Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Amandeen : Neked is avus görbéd van !! Köszönöm neked a választ !:)
Encsy :Meg neked is ovus ,azért nem huszta be a menszit !
Megyek dolgozni ,majd délután jelentkezem !!
Encsy883
2018-03-08 07:25:56
Most mindenképpen azt fogom csinálni, hogy amint vége a mensinek elkezdek ovu tesztelni minden nap. Nehogy meglepetés érjen megint, bár remélem most, hogy nem iszom a teákat rendben lesz nagyjából a ciklusom és vissza áll a peteérés is pár nappal későbbre. Ti mikor szoktatok napközben tesztelni, dél körül, kora délután vagy inkább este? Mikor érdemes akár napi kétszer tesztelni majd? Ha erős a második csík is?
Encsy883
2018-03-08 07:22:42
bocsi, lemaradt a görbe ...
Encsy883
2018-03-08 07:22:27
Sziasztok! :-) én ma így állok, nem értem, hogy miért nem húzza be a mensit mára, hiszen bejelöltem, hogy ma is van még. Azért mert szerinte egybe esik a termékeny napokkal?
Ki hogy áll ma?
Margaréta: te még fent? :-)
Amandeen
2018-03-08 07:20:44
Erikasz, nekem krémes volt ovu előtt is, meg utána is. Csak ovu előtti napokban vált vizesre, tojcsisra.
Ma éjjel alig aludtam valamit, azt is nagyon éberen, kb. 3 órát, de sokszor fel is ébredtem, szóval a mai mérésem sajnos nem reális. 36,7-t mértem, de annyi tuti nem lett volna, ha kialszom magam.
erikasz
2018-03-08 07:03:01
Lion : Azt nem értem mért van most krémes folyásom,eddig vizes volt ?
Vagy meg volt az ovu tegnap ?
Krémes akkor van ha megtörtént az ovum ,vagyis nekem igy szokott lenni !
Tapasztalat neked ?
erikasz
2018-03-08 06:49:34
Lion : Hogy állsz ?
Margaréta :Fent van még a hőd ? Nagyon drukkolok neked !!!:)
erikasz
2018-03-08 06:43:12
Jó reggelt mindenkinek és szép napot !!:)
Nem tudom ,de még nem volt ovum ,most én leszek az akinek hosszú ciklusa lesz !!:)
itt a görbém :)
erikasz
2018-03-07 19:33:39
Gyémánt nézegesd már meg, ezeket a terhesgörbéket !!!!!!
Van olyan 36.5 a hője és terhes !!!:)
1. Terhesgörbe 2. Életkor, próbálkozós hónapok száma 3. Bármi, amit a görbe feltöltője el szeretne mondani.
erikasz
2018-03-07 19:27:51
Képzeljétek nyílal a mellembe ,szurkál a petefészkembe már jön az ovu estére az tuti ,derekam is fáj !!
Encsy :Meg neked is ovus ,azért nem huszta be a menszit !
Megyek dolgozni ,majd délután jelentkezem !!