Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jol teszitek Amandeen hogy nekialltatok es mar van egy igeretes orvos jelolt is. Kivanom nektek a legjobbakat! Aranymaszat jarjatok Ti is mielobbi sikerrel!
Amandeen
2018-03-02 14:10:39
Sushi, nem szeretnénk most már késlekedni, ezért is jelentkeztem be konzultációra, úgyhogy a folyamat elindítva. Ha engedélyezik a programba való bekapcsolódást, akkor választunk a listáról klinikát és belevetjük magunkat. Már van is egy hely, amiről pozitív dolgojat hallottam, kolléganőm is nekik köszönheti a kislányát, úgyhogy valószínűleg oda megyünk majd mi is. A neten egyébként úgy néztem, hogy az a doktornő is bedolgozik nekik, akinél voltam , szóval ez még jó is.
Az első konzultáción fogta a fejét a doktornő az AMH-m miatt, de amit majd lehet, azt megteszik, reméljük lesz olyan megoldás, ami megkíméli majd kicsit a petefészkeimet, és sikerül majd több petesejtet kinyernünk a megtermékenyítéshez. Ha ezt egy ciklus alatt nem sikerül, akkor fagyasztani kell, ami nekünk plussz költség lesz, mivel az extrákat az állam nem támogatja, de hát eldöntöttük, kerül amibe kerül, megteszünk majd mindent, amit kell és amit lehet. Ha egyik klinikáról elküldenek, megyünk majd a másikba, esetleg még külföld is szóba jöhet, ha itt sikertelen lesz.
aranymaszat87
2018-03-02 10:59:42
Igen az 5 év elég sok idő. 31 éves vagyok, párom 32. De attól függetlenül nem érzem hogy időben lennénk...nem is egy babát szeretnénk, szóval sietnünk kell. Bár nyilván már most annak is örülnénk ha végre egy lenne....:)
Már túl vagyunk az első konzultáción, a SOTE 1.sz. női klinikán jártunk, ajánlás alapján. Most csináltatjuk ebben a ciklusban a hormonsort, a 3. napin már túl vagyok. Páromnak kell még egy vizsgálat, illetve nekem az átjárhatósági. De ha minden jól megy, kb 2 hónapon belül meglesz minden eredmény,és mehetünk is vissza, 2. konzira. Ott majd az eredmények függvényében mondják hogy merre tovább. :)
Én most ebben bízom nagyon, hogy itt végre segítenek!!
Sushi
2018-03-02 10:38:47
Szia Aranymaszat, uhhh, értem. Valóban az 5 év már elég hosszú idő. Nem tudom mennyire vagy fiatal vagy sem:) de én a Te helyedben sem várakoznék már túl sokat:( Keresgélsz klinikát? Mi a tapasztalatod?
aranymaszat87
2018-03-02 09:44:32
Sziasztok!
Amandeen sajnálom az esést! :(
Sushi igen, mi augusztusban lesz 5 éve hogy próbálkozunk, ami elég sok....:(
A páromnak 12 milliós spermaszáma eredménye lett 1 éven belül kétszer is. És nem elég hogy kevés, még lassúak is. Szóval leginkább ezért. Erre volt olyan orvos aki azt mondta az inszeminációra sem lesz elég, volt aki azt mondta spontán is össze jöhet, ne aggódjunk. Hát nem tudom...majd kiderül hogy az újabb vizsgálatok mit mutatnak.
Mindenkinek szurkolok! :)
Margaréta88
2018-03-02 09:17:23
Amandeen: ez a mai alacsony hő szerintem is a menzi jele lesz, de ne csüggedj, ha magától megjön, valóban jobb mintha egyből gyógyszerekhez kéne nyúlni. De nézd meg, milyen szépen alakult eddig a görbéd vége a hosszú és várakozásokkal teli elejéhez képest.
Lion: nem késtetek le semmiről, elvileg még a pozi lh teszt utáni első negatív napon is megvan az esély, feltéve,ha ma már nem lesz full pozi. De lehet még ma is az. Hajrá! :)
Én ma reggel fél órával korábban mértem, nem tudom az már befolyásol-e valamit. Örültem volna, ha eléri a 37-et, de ne legyek már ennyire telhetetlen. :D
Sushi
2018-03-02 08:47:11
Amandeen, sajnálom az esést, de öröm az ürömben, ha nincs baba legalább természetesen jöjjön meg!
Az AMH-ra visszatérve én mielőbb elkezdeném a programot a helyedben, mert sajnos ez még így is tényleg alacsony:( Én nem várakoznék túl sokat, de biztos körbejárnám a meddőségi témát és megkérdeznék több dokit, klinikát is, mielőtt bevállalnék egy komplett protokollt. Kitartást és soksok erőt kívánok!
Aranymaszat, elnézést de nem emlékszem, hogy te miért mennél kivizsgálásra. Esetleg túl régóta próbálkoztok már? Kérdésedre, úgy tűnik nálam egy cseh meddőségi központ lesz a befutó, Brno-ban a Reprofit klinika. Sok jót hallottam róluk, ismerősi körből is. Az első konzultáció is nagyon jól alakult. Bízom benne és várom a fejleményeket.:)
Sushi
2018-03-02 08:33:21
Sziasztok, Jó Reggelt!
Anita34, örülök, hogy jelentkeztél. Jó volt olvasni, látni, hogy erős vagy, kitartasz és bízol a végsőkig, hogy ez az egész csak egy vaklárma. Minden rendben lesz a picifiúval és veletek;-) Nagyon-nagyon szurkolok, hogy pozitív legyen a fejlemény. ;-)
Lányok, Fbara, Margaréta, Encsy reméljük ez a hónap a tiétek lesz;-) Alig várom, hogy végre sikítson valaki egy + teszttel :D
Lion, neked meg hajrá, csábítsd el a párod mindenképp ma is ;-) Szép ez a mai pozi LH teszt!
Erikasz, egész jól kitartasz most, ovu mégcsak készülődik:))
Nálam nem vált be az LH teszt jóstesztnek, legalábbis ez a zöld biztos nem, mert van, hogy hómező, másik reggel meg megint van egy halovány csík. Csak felzaklatom magam, úgyhogy mától már nem tesztelek inkább. Viszont vizsgálgatom magam, méhnyak még puha, de lent van, pici krémes folyás ami néha enyhe barnás. Igazából ez sem jó jel, hogy mensi előtt több nappal hol van hol nincs egy minimális barna maszat. Voltam ultrahangon egy hete és doki nem látott cisztákat, mert még ez is eszembe jutott. Szerintetek ez lehet progi hiány?
Amandeen
2018-03-02 08:10:17
Jó reggelt! Hát én ma 36,4-t mértem. Nincs itt baba szerintem. De remélem, hogy akkor a ciszta is múlóban van és ha az tartotta fent a hőm, akkor ha már nem lesz, legalább jöjjön meg magától a mensim, ne kelljen gyógyszert szednem!
Encsy883
2018-03-02 07:50:36
Jó reggelt lányok! :-)
erikasz: akkor vszínűleg most már ovu lesz ez, nem? ;-)
Lion: szerintem biztos, ami biztos, azért ma még kapjad el a párodat! :-D
Én így állok ma lányok, majdnem 36.8 at mértem ma is, de nem érte el teljesen, úgyhogy csak 36.75-öt tudtam beírni!