Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Encsy : én tudok 2015 -re csinálni mert én azóta vezetem !
Nem emlékszem ilyenre ,hogy én mondtam volna hogy 2015 -re csinálj !
Azt mondtam ,mondjuk te most 2018 .01,24- tól vezeted a hőd kb .
Akkor vissza vezeted 2018.01,24 visszalépegetsz a menszesztől amennyi a menszeszed mondjuk te 28 napot akkor , 2017.12 .28 onnan írod az értéket a menszeszel kezded .
erikasz
2018-03-24 15:56:51
Encsy : Kezdjük ,töröld ki az összes adatot még a menszit is !
Azért csinálta mert 52 nappal kezdted a ciklusod nem 28 nappal és igy a rendszer 52 napot vett számitásba, igy eltolta az ovud és meghosszabbÍtotta a ciklusod .!
erikasz
2018-03-24 15:44:29
Fbara : Ha holnap magas érték lesz , ahogy beírtam akkor ma van ovud !
erikasz
2018-03-24 15:41:58
Fbara: Megcsináltam a görbéd ,de csak akkor rakta be az ovudat, ha több értéket be irtam a 36.6 helyett 36.4 írtam be ,mert a hiányost nem fogadta el csak ha be írtam egy értéket !
Nagyon sok értéked hiányzik és a gép nem teszi be az ovut csak igy!
Anitacool
2018-03-24 15:34:15
Encsy tudom nem engem kérdeztél, de szerintem töröld ki azokat a bevitt értékeket. Ha mindenáron jósolni akarsz magadnak hőadatokat, vezesd egy olyan oldalon, ahol lehet a jövőbeli adatokat is bevinni. Pl fertilityfriend.com. De szerintem hagyd ezt a tippelgetést, feleslegesen izgatod magad vele, csak a stressz szintedet növeli, ha nem azt méred másnap, mint amit szerettél volna. A stresszhormon meg nem segíti a babásodást. Használj ovutesztet, abból lehet előre tudni, hogy mikor lesz kb, akkor legyen sok szerelmeskedés, a többi pedig az anyatermészet feladata úgyis ;-) Kérlek ne vedd rossz néven a tanácsomat, jártam a cipődben, de nem segített, hidd el jó szándékkal írom mindezt neked.
Anitacool
2018-03-24 15:28:56
Amandeen azt olvastam, hogy ha a luteálisban ragacsos nyák jelenik meg (vagyis olyan, mint a follikulárisban szokott lenni), akkor az annak a jele, hogy nem történt megtermékenyülés. A nyák nem ugyanolyan a nap folyamán, reggel pl mikor ki vagy száradva, lent is szárazabb lehet, délután vagy akár este a mérvadó nagyjából.
Anitacool
2018-03-24 15:24:51
Igen Erikasz, most is! Múlt hétvégére számítottam ovura, 2 napig volt vizes, tojcsiszerű (de nem annyira, mint most) a nyák és leesett 36,2-re a hőm, látszik is. Csak nem volt ovutesztem. De csak nem mászott fel a hőm és újra ragacsos lett. Becsapott a kis dög :-D De most tök egyértelmű, szurkál is a bal petefészkem. Néha a jobb is, de szerintem csak átsugárzik. Viszont ovunak korai lenne, csak ma van LH csúcs. Mindig 36,2-ről ovulálok, ilyen még nem volt, hogy ennyi napja 36,2 legyen. Viszont olyan se, hogy már 5. napja van tojcsis nyákom. Összetéveszthetetlenül az! Nem keverem össze az együttlét miatti dologgal, ez tuti. Mindig 3 napig volt eddig. Na de nincs két egyforma ciklus. :-) Emiatt te se aggódj szerintem, hogy most más volt, de jó lesz ha lát a nőgyógyász! Viszont mielőbb, mert az első vért max a 4. ciklusnapig le kell vetetni!
Encsy883
2018-03-24 15:23:46
erikasz: segíts kérlek szépen! Nem tudom, mit kutyultam össze, de ahogy mondtad 2015-re csináltam egy ilyen görbét, mint ami most van, csak ugye írtam be még ébredési hőket, kíváncsi voltam, hogy vajon hogyan húzza be az ovut, ha emelkedne a hőm a következő napokban, be is húzta abban a mai napra, viszont ezzel meg valamiért elállítódott a mostani görbém, és teljesen kitolta a termékeny időszakot, ami ugye eddig emlékszel egybefolyt a mensi idejével és utána való napokkal, most pedig ezt nézd:
Most ez miért van? :-D
erikasz
2018-03-24 14:49:26
Anitacool . Szuper.......ovu,milyen egyforma a csík !
De szép a görbéd ,kiegyensúlyozott ,ámulatos mindig csodálom !
Kevesen vannak olyanok mint te és én, hogy ismerik a testüket ennyire ! :D
Csak most megingottam bizonytalan lettem !:D
Te voltál már igy ilyen szituban ?
erikasz
2018-03-24 14:41:52
Amandeen: Azt az egy értéket vedd ki ,ha nem vagy benne biztos már emelkedett lesz és holnap, ha magasat mérsz akkor biztos megtörtént .!
Nem emlékszem ilyenre ,hogy én mondtam volna hogy 2015 -re csinálj !
Azt mondtam ,mondjuk te most 2018 .01,24- tól vezeted a hőd kb .
Akkor vissza vezeted 2018.01,24 visszalépegetsz a menszesztől amennyi a menszeszed mondjuk te 28 napot akkor , 2017.12 .28 onnan írod az értéket a menszeszel kezded .