Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Anitacool, köszönöm a segítséget! Igazad van, hisz már érzem Őt mozogni is több, mint 1 hete. Csak azért gondoltam a szívhang hallgatóra, mert a történtek után eléggé aggódó lettem. (már minden miatt)
Anitacool
2018-03-23 15:22:15
Anita34 én nagyon jó szívvel ajánlom a Maternity magzati szívUH-ját egy szuper szakember végzi a vizsgálatot, nagyon precíz, mi is nála voltunk.
http://maternity.hu/szakrendelesek/magzati-es-ujszulott-echocardiographia-csecsemokardiologia
25k a vizsgálat, de minden pénzt megér! Nem érzel még mozgolódást? Szerintem már kár befektetni szívhang hallgatóra, mert hamarosan (ha esdig nem) érezhetően fog mozogni. Ráadásul az enyém folyton menekült előle a védőnéninél, nem akarnám ilyen stressznek kitenni, ha ennyire zavarja. Azt olvastam, nem szeretik a babák ezeket a cuccokat.
Erikasz jól tetted, hogy nem teszteltél. Így összességében látva, ha a 17. cn-on volt ovud, akkor a 7. napi hőleesés után kvázi még egy szintet ugrott a görbéd, ami trifázisossá tenné, de akkor a mostani sajna menzi előtti leesés jele lehet. Ha a 24. napon volt ovud, akkor meg ez lenne a 2. ösztrogéncsúcs miatti leesés. Várjunk pár napot és kiderül! Sajnálom, hogy ilyen keszekusza lett, azért reméljük a legjobbakat!
Anita34
2018-03-23 14:46:39
Sziasztok!
Lion: gratulálok az esküvőtökhöz és nagyon sok boldogságot kívánok Nektek! Biztosan csodaszép vagy! Érezd (és persze mindenki) nagyon jól magad, ez a nap csak Rólad és Rólatok szól! Örülök, hogy sikerült végül megcsináltatnod a ruhát. Majd várunk a beszámolóval!
Fbara: Nektek is gratulálok az eljegyzésetekhez! A Babátok lehet csak éppen erre várt? Drukkolok, hogy minél előbb megérkezzen Ő is!
Micsoda csökkenés itt is. Biztosan valami befolyásolta, lehet az, hogy elaludtál. A holnapi mindenképpen megmutatja a valóságot. Az emelkedésre azt mondom, hogy egyértelmű ovu volt szerintem.
Erikasz: hogy vagy? Na a görbédet már én sem értem, hogy most így leesett a hőd. Lehet nem is akkor volt az ovud amikor behúzta a rendszer? Vagy még lehet, hogy ezután lesz? Ne add még fel, drukkolok Neked!
Encsy: én sem tudtam megnyitni a képet....Lehet azért volt tegnap halványabb mert nem jól kaptad el a csúcsot. Ha a tüneteid viszont azt mutatják, hogy most lesz akkor mindent bele! Szorítok a Kistesóhoz! Isten éltessen, boldog szülinapot kívánok! (láttam, hogy csak holnap lesz)
Amandeen, én is a 18. ciklusnapra tenném az ovudat. Csak most lassan lépcsőzetesen emelkedett meg a hőd. Az összebújás is jó még, simán jók lehettek! Örülök, hogy lett még 1 tüsződ. Simán lehet a másik oldalon is, az nagyon jó, mert van még esély!
Natus, akkor már javában Ti is készülődtök a közelgő esküvőtökre! Jó készülődést kívánok. Lehet, hogy most el is vonta kicsit a figyelmedet a babatémáról és pont most lesz a sikeres hónap! Úgy legyen!
Margaréta, ne add még fel, hiszen szépen felment a hőd. Az ovut is biztosan behúzza majd később. Drukkolok nagyon, hogy ne kellejen több görbét vezetned!
Anitacool, hogy vagytok? Mikor is lesz az esküvőtök? Készülődtök biztosan Ti is. Terelődött kicsit a figyelmed a ciklusodról?
Aranymaszat, már közel van a konzultációtok, nyugi. Ott biztosan többet fogtok már tudni. Ne add még fel, lehet egyikre sem lesz szükség! Kitartást és drukkolok Nektek is!
Niki, köszönöm a választ! Hogy vagytok? Örülök, hogy ilyen kis aktív Vince baba. Majd mindenképpen írd meg, hogy mi volt a szív Uh-on. Remélem jól telt a kikapcsolódás és jól éreztétek magatokat. Ügyes vagy a diplomamunkát illetően! A szívhang hallgatót milyen gyakran lehet használni? Többször is akár, naponta? Én is gondolkozom rajta azért kérdezem.
Sushi, nemsokára akkor stimulálás. Nagyon szép a görbéd, jól fent van a hőd. Lehet nem is lesz szükség semmire. Drukkolok nagyon!
Voltunk a héten szív uh-on amit én inkább normál uh-nak mondanék, mert nem csak a szívét nézték kifejezetten, hanem mindenét. Ott hála Istennek minden rendben volt és a kis szívével is minden ok. A korának megfelelő kis tökös. Megyünk még vizsgálatra jövőhéten és utána is és nézetjük tovább. Remélem ott is minden jó lesz majd. Jó lenne egy kifejezetten csak szívet néző uh-ra is elmenni. Utána is fogok nézni jobban a dolgoknak.
Mindenkinek mielőbbi babásodást kívánok!
fbara90
2018-03-23 14:36:37
Erikasz! Nem lehet h a 17. ciklusnapon volt ovud? mert akkor az utánaléávő első leesés pont 7 napra van, kb a 2. ösztrogéncsúcs idején, és akkor ez a mai már lehet 14. dpo menstruációs hőleesés. Sajnálom nagyon ha megjön! :( De akkor ez legalább egy normál ciklushossz volt végre Neked is! :) Persze csak spekulálok énis..
Encsy883
2018-03-23 14:33:23
Erikasz: sajnos valamiért nem sikerül a képet feltöltenem, de full pozitív a mai! Szóval most már remélhetőleg tényleg jön az ovum!
erikasz
2018-03-23 14:00:45
Encsy :A tesztedet nem tudtam megnézni nem lehet !
Lehet nem is volt ovum szerintem !
Anitacool :Látod, ezért az egészet nem értem !:(
Szerinted ?
Encsy883
2018-03-23 13:55:23
erikasz: sajnálom, hogy leesett a hőd, de amíg nem jön meg a menszid, addig még ne add fel! :-) hátha megint felmegy, vagy az nem lehet?
erikasz
2018-03-23 13:52:39
Menszi nincs még ,de nem is érzem úgy ,hogy megakarna jönni !
erikasz
2018-03-23 13:50:25
Igy állok ma :-0
Nem értem az egészet !
Úgy hogy nem teszteltem ,ezek után !