Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen: egyrészről sajnálom hogy nem lett baba, másrészről jó hogy ilyen hosszú idő után gyógyszer nélkül megjött.
Nekem eddig egyszer volt ilyen magas, de akkor sem sikerült, azért bizakodó vagyok. Csak nagyon lassan telnek a napok. :(
erikasz
2018-03-03 12:03:30
Kira :Hála hogy lement a hőd ,menjen is lejjebb ,mert tudod ha magas az nem jó !
Az ovuhoz sok ösztrogén kell neked, hogy megrepedjen ,mert mindig nehezen reped meg !!!
Szedjed a vitamint amit írtál és hidj benne, hogy jó lesz a babásodáshoz !!!
Nyugodt légy kiegyensúlyozott !!
erikasz
2018-03-03 11:56:00
Amandeen :Én is abban hittem hogy babás vagy ,gyönyörű nagy emelkedés volt , tiszta szívből sajnálom hogy megjött !!!!!!:(:(
Lion :Gyönyörű emelkedés ,nagyon szép !:)
Encsy :Szép görbe nagyon csak igy 9 honapig !!:)
Sushi :Hogy állsz ,nagyon drukkolok neked ,hogy a hőd fent maradjon végre és babás légy !!:)
Nekem mikor babás voltam középen volt a méhszáj és puha és krémes folyás ,a barna folt is terhesség !:)
Remélem nem jött meg ?
Margaréta :Hogy állsz ?
Nagyon biztató a görbéd :)
Fbara :Remélem ma mértél ?
A kiváncsíságtól meg öregszem!!!!!!!!!!!:):D
Nem ittam a citromot és mégis elhúzodik az ovum ,hála az Úrnak ,kértem is nagyon ,hálát adok neki !!!
Amandeen
2018-03-03 09:51:14
Megjött. 70! nap után. Örülök is meg nem is. Jó, hogy végre vége ennek az őrült hosszú ciklusnak, de sajnálom, hogy nem jött össze a baba, pedig olyan magasra szökött a hőm mint még soha...azt hittem reménykedhetek. Most még a luteálisom is hosszabb volt, mint eddig. Érdekes....
Amúgy jó, hogy mértem, mert így tudtam, hogy fent van a hőm, ki tudtam számolni, kb mikorra nem várom, és mikor esett a hőm, akkor sejtettem, hogy magától is meg fog jönni, tehát nem nyúltam a felírt tablettákhoz. Képzeljétek, mennyivel rosszabb lett volna, ha nem kísérem a hőm és nem várok eddig a tabikkal!
Lion86
2018-03-03 09:02:11
Encsy, szépen lecsillapodott a görbéd, nem baj az, ha nem szökik az egekig :)
Most az enyém is kezd formásabb lenni, mint az előző két ciklusban. 28-án és 2-án voltunk együtt, remélem ez elég lesz, tegnap csak késő este voltunk együtt és hát amíg biztos jó állapotú a petesejt az elvileg 24 óra, de egyes kutatások szerint inkább csak 12, ezért remélem még időben voltunk este.
Encsy883
2018-03-03 08:31:53
Sziasztok lányok! Én ma így állok!
Lion: akkor az tökéletes, nem csúsztatok le az ovuról! :-)
Erikasz: neked szerinted most lesz?
Lion86
2018-03-03 07:40:08
És tegnap nagyon puha volt a méhnyakam délután is még és teljesen nyitva volt, úgyhogy biztos vagyok benne, hogy tegnap volt a tüszőrepedés.
Lion86
2018-03-03 07:38:39
Jó reggelt!
Erikasz, szerinted most lesz ovud?
Nekem behúzta, de csak másnap volt, mert tegnapelőtt este volt pozitív az ovuteszt és még tegnap délelőtt is görcsöltem még és feszült nagyon, kb. 10-11 óra tájban éreztem, hogy múlik. Érdekes, hogy a hőm már tegnap felment.
erikasz
2018-03-03 06:41:26
Jó reggelt lányok !
Kira : Jó magas még a hőd ,biztos a hormonhatás miatt !
Örülök hogy túl tetted magad rajta ,jönni fog az a baba meglátod !
Hinni kel a gyógyszerben is amit szedni fogsz !
Az agy amiben hiszel úgy működik !!!
Én ma igy állok jól leesett a hőm :)
De csak vizes folyásom van ,méhnyak középen kemény közepesen nyitva .
Kira84
2018-03-02 21:10:35
fabra90, igen igazad van a kíváncsiság nagy úr, A kezdeti csalódás után már most jól vagyok,bele vetem magam a sűrűjébe megint. Hétfőtől elkezdem szedni a Trimeszter vitamint,tudom nemcsoda szer de hátha lesz pozitív hatása rám..
erikasz Szia, 3 nap alatt lement, a 2 nap erős görcsök és bő vérzés volt, nem volt vészes..Már most lement a hőm 36,6 mértem ma..
Nekem eddig egyszer volt ilyen magas, de akkor sem sikerült, azért bizakodó vagyok. Csak nagyon lassan telnek a napok. :(