Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt!
Neked is szép napot Erikasz :)
Nekem tegnap volt hasonló, vizes fehéres folyás, méhnyak középen, kemény, félig nyitott. Tegnap is görcsöltem és ma is, szurkálás nem nagyon volt, csak erős feszítő érzés.
Aztán este ilyen volt a teszt:
https://www.kephost.com/image/Jc90
Tegnap nem voltunk együtt (csak tegnapelőtt) és a hőm már felment, a méhnyak most is középen van, puha és olajos a nyák, félig nyitott a méhszáj ( múltkor ovukor teljesen fent volt), szóval szerintetek ma is van még esély?
erikasz
2018-03-02 06:50:57
Képzeljétek most ebben a pillanatban éreztem a petefészek szurkát eddig semmi nem volt ! :)
erikasz
2018-03-02 06:41:33
Fbara :Olyan kiváncsi vagyok a hődre ?
Amandeen :A tiéd gyönyörű ,nem hiszek én az orvosoknak és az ultrahangnak ,meg amit mondanak !!!!!!!!!!
Csinálsz tesztet ?
erikasz
2018-03-02 06:35:43
Jó reggelt lányok szép napot nektek !:)
Itt a görbém :)
Tojás folyás méhnyak középen ,félig nyitva és kemény, ilyen még nem volt ilyen kemény a méhnyak nem tudom mért nekem ez furcsa !!!
Avus fájdalom nincs !
Lion :Neked volt már ilyen ?
Többiek ?
Encsy883
2018-03-01 19:04:29
Köszönöm szépen lányok a megnyugtató szavakat! :-) látva a szép magas hőket valamiért úgy gondoltam, hogy az enyém biztos nem jelenthet babát. Meglátjuk ... :-) de ha meg is jönne jövő hétvégén, akkor se csüggedek! Következő peteérésnél már talán jobban résen tudok lenni és többet tudunk tenni apával azért, hogy összejöhessen a baba. ;-)
fbara90
2018-03-01 16:26:57
Niki nagyon örülök, hogy minden rendben van a kisbabátokkal! :)
Újabb herceggel bővül a család! :D Gratulálok! :D
Anitacool, eddig én is úgy éreztem repülnek a napok, hetek, de mikor a luteális végefelé közeledek, valahogy mindig lelassul az idő.. :D Te hol tartasz a ciklusodban?:)
Kira örülök, hogy már jobb a kedved! :) Kitartás, meglásd meglesz az eredménye! A mérésről: nagy úr a kíváncsiság! :D Bár én most egész jól legyűrtem :D
Anita34 nagyon-nagon örülök, hogy jelentkeztél, remélem jó híreket kaptok majd! Menni kell a végsőkig előre! Már nagyon aggódtam értetek!
Lion látom csak megérkezett a peteérés! :D Szép pozitív a teszted! :D
Margaréta megtaláltam igen.. :D Nagyon szép a görbéd! :D Én még sosem mértem ilyen magasat,mint te! :D én is szurkolok neked! :)
Encsy a szép göbe semmit nem jelent.. volt már csodaszép hőgörbém nekem is és olyan negatívat teszteltem, mint egy ház... Még ne írd le a cikusod.. :) Simán lehet baba, hőtől függetlenül.. :) van akinek alacsonyabb az alaphője.. ezen ne aggódj. :)
Erikasz köszönöm neked is a dícséretet! :) Te mindig érzed az ovudat, úgyhogy még biztos nem jön! :) Drukkolok!!!
erikasz
2018-03-01 16:19:38
Kira :Sok menszi volt ?
erikasz
2018-03-01 16:16:30
Kira :Jó magas a hőd még mindig .
Én reménykedek nem ovu, mert most semmit nem érzek !:(
erikasz
2018-03-01 16:07:09
Encsy :Rákattintól és még ki is nagyítsa és nézd az értékeket annál aki terhes !
erikasz
2018-03-01 16:01:43
Encsy :Ezt üsd be és nézegesd végig !
Hőgörbe Pocaklakó
Neked is szép napot Erikasz :)
Nekem tegnap volt hasonló, vizes fehéres folyás, méhnyak középen, kemény, félig nyitott. Tegnap is görcsöltem és ma is, szurkálás nem nagyon volt, csak erős feszítő érzés.
Aztán este ilyen volt a teszt:
https://www.kephost.com/image/Jc90
Tegnap nem voltunk együtt (csak tegnapelőtt) és a hőm már felment, a méhnyak most is középen van, puha és olajos a nyák, félig nyitott a méhszáj ( múltkor ovukor teljesen fent volt), szóval szerintetek ma is van még esély?