Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Margaréta88
2018-03-08 09:54:34

Encsy: szerintem ráér holnap, még akkor is csak az 5. napon leszel. Nem hiszem hogy késő lenne. Igen, dél körül meg este felé valamikor.
Encsy883
2018-03-08 09:42:43

Most logikusan átgondolva, szerintem simán ráér holnapig, nem? Hiszen először még emelkednie kell majd a hőmnek ahhoz, hogy majd leessen, aztán újra emelkedjen. Ti mit gondoltok? Ráérek tesztelni holnaptól? :-)
Encsy883
2018-03-08 09:39:01

Köszönöm szépen lányok! :-) és szerintetek melyik nap kezdek el tesztelni? Ma még mensizek ... ráér holnaptól, vagy már esetleg ma este is csináljak egyet azért? És ha elmúlt a mensim, akkor pedig egyet dél körül, egyet pedig este 8 körül?
Encsy883
2018-03-08 09:39:00

Köszönöm szépen lányok! :-) és szerintetek melyik nap kezdek el tesztelni? Ma még mensizek ... ráér holnaptól, vagy már esetleg ma este is csináljak egyet azért? És ha elmúlt a mensim, akkor pedig egyet dél körül, egyet pedig este 8 körül?
Margaréta88
2018-03-08 09:32:30

Lion: igen, ma vagyok a 12.dpo-n, általában 13-14 napos a luteálisom.
Encsy: én este 7 felé szoktam csinálni az ovu tesztet,igaz most legutoljára 1 óra körül is csináltam, ami már pozitív volt, de este még erősebb lett nekem is.
Szerintem is neked 2x kellene nézni, az a tuti.
Lion86
2018-03-08 09:26:34

Ja a görbém
Lion86
2018-03-08 09:26:10

Jó reggelt!
Fbara, nagyon sajnálom, hogy így alakult. :(
Erikasz, most nagyon érdekes a görbéd, lehe, hogy tényleg elhúzódik még egy ideig, de ha holnap magas lesz, abból kiderül. Nekem ovu előtt és utána is végig krémes, most utána két napig volt ragadós, ilyen még nem volt, de most megint krémes.
Amandeen, valószínű, hogy a rossz alvás miatt lehet magasabb. Vagy a ciszta, nem tudom.
Encsy, azért húzza a mensire a termékeny napokat, mert múltkor is korán volt, átteszi majd. Szerintem az sem baj, ha tesztelsz dél körül és nyolc körül is, mert korábban is váratlanul jött, inkább légy résen. Nekem úgy jött a pozi teszt, hogy aznap 10- kor alig látszott, 13-kor már szinte pozitív és 20-kor meg már erősebb volt a második mint a kontroll. Szóval a Te esetedben érdemes lenne napi kétszer szerintem.
Margaréta, sajnálom az esést, ilyenkor már zuhanó tendenciát szökött mutatni a görbéd?
Encsy883
2018-03-08 08:23:36

Margaréta: igaz nem vagyok szakértő, de mintha itt is olvastam volna már a többiektől, hogy azért +/- 1 óra már számít a mérésben! Nem lehet, hogy amiatt mértél kevesebbet? Szerintem még ne szomorodj el!!! Lehet holnap reggel ha megint időben mérsz, akkor magasabb lesz! De amíg meg nem jön, nem szabad feladni a reményt!!! ;-)
Margaréta88
2018-03-08 08:21:18

Sziasztok!
Nagyon csalódott vagyok. Ma reggel már fél 6-kor felébredtem, mert ki kellett volna mennem a mosdóba, hiába próbáltam visszaaludni, egyszerűen nem ment. Így mértem 36,7-et, 1 órával korábban a szokásostól. El is szomorodtam, ezután ellőttem egy 10-es tesztet, ha már így alakult, az meg hófehér maradt. Annyiszor olvasni, hogy 10-12. dpo-n már mutathat valamit. Na nekem a nagy semmit. :(
Kész, elegem van...
Encsy883
2018-03-08 07:30:56

De ha most mégse most lesz a peteérésem, hanem visszább tolódik pár napot, akkor gondolom utólag majd behúzza a mai mensit is még ugye?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!