Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion : Nagyon örülök hogy túl vagy rajta !!!
Lehet terhes leszel most, akkor is vannak ilyen hangulat változások ! :)
Lion86
2018-03-09 06:46:31
Jó reggelt!
Köszönöm Erikasz, most már lenyugodtam. Nem csak a párommal volt bajom, hanem az egész világgal. Lehet, hogy csak túl sok minden jött össze mostanában.
Ma így állok.
erikasz
2018-03-09 06:45:06
Niki :Boldog vagyok ,hogy minden rendben !!
Gyönyörű kisfiú ,teljesen kivehető az ultrahang képen !:)
A Jó Isten legyen veletek vigyázzon rátok !! :D
Anita34 :Mi újság veled ?
erikasz
2018-03-09 06:42:28
Lion : Én életem során talán egy alkalommal hogy volt ilyen !!!
De a gyermekeimre gondoltam és túl próbáltam tenni magam rajta !
Nekik szükségük van még rád ,és meg kell tanulni engedni alázatosnak lenni !!
Nem tudom mi történt köztetek ,vagy mi történhetett de a hormonoknak ehez semmi köze nincs !!
Jól gondold át ,hozzá mész e ,vagy gyermeket szülsz e neki !
erikasz
2018-03-09 06:34:21
Először is jó reggelt mindenkinek !!!
Boldog nőnapot kívánok mindenkinek !!! :)
Én ma igy tojcsi folyás megjelent :)
Lion86
2018-03-08 22:34:46
Jól eltűnt ma mindenki, talán a nőnap miatt :)
Ez most nem közvetlenül ide tartozik, de úgy érzem el kell mesélnem valakinek.
Ez a mai nem volt az én napom, összevesztem a párommal, már az esküvőhöz sincs kedvem. Napok óta sz@r kedvem van, sőt néha egyenesen gyilkos hangulatom, nem tudom, nem-e esetleg ez is valami hormonok miatt lehet. Hajlamos vagyok depresszióra, de ez most valahogy nem az a szimpla rosszkedv. Nem tudom mi van velem :(
Vagy lehet, hogy azért, mert úgy érzem most sem sikerült. Veletek volt már ilyen?
Margaréta88
2018-03-08 11:42:25
Niki: de jó, hogy jelentkeztél :)
Örülök, hogy most már rendben vannak a dolgok, nagyon jó látni a kis pocaklakót. :)
Vigyázz magatokra azért a sok tennivaló között! :)
Lion86
2018-03-08 10:50:45
Niki, örülök, hogy minden rendben :) Sok volt mostanában a rossz hír, remélem ezután már csak jók jönnek. Nagyon kis cukorfalat, most már egészen emberke alaja van :)
Szuper, hogy lesz közös otthonotok, mi is azon vagyunk most, 23-án házasodunk össze és utána belevetjük magunkat a házkeresésbe.
Niki111
2018-03-08 09:58:12
Margaréta : nekem is mutatta korán a 11.Dpo -n , szóval ebben tényleg van vmi
Sajnálom :(
Niki111
2018-03-08 09:56:12
Sziasztok lányok !
Velünk minden rendben van , köszönöm szépen
Bemutatom nektek Sándor Vince Zsolt urat :)
Aki mar kopogtatja anyát belülről :) :)
Voltunk 5D-n hétfőn , ami végülis csak 4D lett , mert még picike az urfi.
Viszont minden értéke jó , eltérést nem találtak nála . Jól kivehető volt a másik picike , 1 cm . A membrán is , ami elválasztja őket .
És épp az egyik ismerősömmel most történt , h az egyik baba a 11. Heten a másik a 20. Heten :( ok egypetejuek lettek volna , és mar a 12.heti Uh-on eltérések voltak a megmaradt babával . Nagyon sajnálom szegényt .
Faradekony vagyok és baromi álmos állandóan , éjjel felkelek pisilni az istennek nem bírok visszaaludni .
Amúgy minden ok , poci szépen növekszik .
Mi meg úgy néz ki , közös otthont tudunk venni Zsoltimmal , Ugyh van tennivaló bőven :)
Barbi : nagyon sajnálom , h megjött :( itt az ideje a kivizsgalasoknak . Amit lehet államin , amit nem magán
Anita34: remelem jó hír lesz a vége , sokat gondolok rátok !
Csuti : hogy vagy ?
És akkor a doki aki Pesten a SOTE 2-on a non plus ultra
A neten :
www.forgacsintezet.hu
Dr Sipos Miklós
Minden hetfo es szerda delutan fel 3tol lehet hivni,az asszisztense veszi fel es ad idopontot konzultaciora
30/954-59-08
Lehet terhes leszel most, akkor is vannak ilyen hangulat változások ! :)