Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
gyémánt7
2018-03-07 13:34:55

Lányok jól látom hogy mindenkinek esett a hője....???? Tuti volt ovum de nem alacsony ez a hő amiket a mérek??? Baba az tuti nincs ilyen hővel!!!! :( Fbara sajni én is kiábrándultam a mostani árakon ! 16000 Ft-ot fizettem az orvosomnal hétfőn! Első gyermekemnél 4 éve 10000 volt a másik fiammal ( lassan 2 éves) 12000 volt most meg 16000???? Leesett az állam !
Encsy883
2018-03-07 13:16:58

Lion: köszi! :-) persze tudom, hogy a hormonok teljesen más témakör! De én már ennek is örülök, hogy legalább ezzel minden rendben. :-D évek óta magas volt mindig a koleszterinem, most legalább ez is jó. :-D pajzsmirigy eredményem csak a hormonokkal együtt lesz meg, tavaly az is jó volt, mert sima háziorvosi vérképben meg lett csinálva az is. Meg azt hiszem 2014-ben is volt, akkor is rendben volt. Persze ez se jelent semmit, bármikor felborulhat valamiért a hormonháztartás gondolom. Szóval még pár nap és kiderül. :-)
Lion86
2018-03-07 13:11:15

Ez szuper Encsy :)
Ott nálam is minden oké, elvileg makk egészséges vagyok, a pajzsmirigyem is teljesen jó, na de a hormonok... Remélem Nálad ott is rendben lesz minden.
Encsy883
2018-03-07 13:07:43

Na, az általános vérkép el is készült, szerencsére minden tökéletes, még a koleszterinem is helyre jött jelenleg. :-) Ennek nagyon örülök, mert évek óta mindig magas volt nekem, valószínűleg genetikailag örököltem, de most úgy néz ki azért így is lehet rajta változtatni. :-)
Lion86
2018-03-07 11:55:26

Hát Margaréta, ez elképesztő. Nekem nagyon rendes a háziorvosom és adna beutalót bárhova, csak sajnos 60 km-en belül nincs endokrinológus. Szegeden 3 hónap, mire megkapnám az első időpontot a kórházba, így inkább magánklinikára megyek. Oda már kész eredményeket tudok vinni, így talán már egy konzultáció is elég lesz. Szóval sajnos a között lehet választani, hogy kijárod állami úton, sok-sok hónap alatt és akkor még nem is választhatsz dokit és még nagy eséllyel félre is kezelnek, vagy elmész magánlaborba, elviszed a magán endokrinológushoz és egy-két hónapon belül ki is derül mi a helyzet.
Margaréta88
2018-03-07 11:38:46

Én jövőhéten megyek dokihoz, remelem magatól is ad beutalót, nem kell még kérnem. Nem elég hogy alapból fizetek a dokinak, még a vérvételért is (eddig is csináltattam már magánba, inkább nem is számolom mennyit fizettem már ki). Az endokrinológiaira meg nem adtak időpontot tb-re mert normál tartományban van a tsh-m. Milyen világban élünk...
Szerintem magánba lehet előrébb jutni, ha nem akar az ember hónapokat várni. Szomorú.
Lion86
2018-03-07 11:19:48

Ha sikerül eljutnod TB-re endokrinológushoz, ő tud mit kezdeni az eredményekkel, csak sajnos ott általában 2 hónapokat kell várni időpontonként, úgyhogy így sokáig húzódik.
Lion86
2018-03-07 11:17:11

Sajnos nekem az a tapasztalatom, ha nem fizetsz mindenért, nem foglalkoznak veled. Áprilisban megyek majd endokrinológushoz, oda is magánba.
fbara90
2018-03-07 11:16:07

óóó értem :( minek kell ezt így megbonyolítani :( nem is értem :S de ha a nőgyógyász meg nem foglalkozik vele, én meg esetleg kifizetek egy vagyont, vagy végigjárom ezt az egész beutalósdit, akkor mit is csináljak vele utána? :S
Azon kívül h én tudni fogom mi van, mi értelme?! :S ajjjhhhh
Lion86
2018-03-07 11:13:08

Fbara, akkor ingyen van, de az enyém nem adott beutalót és mikor elvittem az eredményt, arra se mondott igazán semmit. Eddig 34 ezret fizettem és ebben még nincs benne az inzulinrezisztancia vizsgálat. Szerencséd van, ha ad a nőgyógyászod beutalót Egyébként ha tb-re szeretnéd, akkor ennek inkább az a menete, hogy kérsz a háziorvostól beutalót endokrinológiára, ott adnak majd beutalót hormon vérvételre... 1000 év mire meglesz. De próbáld meg a nőgyógyászt, hátha a tiéd normálisabb.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!