Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Korábban 20-ast meg 30-ast használtam és azok mindig pozitív-közeliek voltak ezért váltottam a 40-esre + Rossmannos. Este csinálok mindkettőből :) Még jó, hogy tegnap riasztottam a párom, hogy három napig "munka" van :D
Margaréta88
2018-03-01 13:49:32
Aztaaa Lion, mennyit erősödött tegnap óta, ez szuper! :D
Anita34: de jó, hogy jelentkeztél. Nagyon helyes, hogy nem adjátok fel, nagyon szurkolok hogy jó eredményeket kapjatok! :)
Amandeen: a többieket már nem akarok ismételgetni, de én is csak azt tudom mondani, hogy menjetek máshová is el, ezt nem lehet annyiban hagyni. Több orvos több vélemény., biztos lesz megoldás. Látod máris jobb az AMH értéked.
Fbara: látom neked is feljebb ment hőd, miután megtaláltad azt a menekülő hőmérőt! :D Jól néz ki, szurkolok!
Encsy883
2018-03-01 13:44:11
Lion! Nagyon jóó! :-) Nem lehet, hogy akkor a 25ös már teljesen erős lenne?
Lion86
2018-03-01 13:34:30
Ja és ezek mind 40-esek.
Lion86
2018-03-01 13:33:37
Képzeljétek, 10 körül csináltam tesztet, aztán nekiláttam a házimunkának, még táncoltam is hajtogatás közben (lehet, hogy ez hozta meg az eredményt :D) és nem hagyott most nyugodni, hogy még mindig negatív, ezért aztán csináltam még egyet:
https://www.kephost.com/image/JcvB
Lion86
2018-03-01 13:31:22
Kira, nem tudom mi lehet most a hőddel, lehet, hogy tényleg a hormonok rakoncátlankodnak. Én is gondoltam már arra,hogy a következő hónapban nem mérek, de meg is őrülnék :D Te érzed, hogy jobb-e így, hogy most is mérsz :)
Anita34, már nagyon aggódtam, hogy mi van Veletek, jó, hogy jöttél :) Nagyon drukkolok, hogy végül jó híreket kapj :)
aranymaszat87
2018-03-01 11:26:16
De jó hogy írtál Anita!!! :)
Annyira szurkolok Nektek, hogy végül minden rendben legyen!
Igenis hinni kell benne, pozitívnak lenni, bármennyire rossznak tűnik a helyzet!
Nagyon jó hogy több véleményt is ki kértek!
Nagyon szurkolok!!!!
Anita34
2018-03-01 11:11:30
Sziasztok Lányok!
Csak egy gyors bekukkantás, helyzetjelentés rólunk: azóta folyamatosan járunk vizsgálatokra, UH-okra, eredményekre várunk és több orvost is felkerestünk a több szem többet lát alapon. Most egy kicsit pozitívabban látom az egészet, úgyhogy megyünk tovább amíg számunkra kielégítő választ nem kapunk.
A napjaim elég stresszesek, mindig a következő vizsgálatokon kattogok már jó előre, de igyekszem elterelni a figyelmemet.
Amandeen, nagyon sajnálom, hogy ilyen rossz híreket kaptál, de nem szabad feladni - mondom ugye én aki már szinte majdnem teljesen feladta - mert lehet mire legközelebb mész még jobb eredményeket kapsz, vagy az is lehet, hogy téved a doki. Nálunk most ugyanígy van, először 99%-ban rossz hírek, szinte semmi esély, most meg az az 1% kezd feléledni és jobban bízom benne, abban, hogy talán mégis van remény.
Kitartást kívánok és menjetek tovább és tovább ha kell!
Niki, nagyon örülök, hogy minden rendben Veletek! Gratulálok a Kicsi Fiúhoz!
Nekünk is elvileg Kisfiú, de még nem mondták tutira.
Kira, kitartást és sok erőt kívánok az elkövetkezőkhöz! Bízom benne, hogy hamarosan meglesz a gyümölcse a kitartásodnak!
Lion, Encsy drukkolok Nektek nagyon!
Erikasz, vigyázz magadra, csak lassan a munkával!
Sushi, örülök, hogy pozitív tapasztalatod volt a konzultáción. Csak így tovább, kitartást! Meglesz az eredménye biztos.
Anitacool, gondolom szervezitek az esküvőtöket. További csodás készülődést kívánok!
Fbara, gratulálok a lakásotokhoz! Örülök, hogy sikerült elintézni a hitelt! Meglásd most már jönni fog a baba is!
Margaréta, szép a görbéd Neked is! Szorítok!
Aranymaszat a vérvétel jó ötlet abból sok minden kiderül. Drukkolok, hogy minden rendben legyen!
Ne haragudjatok, ha valakit kihagytam, ha rendeződnek a dolgaink igyekszem majd tartani a lépést. Addigi is nagyon-nagyon drukkolok Mindnyájatoknak, hogy hamarosan egy szép pozit teszteljetek. Köszönöm a sok pozitív gondolatot amit adtatok, biztos, hogy szerepük van most abban, hogy így vélekedem.
Kira84
2018-03-01 10:35:23
Üdv lányok. Újult erővel megint itt vagyok-
Megint annyi mindent történt itt hogy nem győzőm vissza olvasni.
Niki drága nagyon boldog baba várás a kis pasihoz, örülök hogy jól vagytok :)
fbara90
Amadeen nagyon szép a görbétek,
erikasz látom te is szépen haladsz
Lányok ha valakit hi hagytam bocsi már olyan sokan vagyunk itt hogy nem tudom nyomon követni..
Hát igaz hogy azt mondtam nem mérek, de még sem bírtam megállni. Meglátszik hogy nyilas vagyok folyton hajt valami előre, bár lehet ez csak a tavasz közelette most :). Ahoz képes hogy 3 napig megvolt nem nagyon ment le a hőm.
Encsy883
2018-03-01 10:30:41
Köszi Lion! Marha érdekes, mert ugye én tavaly eléggé figyeltem az étkezésre, illetve heti 5ször tornáztam, tekertem itthon, lement ugye 8 kg. Aztán elhatároztam, hogy ahogy neki állunk a tesóval próbálkozni, akkor azért nem ehetek csak ilyen 60-80 gramm szénhidrátot, főleg hogy ugye terhességi cukrom volt, amivel 160 grammos szénhidrát diétát kellett tartanom. :-D szóval beálltam ilyen napi 100-120 grammra most, ami persze sokkal több, mint amit tavaly ettem, akár a duplája is ugye, viszont mellette heti 3 edzés megmaradt, igaz, hogy nem olyan intenzívek mint azelőtt, de viszont mindig 1 órás. Elkezdtem szedni a szokásos Béres multivitaminom mellett a Femibion Babatervezős vitaminját is, és az a helyzet, hogy most ott tartok, hogy 4 hónap alatt visszajött 4 kg. Ez lehetséges csupán csak amiatt, hogy ugye többet eszem és kevesebbet mozgok, mint előtte? Mert azért én nem gondolnám, hogy ilyen ütemben vissza kéne jönnie a leadott kilóknak, mert nem az van, hogy na most akkor egész nap zabálok, meg nem mozgok semmit :-D most elhagytam a multivitamint, csak a babatervezős vitamint szedem, meg ugye mellé C vitamint, magnéziumot, omega3at.
Meglátjuk így mi lesz :-D