Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Szilvia1980
2018-03-09 22:31:29

A vege lemaradt bocsanat! Szoval az lenne a kerdesem, hogy ez veteles vagy lehet azert rememykedni?
Szilvia1980
2018-03-09 22:09:47

Sziasztok csajok! En mindenki szamara itt ismeretlen vagyok!:) a babasoknak gratulalok a tobbieknek kitartast! Nagyon fontos dologrol lenne szo, elore is koszonom szepen a valaszokat!A segitsegetekre lenne szugsegem! Baratnom a vedono szamitasa szerint 10-11 hetes, lassan 2 hete barnazik hol kicsit hol kicsit jobban, tegnap elott szolt, hogy terhes! Nem tudta mit csinaljon nem akarta mondani babonabol senkinek, meg nekem sem en mondtam neki azonnal orvos de nem csinaltak semmit, ma kuldtek csak a surgossegire ahol mondta nincs orvos az ullyrahangon majd hetfon elojegyzik es kedden mehet!! Csinaltak rakszurest es azt mondta zart a mehszaj de akkor mar picit veres volt!
erikasz
2018-03-09 22:08:58

Anita43:Jajj de boldog vagyok ,tudtam én hogy a Jó Isten egészségesnek adta a gyermeket neked !
Nem is lesz baj soha !
Köszönöm drága a kérdésed ,nagyon jól vagyok .
Hétfőn megyek izotopra ott majd kiderül milyen mértékű a szívizom elhalásom,de kérem Istent kicsi mértékű legyen, vagy ne is legyen !
A munka fárasztó nagyon a hátam, vagyis az izmaim fájnak .
Oszlopos gépen varrok és a karjaim emelve tartom ugy dolgozom ,és gondolom a vállizom ezért begyulladt be, már minden nap jobb ,bele kell rázódni !
Hát végre elhúzódott az ovum ,de nem a citromos víztől azt sem ittam már ,kértem Istent ,mert most 15 napos ciklusom volt képzeld !
Meghallgatott engem Isten,mert csak ő az aki seggit betegségben,minden lehetetlen dologban !
Mikor írtad ,miket mért az ultrahang és írásodból éreztem az anyai félelmet,veled éreztem és sírtam zokogtam, mert én a te testedbe éreztem magam !
Kértem a Jó Istent a Magasságost ,segítsen rajtad gyermekeden , mert a szívem kiszakad !
Nagyon szeretlek Anita még látatlanban is ,nagyon sok mindent megbeszéltünk mi és barátnőmnek tekintelek !:)
A Jó Isten legyen veled és gyermekeiddel ,vigyázzon rátok éjjel nappal !
Millió puszi ...
Margaréta88
2018-03-09 20:45:54

Anita34, örülök hogy jelentkeztél! Nagyon biztam benne, hogy rendben lesz a picurka. Továbbra is csak pozitivan kell gondolkodni es meglásd nem lesz ott semmi baj. :)
Fbara, én is átérzem a helyzeted és tudom mit érzel, mintha magamról olvastam volna. Nehéz de muszáj túllépnünk rajta!

Tesztet csinaltam-e azóta? Dehogyis. A mensit "várom", de egyelőre semmi. Még most az hianyzik, hogy később jöjjön meg, mikor csütörtökön megyek dokihoz. Akkor mit kezd velem? Vagy ez nem akadaly hogy megvizsgaljon? Igy még sose voltam. Bár az en kis 2 napos mensimmel... :)lehet addigra mar tul leszek rajta. Na nem tudom, várok.

Natus: remelem hamar eredményes leszel! Amiben tudunk, segítünk! :)
Lion86
2018-03-09 18:32:32

Fbara, tudom milyen érzés, mikor még ilyen apró dolgok is mélyen megbántanak és azt is, milyen a sikertelenség, hosszú hónapokon át. Én most edzettebb vagyok már, az elsőnél még nem is annyira, de a másodiknál már nehezen viseltem a sokáig tartó próbálkozást. Most nem készültem csodára az előzmények miatt, így könnyebben viselem.
Biztosan jót fog tenni a hétvége, mi most a párommal egy hosszabb autóútra mentünk, ilyenkor jókat tudunk beszélgetni és jobban érzem magam. Remélem Neked is segít majd a kikapcsolódás.
fbara90
2018-03-09 17:35:22

Sziasztok!

