Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz, az alacsony AMH végülis nem azt jelenti, hogy nincs több tüsző, hanem azt, hogy kevés van már, és pl. 1-2-3 év múlva bekövetkezhet már a menopauza. :(
Amandeen
2018-03-16 15:43:11
Encsy, igen, ez még negatív, erősödik az majd. Az UH-s eredményed alapján én azt gondolom, hogy van még pár napod ovuig, mivel azért kell pár nap a tüszőnek, hogy növekedjen. Holnap még nem lesz ovud, de a napokban várható. Tojcsis nyák lehet 3--5 napig is ovu előtt.
Úgy tudom egyébként, hogy egy tüszõ 20mm nagyság felett reped meg, és naponta max. 2mm-t nő, tehát nem megy az olyan gyorsan. Mondjuk, ha holnap este tesztelnél pozitívat, akkor is mondjuk 36 órával később várható az ovu, tehát 2-3 napot mindenképp mondanék az ovuig.
Encsy883
2018-03-16 15:39:36
Okés, csinálok akkor mindenképpen este is! Most már csak azt nem értem akkor, hogy a hőmmel mi van. :-D elvileg ha holnap kevesebbet mérnék, majd pedig emelkedne akkor az is a kövi napokra mutatná, igaz? Kíváncsi leszek nagyon. :-)
erikasz
2018-03-16 15:32:08
Amandeen : Szerintem ciszta nincs !!!
Hogy lenne kevés az AMH mikor tele vagy tüszővel nem igaz !
Ezt én el sem hiszem !
erikasz
2018-03-16 15:28:27
Encsy:Ez majdnem pozi ,szerintem este csinálj egyet !
Én meg hogy fájt a hasam kamillát ittam és szerintem ösztrogént tartalma miatt esett a hőm ,a multkor is igy volt !
Estére megittam 1 pohárral és le is esett a hőm és meg jött a menszeszem !
Most megint iszom kiváncsi vagyok mi is történik ! :)
Vagy beindítsa az ovut ,ösztrogén termelése miatt vagy nem tudom ,de Isten sugalja ! :)
Amandeen
2018-03-16 15:27:58
Erikasz, a cisztával kapcsolatban nem mondott a dokim semmit sem, tehát gondolom, nincs már meg. Most csak tüszőt látott, megint a jobb petefészkemben, ott volt a múltkor is.
Lion, hát remélem, hogy az AMH ellenére megadják majd a lehetőséget, hogy csatlakozzunk a lombikprogramhoz. Igazából az a gond ilyen alacsony AMH-nál, hogy kevés az esély arra, hogy jól reagál vagy hogy egyáltalán reagál a szervezet a stimulálásra. :( Lombik esetén ugye az a cél, hogy minél több petesejtet tudjanak leszívni, ezért kell a stimu, hogy egyszerre több érjen meg, meg ugye mesterségesen szabályozzák a ciklust, hogy kiszámítható legyen a beültetés időpontja, stb. A dokinőm azonban még egy lehetőséget vázolt, ugyanis olyan is van, hogy ciklusonként csak 1-1 petesejtet szívnak le (tehát enyhébb módon vagy nem is stimulálnak), és amikor összejön 5-6 vagy esetleg több, akkor termékenyítik meg és ami megmarad azt beültetik. Ehhez ugye fagyasztani kell a petesejteket, amit külön kell fizetni, de még ez is egy jó megoldás lehet. Bízom benne, hogy bárhogy lesz is, valahogy sikerül majd sikerre vezető megoldást találnunk.
Viszont előfordulhat már holnap is, lehet, hogy most este is kéne tesztelned.
Lion86
2018-03-16 12:39:37
Köszi Encsy :) Veszek ma még tesztet, mert elfogyott, hátha másfajta mutat valamit :D
Lion86
2018-03-16 12:38:23
Encsy, amikor puhul (nekem már előtte 3 nappal szokott) nehezebb is megállapítani, hogy nyitva van-e, de azt biztos észre fogod venni, ha teljesen nyitva van. Nekem ovu napján szokott egész nap nyitva lenni. A nyák is jöhet már előtte akár 3 nappal is. Szerintem 2-3 napon belül várható.