Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Lion szerintem szép a gorbed! Kimondottan ovulaciós digitális homerovel! 2x is megmertem egymás után ! Lehet hogy bujkál bennem valami ? Kisfiam is tusszogve kelt.
Lion86
2018-03-10 07:49:13
Egyébként múltkor néztem, hogy a 6.dpon mindig esik valamennyit, nyilván nálam akkor tetőzik a második ösztrogén emelkedés.
Lion86
2018-03-10 07:43:24
Jó reggelt Lányok!
Neked is szép napot Erikasz, örülök, hogy most normális időben jött az ovu :) Remélem most sikerül, ha már megvárakoztatott :)
Gyémánt, nem emlékszem mivel szoktál mérni?
Most így állok, semmi izgalmas egyelőre
gyémánt7
2018-03-10 07:38:39
Erikasz most bevontak a citromot, hogy kitolódjon az ovud?
gyémánt7
2018-03-10 07:37:15
Erikasz igen felment nem is kicsit 37,2 mértem és áttette a termékeny napokat viszont 1000% hogy nem most van/ lesz már megvolt!! Kisebb hőadatot vigyek be?
erikasz
2018-03-10 07:33:02
Jó reggelt mindenkinek szép napot kívánok !
Megtörtént az ovum szerintem hőm felment 36.5 re :)
Dolgoznom nem kelletett mennem ,mi nem dolgozunk egy szombati nap sem szabi van rá írva !:)
Margaréta :Remélem nem jött meg még ?
Gyémánt :Magasabb már a hőd ?
Amandeen :Ciszta felszívódik ,az agy sok mindenben seggit !
Beszéld be magadnak hogy felszívódott már ,mert a hőm leesett !!
Lion :Jó magasat mértél ?
Szilvia1980
2018-03-09 23:52:44
Lion86
Nagyon kedves vagy :) koszonom szepen a segitseget!
Lion86
2018-03-09 23:06:04
Remény mindig van, ahogy az én esetem is mutatja, de sajnos arra is nagy esély van, hogy elhalás miatt van a barnázás. De reméljük ez is inkább a pozitív végű történeteket fogja gyarapítani. Egyébként a nők nagy százalékánál fordul elő barnázás a terhesség elején.
"Nincs még egy dolog, ami akkora pánikot tudnak kiváltani egy terhes nőből, mintha hirtelen elkezdene vérezni. Talán megnyugtató lehet a gondolat, hogy ezzel egyáltalán nincsen egyedül. A várandósok 30 százalékánál ugyanis valamilyen formában jelentkezik vérzés az első trimeszter alatt, és az esetek felében teljesen normális lefolyású terhességről beszélhetünk. Ám a másik 50 százalék esetében vetélésről van szó."
Szilvia1980
2018-03-09 22:49:49
Lion86
Koszonom szepen valaszod!
Mi angliaban elunk es itt nem nagyon foglalkoznak ilyennel :(
10 hetes korig meg a vedonohoz sem lehet menni! Es az elso ultrahang az 12-13. Heten vanna...
Remeljuk minden rendben lesz :) igazabol ameddig nincs eleknpiros ver es gorcs addig lehet remenykedni?
Lion86
2018-03-09 22:39:03
Szia Szilvia!
Nem szabadott volna eddig várnia, de nem feltétlenül vetélés. A kicsi fiammal az 5. héttől 10 napig barnáztam, azonnal rohantam a dokihoz, másnap ultrahangoztak, minden rendben volt, de kb. 10 napig még barnáztam, aztán a 12.héten vérzés, kórház, egy hónap szigorú fekvés, progeszteron és rendbe jöttem. De sajnos nem mindig végződik ilyen jól. A barnázással azonnal orvoshoz kell menni.