Niki nagyon örülök, hogy mutattál képet a kisfiatokról! :) Tündéri már képen is, nem hogy majd ha megszületik!!! :) szeretném már én is a kezemben tartani a mi ultrahangképünket :(

Lion örülök, hogy kijöttél végül kicsit ebből a rosszkedvű hullámból. Biztos minden rendben lesz köztetek. Remélem nem bizonytalanodtál el az esküvőtökkel kapcsolatban .ugye nem volt komoly vita köztetek? Mindent meg lehet beszélni, ha kételyeid vannak, bújjatok össze, beszéljétek meg egymással, minden ki fog simulni! :)

Anita34 végtelenül örülök, hogy úgy néz ki minden rendben, és végig nagyon nagyon drukkoltam értetek!! Annyira örülök, hogy jelentkeztél!! Szóval ő is kisherceg! :))) remélem innen már mindig minden rendben lesz, és egészséges lesz! :)

Amandeen köszönöm a részletes leírást miket nézessek majd meg a vérévtelen, felirtam mindent. Ez a 3. teás ciklusom, most még nem megyek addig hormont nézetni. a Következő ciklusnál úgyis 2 hónap teaszünet jön., akkor legalább magától produkál majd a szervezetem értékeket, nem rásegítéssel, szerintem az valósabb lesz, úgyhogy ha megint megjön majd, akkor a következő ciklusban megyek el.
Eléggé depihullámban vagyok én is. mélységes rosszkedv... tegnap ilyen munkahelyi, nőnapi kiránduláson voltunk.. ott sem tudtam jól érezni magam.. Egyik kolléganőmnek ebédnél szedni akartam levest, és "rámszólt" h majd ő szed magának, mert nem szereti ha más, hát gyerekek és komolyan mondom, hogy csak ezen a fél mondaton, amiben semmi bántó nem volt, majdnem elbőgtem magam, már gyűlt a könny a szememben meg folytogatta a sírás-gombóc a torkom, alig tudtam a sírást visszatartani... :( meg a hülye tv-s sorozatokon is majdnem bőgök... :D ha nem tudnám, h nem vagyok terhes, biztos azt hinném hogy az vagyok. már vagy 4. napja úgy érzem fáj a hátam, a derekam, a végtagjaim, mintha beteg lennék.csak nem vagyok beteg.. az influenzások izületfájdalmához tudtam volna hasonlítani, meg minden délután csak elalszom a fáradtságtól.. Azt hiszem most nem igazán vagyok rendben, napok óta rossz kedvem van. :( menzesz még megvan, mondjuk nem olyan nagy mennyiségű szerintem, ami igazán fura, hogy semmi menstruációs tünetem nincs most, mint máskor... Annyi hogy vérzek.. mint aki nem tudja elhinni h nincs is baba... ésszel felfogom, de szívvel nem. próbálok valahogy kikeveredni ebből a sz@r kedvből, de nehezemre esik. Jövő hétvégén elutazunk 3 napra a párommal, majd az talán kikapcsol.

Bocsánat, h nem írtam külön mindenkinek, de olvaslak titeket folyamat. Margaréta sajnálom, h lent a hőd. teszteltél azóta?
Van még valaki a luteális végefelé?

Kira84
2018-03-09 17:05:18

Sziasztok lányok,Látom zajlik az élet a fórumon :D.
Hát már 4 napja szedem a Trimeszter jód nélkülit..Egyenlőre még várom a csodát,egy kicsit fura a görbém,szokatlan hogy ilyen magasan legyen hőm. Lh tesztelek is megint egyenlőre még negatív,bár erősödik de még közel sem az igazi...
Lion86
2018-03-09 15:41:03

Anita34, nagy kő esett le a szívemről, gondolom a Tiétekről is. Biztos minden rendben lesz most már, nagyon drukkolok, hogy csak jót mutasson az ultrahang. A kisfiam úgy született, hogy volt egy picit lyuk a szívsövényén, de pár hónappal később már semmi sem volt ott. Ha van is nálatok valami kis bibi, remélem az is valami múlandó, de inkább még az se legyen.

