Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Natus
2018-03-23 20:11:30

Anita34: Nagyon aranyos vagy, köszönöm a kedves szavakat.
Kívánok jó egészséget Nektek a kicsivel,biztos hogy minden rendben lesz.
Encsy883
2018-03-23 19:17:34

Köszi lányok, akkor a napokban úgyis kiderül a hőből. :-) azért akkor ma még biztos ami biztos elkapom apát, aztán meglátjuk mi lesz. :-D
erikasz
2018-03-23 18:59:22

Anita34 :Köszönöm szépen drága vagy !:D
Amandeen
2018-03-23 18:56:06

Encsy, hallottam olyan esetekről, amikor a pozi ovu teszt napján volt az ovu, tehát az is lehet, hogy ma van az ovud, lehet, hogy holnap lesz. Minden attól függ, hogy az LH szint felszálló vagy leszálló ágát csíped el, és hogy a te szervezetedben milyen hamar jelenik meg az LH, mivel ugye a vérben mutatható ki hamarabb, a vizrletben csak később jelenik meg.

Erikasz, valóban furcsa a görbéd, de hát a napokban majd kiderül, hogy is van ez.

Anita34, de jó, hogy jelentkeztél, örülök, hogy minden rendben! :-)

Fbara, sanszos, hogy azért lett kevesebb, mert kilógott a szádból, holnap is mérj, és akkor majd többet tudunk.

Nekem most egy olyan gondom van, hogy merjem-e elkezdeni szedni az Utrogestant? Ugye az progeszteront tartalmaz, tehát szigorúan ovu után lehet csak elkezdeni. Mi legyen? Szedjem be ma vagy várjam meg vele a holnap estét? Javaslatok?
Anita34
2018-03-23 18:43:19

Erikasz, köszönöm, nagyon aranyos vagy! Ez vagy Te, aki nem adja fel és aki állandóan erőt ad itt Mindenkinek a hatalmas hitével!
Minden rendben lesz az eredményeddel, biztos vagyok benne! Várjuk majd Hétfőn. Vigyáz rád is az Úr! És nagyon örülök, hogy ilyen energikus vagy!
Anita34
2018-03-23 18:43:18

Erikasz, köszönöm, nagyon aranyos vagy! Ez vagy Te, aki nem adja fel és aki állandóan erőt ad itt Mindenkinek a hatalmas hitével!
Minden rendben lesz az eredményeddel, biztos vagyok benne! Várjuk majd Hétfőn. Vigyáz rád is az Úr! És nagyon örülök, hogy ilyen energikus vagy!
erikasz
2018-03-23 18:32:13

Encsy :Köszönöm neked a kívánságot !:D
Azért ment fel mert ,megtörténik vagy megtörtént ez is benne van !
Valakinek fokozatosan emelkedik valakinek 0,1 tizedeket ,de ha 4 napon keresztül emelkedett meg van, akkor megtörtént az ovu !:D
erikasz
2018-03-23 18:27:32

Anita34:Nagyon örülök hogy a pici fiúval ,minden rendben ,olyan boldog vagyok,hála a Magasságos Jó Istennek !!
Velem minden rendben ,az izotop vizsgálat eredménye majd hétfőn lesz értékelve ,majd mindent meg írok !
Olyan erősnek érzem magam mint 25 évesen, mióta meg katétereztek !:D
Reménykedek jók az eredményeim !
A kesze - kusza hőgörbém, hátha a napokban szépen kialakul ,Kérem az Úrat ,nem adom fel az utolsóig kitartok ez vagyok én !:D
Vigyázzon rátok a Jó Isten ! Puszi
Encsy883
2018-03-23 17:59:01

Erikasz: szorítk, hogy magasabb legyen ismét a hőd! ;-)

Mit gondolsz, nálam mi lehet? Mára full pozi lett az ovu teszt, reggel 1 tizeddel már magasabb volt a hőm. Most ez mit jelent?
erikasz
2018-03-23 17:55:32

Anitacool :Köszönöm a segitséget!!:)
Remélem 24 nap volt az ovum , akkor volt tojcsinyák és szurkálás az oldalamnál !
Most a derekam mellem leszakad derékmelegítőn feküdtem az előbb !
Megfázva sem vagyok ,vízeletem sem csíp ....
De ez nem menszi jele az biztos ,akkor a hasam alja fáj rettenetesen és görcsöl ,szédülni is szoktam és huzgálja a görcs a lábam !
Majd holnapi hőmből kiderül minden !:D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!