Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Holnapra már nekem is berakja a gép arra a napra, amikor az ovus fájdalom volt ha a hőm 36.4 is lesz :)
erikasz
2018-03-15 09:59:28
Itt a görbém ,felment a hőm 36.5 re ,és a lényeg krémes folyásom lett ! :)
Már az ovu az biztos megtörtént !:)
erikasz
2018-03-15 09:54:40
Globál :Üdvözöllek !
Rettenetesen sajnálom ami veled történt ! :(
Én is ugyan ezen át mentem, tudom mit érzel drága ,veled vagyunk mindannyian ! :)
Anitacool
2018-03-15 01:03:12
Global szívből sajnálom, átérzem a helyzetet. Kívánom, hogy mielőbb megérkezzen a vigaszbabátok! Szerintem mindenképp vezesd a hődet, hogy lásd, hogy áll helyre a rend a szervezetedben. Nagyon sajnálom :-(
global
2018-03-15 00:07:10
Sziasztok!
Megint elég rég írtam, amikor pozitív lett a tesztem, sajnos nem lett szívhangja a babának, így missed ab. lett a vége a 10 héten.
Most 8 hetet kell várnunk az újra kezdéshez! :((
Lehet hogy visszatérek a hőmérőzéshez reggelente!Remélem most nem újabb 2 évet kell próbálkoznunk :(((
Mindenkinek szorítok és jó pihenés kívánok!
erikasz
2018-03-14 21:46:41
Fbara :Kellemes pihenést kívánok nektek ! :D
Örülök hogy jelentkeztél , hogy jól vagy ,és nagyon boldognak tűnsz ! :D
Mi is megpróbáljuk párommal kellemesen együtt eltölteni a hosszú hétvégét !:)
Köszönöm szépen Barbi !
A Jó Isten legyen veletek utatokon vigyázzon rátok !!!
puszi...
Encsy883
2018-03-14 20:14:33
Fbara: örülök, hogy jelentkeztél! :-) Érezzétek nagyon jól magatokat hétvégén! Reméljük bejön ez a mérés nélküli ciklusod! ;-)
fbara90
2018-03-14 19:54:59
Sziasztok! :)
Erikasz köszönöm az érdeklődést! Jól vagyok, most csak csendes megfigyelő vagyok a fórumon. Még nem mértem ebben a ciklusban. Semmi nem is történt velem,nincs semmi tünetem. Teázom minden nap. Majd jövő héten lesz várható a peteérésem. :) holnap elutazunk a Dunakanyarba. Nagyon sok havat ígérnek! :D már várjuk a kikapcsolódást! :)
Jó pihenést kívánok nektek is a hosszú hétvégére! Megy a drukk továbbra is mindenkinek!
Puszi
Erikasz: örülök, hogy meg volt az ovud! ;-)