Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Erikasz a hőd alapján lehetett peteérésed, nem kizárt, hogy jól jelöli a rendszer. Lehet nem csak a follikuláris, de a luteális hossza is más volt ebben a ciklusban. A hormonsor mutatja majd meg :-)
Amandeen ha még nem krémes a nyák, akkor szinte biztos, hogy még nem volt ovu! Hacsak nem az együttlét miatt vagy bizonytalan a nyákban. Legyetek résen :-)
Encsy883
2018-03-24 08:42:21
Erikasz: igen, így van! :-) az a legfontosabb!
erikasz
2018-03-24 08:29:23
Fbara :Hogy állsz ?
erikasz
2018-03-24 08:25:20
Encsy :Köszönöm !
Nekem ez is sokat jelent ,hogy rendeződik a ciklus !
Mert ahoz hogy babás légy ,az a legfontosabb !!:)
Műtét után mindig lerövidülnek a ciklusaim nagyon !
De lehet a stressz !
Utána rendeződik mindig !:)
erikasz
2018-03-24 08:19:32
Amandeen : Együtt érzek veled !
Most ebben a ciklusban nekem is fura volt minden ,minden más !
De én szerintem 0,1 tized vissza esés nem jelenti azt, hogy nem történt meg ,a holnapi hőd magas lesz az biztos !
Encsy883
2018-03-24 08:16:20
Erikasz: sajnálom, hogy megjött, de legalább tényleg szép hosszúságú a ciklusod! :-)
Lion: várunk majd élménybeszámolóval! :-)
Encsy883
2018-03-24 08:15:09
Amandeen: szerintem lehetséges, hogy most érik be a másik tüsző, amit uh-n láttak nálad! :-) de a hőből úgyis kiderül hamarosan! :-)
Amandeen
2018-03-24 08:12:07
Erikasz, lehetséges, majd akkor a holnapi hőm lesz a mindent eldöntő! Annyira rossz így, hogy továbbra is bizonytalan vagyok az ovumat illetően. Annyit azért hozzátennék, hogy tegnap se volt még krémes nyákom, sőt tegnap este volt egy kis átlátszó, nagyon hosszan nyújtható tojcsis nyákom, de amúgy meg olyan vizes volt egész nap, meg ma reggel is. Pedig nekem ovu után mindig sűrű krémesbe vált. Most szöget ütött Lion a fejemben, hogy mi van ha most van még egy peteérésem?
erikasz
2018-03-24 08:01:00
Amandeen : Megtörtént az csak nálad is ,Fbaránál nálam is vissza esik a hő mindig a ovu után 1 ,2,nap az ösztrogén miatt !
erikasz
2018-03-24 07:56:20
Anitacool ,Lion : Néha úgy elbízonytalanodok !:)
Ha meg van a fullicularis szakasz és a luteláris akkor csak van peteérés ?
Amandeen ha még nem krémes a nyák, akkor szinte biztos, hogy még nem volt ovu! Hacsak nem az együttlét miatt vagy bizonytalan a nyákban. Legyetek résen :-)