőm? Cisztától? Akkor nem is volt ovum? Érdekes módon 14 nappal ezelőtt UH-n pont a jobb oldali petefészekben volt domináns tüsző, akkor ezt láttha a doktornő akkor és abból lett a ciszta? Ergó ez azt jelenti, hogy nem repedt meg, de akkor mitől ugrott a hőm? Ti ezt értitek? Másik tüszőt nem láttak 14 napja, csak egyet és pont a jobb oldalon. Szóval számomra mindez relytély. Kérlek, segítsetek értelmezni ezeket a dolgokat!
Másik rossz hírem, hogy ilyen alacsony AMH-val szóba se állnak velem, nincs túl sok remény, POF-t állapítottak meg. Kétséges, hogy reagálnék a stimura, és mennyi petesejtet tudnának leszívni, elraktározni. Két hét múlva kell visszamennem kontrollra újabb AMH eredménnyel, meg ciszta méretének ellenőrzésére, és azt mondták, hogy ha HCG negatív, akkor szedjem be a kiírt tabikat, amik majd meghozzák a menstruációt. Aztán két hét múlva megmondják, mi legyen a továbbiakban. :(
Ettől függetlenül lehet, hogy most mégis babás vagyok? Tudom, HCG kevés a vérben, de hátha majd csak ezután lesz több. Mármint érdekelne, hogy egyáltalán mikortól mutatható ki HCG a szervezetben vérből? Már korai szakaszban kéne, nem?
Várjak még és csináltassak megint, ha még fent lesz a hőm? Nem szeretnék még azonnal tablettákhoz nyúlni, amíg nem derül ki, hogy mi van. Ááá, teljesen elbizonytalanodtam, pedig úgy örültem a reggeli hőmnek!
Amúgy görcsölget kicsit a hasam, de ez ugye semmit se jelent, mert bármi lehet. Fehér, krémes nyákom van, elég bőséges, de ugye ez se jelent semmit.
Tisztára el vagyok kenődve! Lehet, sose lesz gyermekem!!!!!!!!!!
Mi a véleményetek? Ha ciszta tartaná fent a hőt, nem cikk-cakk kéne legyen?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!