Natus, azt elfelejtettem, hogy a pozitív ovuteszt után általában 12-36 órán belül /múlva történik a tüszőrepedés, ez az általános, de én ebben is fura vagyok, mert úgy tűnik, nálam szinte rögtön a pozi teszt után van, szóval a pozitív teszt után biztos ami biztos, hamar legyetek együtt. De majd segítünk, ha teszel fel képet a tesztekről, meg a görbét.
A méréshez ajánlom inkább a hagyományos hőmérőt, nekem digitálissal érdekes mérések voltak, szájban vagy hüvelyben, minimum 3 óra alvás után mindig ugyanabban az időben. Ha valamiért nem tudsz mérni, vagy alig alszol, későn ébredsz, aznapra ne írj be semmit.
Natus
2018-03-09 15:18:37

Lion86:
Köszi. Teljesen érthető volt ahogy leírtad. Ma van a ciklusom 1.napja, akkor lehet mar mensi után nézegetem hogy állok.
Anita34
2018-03-09 15:07:20

Sziasztok Lányok!

Köszönöm kérdéseiteket és hogy gondoltok ránk! Jelenleg sajnos az egész család beteg. Kislányom nyűgös, fáj a torka, köhög és folyik az orra is, úgyhogy......
Picurival remélem, hogy minden rendben. 2 hét múlva megyünk majd szív Uh-ra, utána kontrollra, majd egy 4D-re ismét megnézetni.
Most úgy néz ki, hogy eddig minden rendben van vele hála Istennek, de majd a szív Uh után fogunk biztosabbat tudni. Azt mondták, hogy nagyobb korában már jobban látszanak a dolgok, úgyhogy biztosabbat azt fog adni. Most is nézték a szívét is, de ugye még kisebb a baba.
A 12. heti Uh-on meg szinte mindent mondtak, azt is hogy lehet velünk sem fog maradni és hogy beteg lesz. (bevallom, már "felkészültünk" a legrosszabbra is, már amennyire fel lehet egy ilyen dologra készülni) Sok mindent végigjártunk azóta, egyfolytában a netet bújtam/bújom (ami csak még jobban felzaklat és idegesítem vele magam) Pontosat még most sem tudok, hogy mi lehetett a baj, valami keringést említettek, hogy ott volt probléma és amiatt alakulhatott ki a magasabb tarkóredő is. Aztán 2 hét elteltével nyoma sem volt semmi eltérő értéknek, a tarkóredő is 2.2 mm lett. 3.7 mm-rel kezdtük, tudom, hogy 2 hét elteltével már nem annyira mérvadó, így aztán bevállaltam a chorionboholy mintavételt is ahol megállapították, hogy nincs genetikai rendellenessége és Kisfiú. :)
Ezek után próbálunk reménykedni és bízni, hogy a továbbiakban is minden rendben lesz. Nem mondom, hogy nem félek attól, hogy mi lesz ha ne adj Isten mégis lesz valami baj.... De ez nem lehetséges, hisz a történtek után még mindig itt van velünk és olyan, mintha már az elejétől fogva azt üzenné nekünk (hitetlen anyának és apának), hogy: Jól vagyok, kutya bajom, jövök hozzátok!
Hát röviden most így állunk.
Lányok, nagyon köszönöm, hogy gondoltatok a Picinkre és hogy hittetek abban, hogy jól alakulnak majd a dolgaink. Ti jobban hittétek mindezt, mint mi....szégyellem is magam emiatt.

Natus, üdv. itt, a lehető legjobb helyen jársz! A Csajoktól mindent megtanulsz amire szükséged van. Drukkolok, hogy minél hamarabb babás légy!

