Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-03-07 19:18:47

Fbara :Tudom hogy a szép görbe nemjelent semmit ,de azt csak jelenti, hogy nálad rendben ,szép magas a lutelárisod LH teszt full pozitiv peteérésed van meg is reped !
Csak van valami, ahogy Amandeen írja !!

Gyémánt örülök hogy megtudtalak nyugtatni :)
Amandeen
2018-03-07 18:48:29

Fbara, igen én is tanusíthatom, hogy a szép görbe önmagában semmire sem garancia, sajnos. Sajnálom, hogy megjött. De figyi, a vérvétel pont erre jó, hogy kiderítsd, minden rendben van-e, vagy esetleg kezelni kéne-e valamit. Pár hónapja én is magamtól mentem el magánba és kértem egy 3. napi hormonsort+AMH-t, és megérte, még akkor is, ha 1 hormon kb. 1800 ft-ba jön ki, az AMH meg magában már 7000-8000 Ft körül van. De így legalább minden orvoshoz kész eredményekkel tudtam menni, és elindult a folyamat, ők már küldenek tovább, megmondják, mik az esélyek, esetleg szükség van-e gyógyszeres rásegítésre vagy éppen azonnal beutalnak meddőségibe, lombikra. Szóval én csak ajánlani tudom, menj el, és csináltass 3. napit. 21. napi egyelőre nem kell, csak legyen egy 3. napid. Ezt ajánlotta nekem az egyik ismerősöm, aki gyógyszerész, és ő is kivizsgáltatta így magát mielőtt belevágtak a babaprojektbe. Amit még ajánlani tudok, az, hogy a párod is menjen el, csináltasson egy spermogrammot, illetve menjen el urológushoz, ugyanis előfordulhat, hogy nála van a gond, vagy épp mindkettőtöknél van valami. Ezt ki lehet deríteni, aztán már okosabbak lesztek merre kell elindulnotok tovább. Saját tapasztalatból írom, hogy jó, ha ezeket megnézetitek! Ha gond van a spermiumokkal, akkor arra vannak vitaminok, lásd, nálunk is javult a helyzet ilyen téren, de 3!!!!!! hónap kell hozzá, mire hatni kezdenek, szóval jó, ha mielőbb kezditek a kezelést, ha kell, mert csak múlik az idő, de nem történik semmi! A jó minőségű spermiumokra akkor is szükség van, ha inszemre vagy lombik-ra kerül sor, szóval nem csak a természetes úton való megtermékenyítésnél számít! Nem azt mondom, hogy gond lenne bármelyikőtökkel is, de jó, ha kivizsgáltatjátok, főleg azért, mert nem jön a baba, és meg találni az okot, hogy miért nem. A 3. napi hormonsoron nézesd meg az FSH, LH, ESTRADIOL, PROGESZTERON, PROLAKTIN és a TSH-t is, meg csak ajánlani tudom, hogy az AMH-t is! Lehet, hogy csak annyi van, hogy magas a prolaktin szinted, arra gyógyszer, és pikk-pakk jön a baba.
gyémánt7
2018-03-07 18:45:02

Erikasz most megnyugtattál ! :)
fbara90
2018-03-07 17:26:38

Erikasz már számtalanszor bebizonyosodott hogy a szép görbe önmagában nem ér semmit... :(
erikasz
2018-03-07 17:24:51

Fbara :Nagyon sajnálom !:(:(
Annyira hittem benne ,nem értem ,olyan szép volt a görbéd :(

Gyémánt : A leeséstől 0,6 tized fok ,az szuper ,dehogy alacsony a hőd nagyon is tökéletes ! Valakinek csak 0,4 tized az emelkedett csak !

Amandeen : Már mész lefelé hála Istennek !

Lion : Szerintem holnap nagyot ugrik a hőd az tuti !
fbara90
2018-03-07 15:11:45

Ez van,túl szép lett volna... pedig most annyira tökéletes volt minden, no stressz, egyértelmű erős ovu, tökéletes időzítés...
Áhhh....
gyémánt7
2018-03-07 15:08:06

Fbara nagyon sajnálom !!!!! :(
Margaréta88
2018-03-07 15:03:58

Basszus Fbara, sajnálom! Én bíztam benne, hogy nem így alakulsz. :(
fbara90
2018-03-07 14:58:52

Csókolom...
Encsy883
2018-03-07 13:41:12

Igen lányok, én is nézegettem ugye, hogy hol mennyibe kerülne, ha magánba csináltatom meg, dehát döbbenet na ... vannak kimondottan ugye ilyen csomagok, amivel olcsóbb, dehát úgyis 30ezer fölötti összeg lett volna. Így hogy a dokim adott beutalót, a nőgyógyászati vérvételesnél levették a vért, kb 1 órát voltam ott mire sorra kerültem, de ingyen meg van. 1 hét mire kész az eredmény.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!