Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-03-16 15:47:09

Erikasz, az alacsony AMH végülis nem azt jelenti, hogy nincs több tüsző, hanem azt, hogy kevés van már, és pl. 1-2-3 év múlva bekövetkezhet már a menopauza. :(
Amandeen
2018-03-16 15:43:11

Encsy, igen, ez még negatív, erősödik az majd. Az UH-s eredményed alapján én azt gondolom, hogy van még pár napod ovuig, mivel azért kell pár nap a tüszőnek, hogy növekedjen. Holnap még nem lesz ovud, de a napokban várható. Tojcsis nyák lehet 3--5 napig is ovu előtt.
Úgy tudom egyébként, hogy egy tüszõ 20mm nagyság felett reped meg, és naponta max. 2mm-t nő, tehát nem megy az olyan gyorsan. Mondjuk, ha holnap este tesztelnél pozitívat, akkor is mondjuk 36 órával később várható az ovu, tehát 2-3 napot mindenképp mondanék az ovuig.
Encsy883
2018-03-16 15:39:36

Okés, csinálok akkor mindenképpen este is! Most már csak azt nem értem akkor, hogy a hőmmel mi van. :-D elvileg ha holnap kevesebbet mérnék, majd pedig emelkedne akkor az is a kövi napokra mutatná, igaz? Kíváncsi leszek nagyon. :-)
erikasz
2018-03-16 15:32:08

Amandeen : Szerintem ciszta nincs !!!
Hogy lenne kevés az AMH mikor tele vagy tüszővel nem igaz !
Ezt én el sem hiszem !
erikasz
2018-03-16 15:28:27

Encsy:Ez majdnem pozi ,szerintem este csinálj egyet !

Én meg hogy fájt a hasam kamillát ittam és szerintem ösztrogént tartalma miatt esett a hőm ,a multkor is igy volt !
Estére megittam 1 pohárral és le is esett a hőm és meg jött a menszeszem !
Most megint iszom kiváncsi vagyok mi is történik ! :)
Vagy beindítsa az ovut ,ösztrogén termelése miatt vagy nem tudom ,de Isten sugalja ! :)
Amandeen
2018-03-16 15:27:58

Erikasz, a cisztával kapcsolatban nem mondott a dokim semmit sem, tehát gondolom, nincs már meg. Most csak tüszőt látott, megint a jobb petefészkemben, ott volt a múltkor is.

Lion, hát remélem, hogy az AMH ellenére megadják majd a lehetőséget, hogy csatlakozzunk a lombikprogramhoz. Igazából az a gond ilyen alacsony AMH-nál, hogy kevés az esély arra, hogy jól reagál vagy hogy egyáltalán reagál a szervezet a stimulálásra. :( Lombik esetén ugye az a cél, hogy minél több petesejtet tudjanak leszívni, ezért kell a stimu, hogy egyszerre több érjen meg, meg ugye mesterségesen szabályozzák a ciklust, hogy kiszámítható legyen a beültetés időpontja, stb. A dokinőm azonban még egy lehetőséget vázolt, ugyanis olyan is van, hogy ciklusonként csak 1-1 petesejtet szívnak le (tehát enyhébb módon vagy nem is stimulálnak), és amikor összejön 5-6 vagy esetleg több, akkor termékenyítik meg és ami megmarad azt beültetik. Ehhez ugye fagyasztani kell a petesejteket, amit külön kell fizetni, de még ez is egy jó megoldás lehet. Bízom benne, hogy bárhogy lesz is, valahogy sikerül majd sikerre vezető megoldást találnunk.
Encsy883
2018-03-16 13:17:03

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=33520180316_130755.jpg

Mit gondoltok? Csináljak este is?
Lion86
2018-03-16 12:53:06

Viszont előfordulhat már holnap is, lehet, hogy most este is kéne tesztelned.
Lion86
2018-03-16 12:39:37

Köszi Encsy :) Veszek ma még tesztet, mert elfogyott, hátha másfajta mutat valamit :D
Lion86
2018-03-16 12:38:23

Encsy, amikor puhul (nekem már előtte 3 nappal szokott) nehezebb is megállapítani, hogy nyitva van-e, de azt biztos észre fogod venni, ha teljesen nyitva van. Nekem ovu napján szokott egész nap nyitva lenni. A nyák is jöhet már előtte akár 3 nappal is. Szerintem 2-3 napon belül várható.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!