Gyémánt, megvolt az ovu látom és a hőd is szép! Hajrá, megy a drukk!

Margaréta, sajnálom a csökkenést, de mindez még csak 36.7. És ugye tudod, hogy (ha jól emlékszem) Nikinél is a 36.7 volt a nyerő?! Ne add még fel! Szorítok Érted is! Teszted csináltál azóta? Nem mindenkinél mutatja már a menzi előtt jóval a pozit.

Amandeen, végre le tudtad zárni akkor azt a hosszú ciklust. Sajnálom, hogy menzi lett a vége. A magasabb hőd most valóban furcsa kicsit, mert Neked ugye alacsonyabb szokott még lenni ilyenkor. Holnapira kíváncsi leszek.

Encsy, csaknem ovu még ilyen korán? Reméljük, hogy holnap alacsonyabbat mérsz.

Lion, szépen fent van a hőd! Nemsokára akkor esküvőtök lesz...Készülődtök már biztosan. Lehet, hogy emiatt is vagy mostanában feszültebb.
És igen, velem is volt már ilyen. Általában menzi előtt kibírhatatlan vagyok, ideges, türelmetlen, semmi sem jó. Ugyanezt éreztem mielőtt beköltözött most a Bébink. Gondoltam is, hogy na hamarosan biztos megjön, mert kezdtek hisztis lenni. De mikor nem voltam babás azelőtt is voltam így, és akkor a csalódottságtól, hogy most sem sikerült.
Nemsokára esküvőtök lesz, úgyhogy most tereld inkább a gondolataidat e dolgok felé. Könnyű mondani, tudom..... de csak így lesz egy kicsit jobb. Menni fog, meglásd és utána hipp-hopp ott lesz a Babátok is a pocakban!

Erikasz, hogy vagy? Ugye vigyázol a munkával? Ez igen, nem szokott Neked ennyire elhúzódni az ovud. Ez mind a citromos víz miatt lenne? Ha pedig már megjelent a tojcsis folyás akkor hamarosan várható. Nagyon drukkolok, hogy mielőbb egy szép pozit tesztelj!
Köszönöm, a kedves szavaidat, biztos meghallgatta az Úr amiket írtál!

Niki, csodaszép a Kisfiatok! Szívből örülök, hogy minden rendben Veletek! Fogtok menni ismét majd ha nagyobb lesz 5D-re?
Voltatok akkor a szív Uh-on is? Ott mindent szépen ki tudnak mutatni már ugye? Mesélnél róla részletesebben ha lesz időd?
Nálam is hasonló a helyzet, még mindig az álmosság és fáradékonyság...és általában 1x én is kimegyek pisilni éjjel. Biztosan szép nagy már akkor a pocid. Nekem még most sem feltűnő, főleg ha bővebb felső van rajtam. Minden ruhám jó még rám eddig, igaz nem is nagyon híztam, inkább fogytam most a történtek miatt.
Gratulálok a közös otthonotokhoz, tényleg lesz tennivaló bőven!

Fbara, sajnálom a menzit. Nagyon szép görbéd volt az biztos. Na de a mostani majd még szebb lesz egy csodálatos dupla csíkos teszttel a végén! Fel a fejjel, drukkolok Neked!

És sajnos igen, tényleg sokba vannak magánban a vérvételek, de ez a leggyorsabb módja, hogy kézzelfogható eredményünk legyen. Az én orvosom is "csak" peteérés követést csinált, vérvételt meg volt, hogy úgy kunyeráltam ki. Aztán meguntam és magánakcióba kezdtem. Végül elmentem az eredményeimmel egy endokrinológushoz (természetesen azt is magánban, mert egy év kell mire bejut az ember lánya) és megnézettem.

Sushi, új hónap új remények! Ne add fel Te sem! Drukkolok!

Anitacool, hogy vagytok? Kisfiad nem beteg?

Kira, hogy vagy?

Mindenkinek nagyon-nagyon drukkolok és kívánom, hogy sok-sok pozi tesztet lássunk majd itt hamarosan!

Vigyázzatok magatokra ebben a náthás időben!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!