Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2018-03-15 11:45:15

Köszömöm LIon !:)
Ez a hónap nagyon furcsa volt nekem ,de valószínű igazad van !!:)
Nagyon szép a görbéd de még menszi nincs van remény !!!:)
Láttam olyan hőgörbét leesett a hője és a méhszáj lent és kemény vizes folyás bőséges és terhes volt ! :D
Neked a hő még szuper és a coverline 36.5 hol van az még !!:)
Encsy883
2018-03-15 11:38:29

Lion: Igen, ez pontosan így van ... nagyon nehéz nem rágörcsölni az egészre, főleg ha ugye nem jön össze egyhamar. Én elmondhatom, hogy a kislányommal tényleg abszolút nem volt semmi ilyen, de az hogy ő első próbálkozásra megfogant ez oltári nagy szerencse, most pedig egy nagy görcsforrás. Persze, férjemnek is mondtam mikor már beszélgettünk a tesó témáról, hogy biztos vagyok benne, hogy nem lesz még egyszer ilyen szerencsénk, nem is baj, ne értsetek félre, mégis rossz érzés amikor megjön a nem várt és az ember keresi az okokat, próbál változtatni, próbálja jobban figyelni magát, izgul a hőn, a ciklus alakulásán. Szerintem legalábbis ... persze azért az se mindegy, hogy mennyire görcsöl rá valaki a témára, de szerintem minél tovább ideig sikertelen a próbálkozás, annál jobban megfigyelhető ez, nem?

Szerinted kivegyem akkor azt a 36.6-os értéket? Vagy hagyjam még? Kislányom szerencsére már jobban van, most éjjel nem is kelt már, aludt ahogy szokott, párom is jobban van, úgyhogy azért 2 naponta összebújunk szerintem, főleg hogy itthon van még a héten. :-) Tesztelek minden nap, aztán meglátjuk mikor jön az az ovu.
Lion86
2018-03-15 11:26:15

Encsy, ha jóval korábban kelsz akár 2 tizeddel is magasabb lehet és a torokfájás is közrejátszhatott. Viszont, ha azt a napot nem vesszük figyelembe, eléggé egy tartományban van a hőd, szerintem túl sokat nem kell már várni az ovura. Nekem is most váratlanul jött még hamarabb, mint múltkor és délelőtt még tök negatív volt a teszt este meg már szinte világított a második csík. Szóval állj készenlétben az a tuti :)
Nekem holnapra biztos megjön, a hőm még nem esett le, de a méhnyakam teljesen levándorolt tegnap óta és keményedett is, a mai tesztet meg kár volt elpocsékolni.De legalább szép görbém volt most is. Már ovu után éreztem, hogy nem jött össze. Az első két hónapban nagyon rá voltam görcsölve, most tök lazán vettem, de hát tök mindegy görcsöl-e az ember, oltári hülyeség a "ne görcsölj rá" duma és rohadt bosszantó is :D
A görbe:
Encsy883
2018-03-15 11:02:03

Lion: persze, minden nap tesztelek! Igen, az a 36.6 akkor volt, amikor hajnalban kelnem kellett a kislányomhoz, és úgy is keltem, hogy fájt a torkom, nem éreztem valami jól magamat. Lehet amiatt magasabb az az értékem?
Mára még kék ovu tesztem van, aztán holnaptól expectem, meg még 2 db rossmannos, de amíg a hő, illetve a nyák nem azt jelzi, hogy közeledne az ovu, addig inkább ezeket használom el, és a rossmannosat pedig akkor, ha már valószínűleg várható a napokban. Aztán pedig kövi mensinél rendelek fastestről zöldet!

Te hogy állsz ma Lion??
Lion86
2018-03-15 10:48:05

Encsy, teszteltél mostanában?
Azt a 36,6-ot lehet, hogy majd később ki kéne venni, nem aludtál rosszul akkor?
Lion86
2018-03-15 10:46:23

Sziasztok!
Global, nagyon sajnálom ami Veled történt. Sajnos már többünkkel előfordult ilyen, együttérzünk Veled. Drukkolok, hogy most hamarabb sikerüljön a baba.
Erikasz, az első mért ciklusomban, ami nagyon cikcakkos volt, nekem is sokszor fájt az oldalam és nem jöttem rá mikor lehetett ovu, vagy biztos volt-e (valószínű, hogy ott valami csúnya progeszteronhiány volt, vagy amiatt is, hogy nagy valószínűséggel terhes voltam novemberben, mikor 10 napot késett és nagyon darabos volt.) De most az elmúlt pár napban vonalzód volt és ha a nyák és fájdalom is erre utalt én is inkább a későbbi időpontra tenném. Vagy még az is lehet, hogy az előző ciklusodban mégsem repedt meg a tüsző, az feszegetett még egy ideig, elöregedett és aztán kezdett érni egy másik.
erikasz
2018-03-15 10:32:51

Ovus fájdalmam ebben a ciklusban több alkalommal volt csak nem olyan ,olyan fura ilyen még nem volt !:)
Ti voltatok már igy ?

Adná Isten Encsy hogy rendes kerékvágásba kerülne a ciklusod és ovud még most legyen !!:)
erikasz
2018-03-15 10:28:46

De a ciklus már oda be is rakta régen !:( Nézzétek meg .

http://www.ciklus.hu/images/diagramok/ad744a801353e95e1710f9e74cefe010_180221_180315_1521072000_.png
erikasz
2018-03-15 10:25:32

Vagyis ha holnap 36.6 lesz akkor nem odateszi a gép ahol volt az ovus fájás !:(
Encsy883
2018-03-15 10:24:49

Global: nagyon sajnálom ami történt, kívánom, hogy mihamarabb sikerüljön ismét teherbe esned és hogy minden rendben legyen!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!