Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Lion86
2018-03-14 17:03:23

A szöveget nem engedi kimásolni, de itt ír az anovulációról. Magas ösztrogénszinttel is jár és ez nem volt az eredményeden. A hő nem emelkedne, vagy nagyon cikcakkolna a görbe és az ovuteszt sokáig pozitív lenne, vagy sosem, mert nem tud megrepedni a tüsző és kínlódik a szervezet. Ez egyik se jellemző rád gondolom (a múlt ciklust kivéve).
Engem 11. napon küldött a doki, de tudom, hogy ott nem fog látni semmit, mert a 18. napnál hamarabb nem valósznű, hogy lesz ovum, sőt eddig a 20. nap előtt szinte sosem volt.

http://egeszsegpercek.com/nok-egeszsege/amire-minden-nonek-figyelni-kell-a-horomon-egyensuly-zavarai-okok-tunetek-kezelesek/
Encsy883
2018-03-14 16:50:10

Lion: igen én is pont azt számolgattam, hogy ha most rendben lesz a ciklusom, akkor még jó pár nap van ovuig, de mivel sose voltam ilyen ultrahangon, így nem tudom mikor kéne már látszódnia a domináns tüszőnek. Meg ugye alapjáraton a 12. napot mondta a dokim ultrahangra, de mivel pénteken nem dolgoznak az ultrahangozóban, így csak ma tudtam menni, a ciklus 10. napján.
És mit gondolsz, a hő alakulása, illetve az ovu teszt, a nyák, igazolják azt, hogy van peteérés? Gondolom ha nincs peteérés, akkor nem lesz pozitív teszt, és a hő se mutatja meg. Jól gondolom? :-)
Anitacool
2018-03-14 16:49:46

Encsy, ha már lett volna tüszőrepedés, azt látta volna a dokid az UH-on. Még előtte lehetsz, ahogy Lion írta. Lion neked én még drukkolok, nem nagy ez a csökkenés. Reméljük, holnap többet mérsz! ;-)

Margaréta, Kerie, Amandeen látom húzzátok a vonalzót :-)

Erikasz jól kitolódott most magadhoz képest, reméljük elég lesz a sikerhez! :-)

Nem tudtam mostanában követni a fórumot, csak adatot rögzíteni léptem be mostanság. Kicsit sűrű minden most, sok dolog összejött, nem nagyon van időm/energiám jönni olvasni minden nap, de drukkolok mindenkinek! Lett új kismamánk?
Lion86
2018-03-14 16:41:02

Encsy, ha a megszokott szerint alakul a mostani ciklusod, akkor még bő egy hét van, amíg jönnie kéne az ovunak. Sok tüsző indul növekedésnek minden ciklusban és ezek közül lesz egy, a domináns, amelyik meg is reped, de a ciklus elején még mind ugyanolyanok és ha az átlagos ciklushosszodat nézzük, még az elején vagy. Szerintem még ezután fog "kiválasztódni" a domináns.
Encsy883
2018-03-14 13:36:25

Lehetséges, hogy ebben a ciklusban nem is lesz peteérésem? Vagy egyáltalán nincs is?
Margaréta88
2018-03-14 13:22:44

Encsy: szerintem még nem volt ovud, de azt hogy már lennie kellene-e dominánsnak, azt nem tudom, szerintem kéne amúgy. Hátha a többiek jobban értenek hozzá :)
Encsy883
2018-03-14 10:39:58

Na lányok, meg is volt az uh! Nem találtak semmi eltérést, vagy problémát, viszont jelenleg nincsen domináns tüsző, csak sok apró tüsző. Ez mit jelent? Lehet azért, mert csak később lesz ovum, vagy mert már volt?
Kerie
2018-03-14 10:18:40

Én ma nem mértem, de még nem is túl érdekes :)
Amandeen
2018-03-14 08:40:12

Itt pedig az enyém.
Margaréta88
2018-03-14 08:25:20

Az enyém nagyon izgi :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!