Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Gyémánt: köszi, szerencsére már jobban van a kislányom, reméljük így is marad! :-) Apa is már jobban, én egyelőre jól, bár érzem kicsit a torkomat pár napja, remélem nem betegszem le, mire apa megy vissza dolgozni ...
Lion: Simán lehet még negatív a teszt, hiszen ha még csak a mensinek meg se kéne jönni, akkor elég korai még! Amíg a hőd nem esik le, addig van remény!! ;-) én szorítok Neked nagyon!
erikasz: tényleg nagyon érdekes a helyzet, de hamarosan kiderül nálad is, hogy lesz az ovud!
Encsy883
2018-03-16 12:30:59
Nahát lányok nagyon érdekes a helyzet. Ma már expect lh ovu tesztet csináltam, halvány csík van rajta, de ugye még így se pozitív, viszont tojásfehérjeszerű a nyákom, maximálisan nyújtható! Méhnyak közepesen fent, lágy és kicsit mintha nyitva lenne, de ez nem 100%! Szóval nem tudom mi van, lehet hogy már készülődik és a következő napokban várható? Előző ciklusban is ugye 36.5ről esett a hőm és utána ment fel 36.7ig, és azelőtti ciklus végén is 36.7 volt 1 hétig a hőm, szóval amíg erre nem megy fel, addig szerintem tuti nem volt ovum. Talán van még remény, hogy a napokban lesz? :-)
Lion86
2018-03-16 11:55:10
Köszönöm Erikasz :)
Remélem most már Neked is meg lesz az ovud. Egyébként mikor a szervezet próbálkozik és meg akar repedni a tüsző, akkor is ilyen lehet a nyák, mert rákészül, de mégsem történik meg, többször is előfordulhat a ciklus során, ha elsőre nem reped meg. Bár nekem nincs sosem tojásfehérjés nyákom, azért olvasgattam róla. Drukkolok, hogy most már ki is szabaduljon, ha eddig készülődött. :)
erikasz
2018-03-16 11:00:37
Gyémánt :Ez igy van ,mintha nem is az én szervezetem lenne !:(
De neked holnap az érzéseim azt diktálják magas lesz a hőd meglátod !!:)
Lion :Én éreztem csak nem írtam meg, hogy magasabbat fogsz mérni megfordul a hőd ! Adja a Jó Isten babás légy !:)
erikasz
2018-03-16 10:11:37
Lion : Mi a fene van velem is méhszáj fent lágy és tegnap krémes folyás azt hittem megtörtént,hőm is felment 36.5 re , ma meg megint tojcsi hő leesett 36.2 re ! Szerintem is azért vannak ilyen érzéseim kinlódik a szervezet szurkál a hasam ,majd Isten eldönti mi is legyen !!:)
Lehet most lesz egészséges tüszőm ,eddig selejt volt !!:)
Lion86
2018-03-16 10:10:00
Velem nem tudom mi van, mivel nem esett a hőm, teszteltem, de tök negatív. Szerintem 2-án volt az ovum, hiába volt már fent a hőm, a teszt is 1-én este volt pozitív és még másnap reggel is. Ezek szerint meg holnap kéne jönnie vagy holnapután.
gyémánt7
2018-03-16 10:08:54
Enycsy hogy vagytok? Kislányod jobban van már? Te nem másztál bele jobban?
gyémánt7
2018-03-16 10:06:11
Erikasz, mintha nem a saját görbédet vezetnéd!!!! Nagyon érdekes ! Szerintem is még csak most lesz.
Lion86
2018-03-16 10:05:43
Jó reggelt Lányok!
Gyémánt, sajnálom, hogy leesett a hőd.
Hű, hát ez tényleg érdekes Erikasz, most már nem tudom elképzelni, mi történik. Ha most megjönne, úgy néz ki, mintha a 14.napon lett volna ovud.
Encsy, ha nem lettél volna ultrahangon, felmerülne bennem, hogy a 10. napon volt ovud, de így valószínű, hogy még fog lefelé menni a hőd. A tesztek ugyanolyanok voltak eddig?
Encsy883
2018-03-16 08:53:44
Jó reggelt!
Nahát erikasz, ez aztán tényleg nagyon érdekes. Így biztos most lesz majd a peteérésed!
Lion: Simán lehet még negatív a teszt, hiszen ha még csak a mensinek meg se kéne jönni, akkor elég korai még! Amíg a hőd nem esik le, addig van remény!! ;-) én szorítok Neked nagyon!
erikasz: tényleg nagyon érdekes a helyzet, de hamarosan kiderül nálad is, hogy lesz az ovud!