Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Jó reggelt lányok ! :)
Én ma igy :)
Ki érti ezt ?
Vagy most van ?
gyémánt7
2018-03-16 07:22:59
Amadeen margaréta örülök a jó híreknek !
Lion neked hogy alakult a hőd? Remélem neked nem esett le úgy mint nekem! Szerintem nekem már csak órák kérdése és megjön :-(
Lion86
2018-03-15 20:49:43
Margaréta örülök, hogy Te is jó hírrel jöttél, kívánom, hogy a további vizsgálatokon is minden rendben legyen!
Lion86
2018-03-15 20:48:12
Amandeen, ez csodás hír :) Remélem el sem kell mennetek a lombikig. De azt nem értem, hogy, miért akadály az alacsony AMH, ha láthatóan van még alkalmas, jól fejlett petesejted. Valahol olvastam, hogy az AMH se egy kizárólagos érték, ami jelzi a petesejtek, petefészkek állapotát. Meg miért bevett szokás a stimuláció, ha magától is beindult a peteérés... A saját dokimat sem értem, miért akar Clostyt felírni, amikor egyértelműen van peteérésem és szép a görbém. Ki érti ezt...
Sok erőt és sikert kívánok Nektek! :-*
Encsy883
2018-03-15 19:14:11
Amandeen: köszi neked is! :-) meglátjuk, hogy alakulok majd.
Örülök, hogy neked máris van domináns tüsződ! Reméljük hamarosan sikerrel jártok, így vagy úgy mindegy! :-) csak pozitívan! ;-)
erikasz
2018-03-15 18:46:55
Szívesen Encsy!
erikasz
2018-03-15 18:20:26
Amandeen : De jó !!!:)
Fejet fel és látod meg van az eredmény, már korán domináns tűsző lett ! )
A ciszta ott van még ?
Margaréta :Nagyon örülök minden rendben van veled !:)
Encsy883
2018-03-15 18:12:22
Köszi erikasz: lényeg a lényeg, hogy lehet még bármikor az ovum. Mivel tegnap nem volt domináns tüszőm, igy nem hiszem hogy holnap lenne ovum, valószínűleg később lesz akkor most, ha lesz egyáltalán ...
erikasz
2018-03-15 18:05:16
Encsy igy 15 napon lenne !
De azt nem lehet tudni előre mit mérsz ! :)
Amandeen
2018-03-15 18:01:11
Tegnap én is voltam dokinál, és látott egy 22,5 mm domináns tüszőt, szóval javasolta, hogy mindenképp akciózzunk, aztán hátha sikerül. Egyébként pedig további vizsgálatokat kell elvégeztetnünk az inszeminációhoz, meg kezdhetjük gyűjteni a papírokat a lombikhoz is. Azt javasolta, hogy amíg a szükséges leletek meglesznek a lombikhoz, addig se vesztegessük az időt, addig csinálhatunk 1-2 inszemet, hátha bejön. Ma még mindig vonalzó, úgyhogy ha holnapra felmegy a hőm, akkor ma van az ovum. Nem tudom. Tegnap este voltunk együtt. Esetleg még ma is este is megpróbáljuk, talán 24 alatt termelődik elég kiskatona, hogy megtámogassuk tegnapi sereget.
Amúgy most Ördög Nóra Pozitív című könyvét olvasom, hogy össze tudjam szedni magam, és rákészüljek mindarra, ami vár rám. Jajjj, remélem, hogy engedélyezik majd a lombikot, nálam ugye a határérték alatti AMH lehet az akadály. :(
A görbém.
Én ma igy :)
Ki érti ezt ?
Vagy most van ?