Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz én így állok ma:
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=319CB8EC593_EB81_465D_9AB.jpeg
erikasz
2018-03-24 14:30:15
Amandeen : Én voltam igy ebben a ciklusban ,még a lutelárisban is volt vizes és a 24 nap tojcsis !
De megvolt az ovum szerintem csak alacsony hővel ,lehet kevés a progim !
erikasz
2018-03-24 14:26:16
Amandeen: Nagyon szépen köszönöm neked a segítséget drága vagy !!!:D
erikasz
2018-03-24 14:24:39
Kerie :Nagyon boldog vagyok hogy csak megtörtént az ovud ,de látszik is a fokozatos emelkedett !!:D
erikasz
2018-03-24 14:22:37
Fbara :Ne izgulj én is voltam ilyen helyzetben én is ittam ,nem befolyásol semmit 2 nap !
Jó utat nektek ,kellemes pihenést !
Isten legyen veletek utatokon drága Barbi !
Kerie
2018-03-24 14:13:54
Sziasztok, az én görbém most ilyen. Ahhoz képest, hogy 14-15.napon volt eddig mindig ovum, ez elég fura. Hétfőn még kicsinek mérte a doki a tüszőt és az endometriumot is, ezért 2 nappal eltolta az inszemet. Tegnap és ma megvolt a beavatkozás, ma végre a tojásfehérjés a nyák is. Kezdek megnyugodni, hogy mégis volt ovu.
Encsy883
2018-03-24 13:44:42
Csináltam ovu tesztet ma is, már negatív bár még mindig van második csík. Mit gondoltok, a mai leesés jelentheti azt, hogy holnap elkezd emelkedni és meglesz végre az ovum, vagy pedig megint meg fog jönni?
Amandeen
2018-03-24 13:24:53
Erikasz, szerintem is a teljes hormonsor mutatja meg, hogy mi is a helyzet, de csináltass mindenképp AMH-t is, az mutatja meg, mennyire vannak kimerülőben a petefészkek. Az FSH értéke is sokat számít majd ebben.
Anitacool, hát igen, az együttlét miatt is kételkedem kicsit a nyákban, most olyan, hogy tényleg nem tudom kategorizálni. Annyi a bizonyos, hogy máskor együttléttől függetlenül, ovu után olyan testápolós, krémes fehér, egyértelműen. De most olyan vizes, néha kicsit opálosan fehér, de vizes, kissé ragacsos, de messze a krémestől, meg olykor olyan tojcsis, átlátszó, nyújtható, mint pl. tegnap este volt, meg már ma is tapasztaltam, de olyan, mintha nem állandó jelleggel lenne ilyen. Szóval halvány lila gőzöm sincs, hogy most mi van. Tegnapelőtt délután voltunk utoljára együtt, szóval azóta a nyák milyensége már nem attól függ. Nektek volt már ilyen?
fbara90
2018-03-24 11:53:35
Sziasztok Csajok!
Csak egy gyors bejelentkezés.... Úgy néz ki nem volt mégsem még ovum. Úgy néz ki a 36.6-os mérés a rossz.az a baj hogy a 36.6os mérés után már 2 napja palastfu teát ittam. Most hazautaztunk a szülőkhöz.. Ovutesztet se hoztam magammal meg málna team sincs.jól kiabáltam magammal. Erikasz szerinted mennyit befolyasol most h rossz teát ittam? ?? Bekeverhet nagyon??
Jobbat most nem tudok. Figyelem a nyákot. Majd vasárnap megyünk haza. Akkor jövök bővebben.
Puszi nektek!
erikasz
2018-03-24 11:43:50
Anitacool :Köszönöm szépen,nagyon aranyos vagy !:D
A görbéd hol van ?
Te hol jársz már ?
A véres pecsét meg ciklus 13 napján volt ,a lutelárisom régebben 12 ,13 nap volt !
Lehetséges ,petefészek kimerültségtől is a rövidebb luteláris, ezt tudom !
http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=319CB8EC593_EB81_465D_9AB.jpeg