Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Amandeen
2018-03-15 17:50:25

Global, rettenetesen sajnálom, ami történt! Kívánom, hogy hamar siker koronázza a próbálkozásotokat!

Encsy, a hő lehet hullámzó, tehát leeshet még újra. Így voltam én is az előző 70 napos ciklusomban. Ha nincs ovuláció, akkor nincs hőemelkedés sem! Mivel nem ment fel a hőm, tudtam, hogy nem volt ovum. A nyákom állandóan krémes volt, és mikor végre megjelent a tojcsis nyák, tudtam, hogy végre lesz ovum. Amíg kimaradt az ovu, az LH tesztek majdnem pozik voltak, de mégsem, egyszer sem volt pozitív, úgyhogy abbahagytam a tesztelést. A szervezet a sikertelen tüszőrepedés után néhány nappal újra próbálkozik, nő egy újabb domináns tüsző, és ha annak sikerül megrepednie, akkor lesz ovu, csak egy kissé elhúzódik így a ciklus. Nekem életem leghosszabb ciklusa volt ez, remélem, több ilyen nem lesz.
Nézd csak, csatolom a görbém. Ezen látszik, hogy többször is leesett a hőm, próbálkozott a szervezet, de nem lett tüsző, ami megrepedjen, míg végre felébredt egy, és utána szépen fel is ment a hőm!
Encsy883
2018-03-15 17:45:22

Erikasz: És hogy alkulna a hőm, ha 15-16. napon lenne ovum?
Margaréta88
2018-03-15 17:36:13

Sziasztok!
Ma voltam dokinál, minden rendben volt. Első lépésként majd mennem kell 3. és 21.napi vérvételre. Páromnak is javasolta andrológus felkeresését. Majd meglátjuk mi lesz.
erikasz
2018-03-15 17:16:10

Ha lefelé megy akkor ,erre számithatsz !
erikasz
2018-03-15 17:09:50

Encsy :Igy is erre számithatol !
Encsy883
2018-03-15 13:48:26

Na ki is vettem, így akkor szerintetek mi várható? Innen vagy esnie kell, majd emelkedni? Vagy lehet, hogy megemelkedik kicsit, utána leesik és úgy megint emelkedik? :-D
Encsy883
2018-03-15 13:45:15

Lion: igen, teljesen igaz! :-) Bizonyos fokig szerintem kell is, hogy "rágröcsöljön" az ember, vagyis hogy foglalkozzon a témával, hogy akarjon figyelni a teste jelzéseire, hiszen tényleg nem mindegy, hogy csak úgy találomra próbálkoznak sokáig, aztán kiderül, hogy abszolút nem is akkor van az ovu, úgy nagyon nehéz teherbe esni! :-D volt olyan ismerős, akiknél 1 évig csak azért nem jött össze a baba, mert középidőben próbálkoztak, közben pedig mensi után 1 héttel volt a csajnak ovuja, amint ez kiderült ultrahangos követéssel, első próbálkozásra teherbe is esett. Szóval igen, nagyon sokat jelent, ha figyeljük magunkat.

Oké, akkor azt inkább kiveszem! :-) Szerencsére a kislányomat se szokta túlságosan megviselni a betegség, bár eddig a 26 hónap alatt csak néhányszor volt megfázásos dolog, most is 1.5 nap alatt úgy néz ki, hogy nagyjából helyre is jött.
Lion86
2018-03-15 13:15:08

Ja és Encsy, szerintem vedd ki inkább azt az értéket. Örülök, hogy jobban van a kislányod :) A kisfiam is beteg most, de szerencsére könnyen át szoktam vészelni.
Lion86
2018-03-15 13:11:23

Köszi Erikasz, hát meglátjuk mi lesz holnap.
Encsy, én pont fordítva vagyok, mindkét gyermekem nehezen jött össze és ezért most is hosszú harcra készülök, de azért próbálom csökkenti a próbálkozással eltelt időt, ezért is kezdtem mérni, tesztelni és vizsgálatokat csináltatni. Emlékszem, mikor először láttam a drogériában LH tesztet, csak néztem, hogy Jézusom, ki használ ilyet, biztos csak a mániákusok. Azóta már egész másképp látom a dolgot. Azelőtt azt sem tudtam, hogy a luteális fázis állandó és még sok minden mást sem, a nyákról, hőről, méhnyakról... Ha a második fiamnál is alkalmaztam volna a megfigyelést, valószínűleg előbb sikerült volna (bár ez sem garancia), mert utólag megnézve (az együttléteket legalább régen is feljegyeztem), összesen 2x voltunk együtt a bő másfél év alatt ovu környékén. Gondolom a tea azért segített, a 16. hónapban kezdtem el inni. Most egy hónapja iszom és szedem a vitaminokat. Remélem azért most megspórolok néhány hónapot az önmegfigyeléssel.
A rágörcsölésnek is vannak szintjei, de ha figyeljük a testünk jeleit és kiborulunk, ha mégis megjön, ez még messze nem az a görcsösség, amiről hallottam egy-két esetben, mint pl. az illető már a szexet sem igazán tudta élvezni, ovukor tombolt, ha nem tudtak együtt lenni és dühöngve hisztériázott, ha megjött neki. Másra sem tudott gondolni és másról beszélni, mint a baba témáról. Fórumokon is találkoztam ilyennel és konkrétan a párom volt felesége is ezt csinálta. Szóval szerintem mi még egészségesen vagyunk rákattanva a témára :)
global
2018-03-15 12:07:06

Sziasztok!Köszönöm a biztató szavakat!Jól esett!
Még csak 1,5 hete volt a műtét, most még nem mérek de talán jövő héten megint elkezdem!
Szép hétvégét mindenkinek!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!